Тази зима грижата за устните ще бъде безупречна!

Тази зима грижата за устните ще бъде безупречна!

С нашите съвети и подбрани продукти сухите и напукани устни нямат шанс. Убедете се сами!

Меки и блестящи устни

Продуктите за устни с масла осигуряват допълнителна порция хидратация. Това ги прави изключително чувствени и ги кара да изглеждат по-сочни и плътни.

 

KYLIE SKIN LIP OIL хидратира устните, успокоява ги и им придава гладък и естествено плътен вид.

DOUGLAS LOVELY LIP OIL има подхранващ и защитен ефект, възстановява напуканите устни и гарантира, че чувствителната им кожа отново се чувства мека и хидратирана.

MORPHE 2 GLASSIFIED LIP OIL е подхранващо олио за устни, което със своите съставки от моринга, жожоба и кокосово масло, ги превръща в супер-подхранени и сочни, цветни устни.

MORPHE DRIPGLASS GLAZED HIGH SHINE LIP GLOSS е чудесен гланц за устни с леко до средно покритие и специална хидратираща грижа.

Балсами за устни

Балсамите за устни са задължителен продукт за всеки – подхранват, хидратират и осигуряват нежна мекота.

DOUGLAS NOURISHING LIP BALM AVOCADO е силно подхранващ балсам с авокадо, който поддържа устните меки, плътни и невероятно комфортни.

DOUGLAS ESSENTIAL NOURISHING LIP BALM се състои от 99,8% натурални съставки като ценното масло от карите и осигурява на устните богата грижа, за да са подхранени и здрави.

DOUGLAS EVERGLOW LIP BALM е балсам за устни на Douglas Everglow с който не е нужно да избирате между цвят и грижа – устните ви получават и двете само с едно движение. Формулата съдържа до 92% съставки от естествен произход с лек цвят, за да допълни идеално този на вашите устни.

MARIO BADESCU LIP BALM ROSE е ултра богат балсам за устни с аромат на роза.

Нежно ексфолиране

Скрабът за устни премахва мъртвите кожни клетки и по този начин подпомага естествения процес на обновяване на кожата.

KYLIE SKIN SUGAR LIP SCRUB е Захарен скраб за устни с аромат на ванилия, който осигурява деликатно ексфолиране за гладки и меки устни. Съдържа захар, масло от жожоба и масло от ший, отстранява мъртвите кожни клетки и помага за задържане на хидратацията.

JEFFREE STAR SKIN VELOUR LIP SCRUB FRENCH TOAST е нежен ексфолиант за устни, който подхранва, хидратира, отсранява сухата кожа по устните и ги прави изключително меки. Оставя деликатен гурме вкус.

Допълнителна хидратация

Като допълнителен подхранващ продукт или грижа за през нощта, маската за устни покрива деликатната зона като защитен филм и я хидратира интензивно.

DOUGLAS MAKE UP DOUGLAS MAKE UP LIP BALM е продукт 2в1 - балсам и подхранваща маска, който интензивно се грижи за вашите устни!

ONE TWO FREE! SKIN-UP GLOSSY LIP BALM е продукт 2в1 - балсам и гланц, който е специално разработен за сухи и напукани устни и им осигурява интензивна грижа и ценна хидратация, като същевременно придава прекрасен гланцов блясък с лек цвят.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.