Нов сезон – нов аромат! Топ идеи за летен парфюм

Нов сезон – нов аромат! Топ идеи за летен парфюм

Искате да посрещнете новия сезон с подходящия аромат? Ние със сигурност знаем кои са най-зашеметяващите олфактивни подадения. Вижте как правилно да подберете парфюм според характера, настроението и, разбира се, нотките.

Сладка ароматна ода

Оставете оспепителните нотки на цветя и сочни плодове да ви погълнат, за да усетите прилив на щастие и жизненост, а вие да се превърнете в не просто жена, а Супер жена!

Емблематичен, но 10 пъти по-концентриран LANCÔME LA VIE EST BELLE IRIS ABSOLU 

Връхни нотки: смокиня

Средни нотки: ирис палида конкрит

Базови нотки: пачули

Новият La Vie Est Belle Iris Absolu предлага жизнена и силна визия за щастие, като ни приканва да обединим гласовете си около красотата на живота и да усетим интензивността на това да бъдем заедно. Новата интерпретация на емблематичния аромат La Vie Est Belle подчертава неговата най-разпознаваема съставка – Iris Pallida. Същността на ириса е уловена в най-концентрирания израз, за да се създаде неповторим нов аромат, който отдава почит на тази изключителна съставка.

Романтична разходка

Ако сте се питали някога на какво ухае любовта, просто пробвайте тези аромати. Отидете на романтична разходка в бохо градина и само кажете „да“. Няма да съжалявате!

За съвременната жена, която носи романтиката в сърцето си JARDIN BOHEME EPISODE ROMANTIQUE 

Връхни нотки: теменужка, фрезия, жасмин, касис

Средни нотки: лимон, сандалово върво, кедър

Базови нотки: амбър

Ароматът на парфюмната вода Episode Romantique от Jardin Bohème е елегантен като пищен букет цветя и романтичен като любов от пръв поглед. За жени, които със своя женствен, лежерен шик излъчват красота, жизнерадостен оптимизъм и безкрайна жизненост. Ароматът е уникална комбинация от пикантни, сияещи и ефирно-леки нотки.

Емблематичната нотка на касис с нюанс на модерен шипър и мускус GIORGIO ARMANI SÌ

Връхни нотки: нектар от касис

Средни нотки: модерен шипър

Базови нотки: мускусно дърво

Парфюмната вода е символ на съвременната женственост, неустоима комбинация от грация, сила и независим дух. С преоткрития модерен шипър върховата нотка на наситен нектар от касис плавно прелива в ефирни флорални нюанси. Базата от мускусно дърво добавя лекота, създавайки трайна, отличителна следа.

Изкушете се с:

Ароматът на слънцето

Когато слънцето наднича през завесите на прозорците, напомняйки, че вече е сутрин, а кристалният му образ придобива чувственото отражение на небето в лазурната вода, значи говорим за точно тези наши любими аромати!

Свеж, сияен, пристрастяващ TOM FORD EAU DE SOLEIL BLANC 

Връхни нотки: горчив портокал, нероли, бергамот, цитрон, шам-фъстък, петигрен, кардамон, розов пипер, кимион

Средни нотки: тубероза, тунизийски портокалов цвят, иланг-иланг, жасмин, галбан

Базови нотки: кокос, ванилия, зърна тонка, бензоин, кехлибар

Eau De Soleil Blanc въплъщава освежаващото сияние на Private Blend Soleil Blanc - ярък, свеж и напоен с искрящ цитрус. Интерпретацията на топлината на кехлибара отразява кристалния образ на бялото слънце, чувственото отражение на небето в лазурната вода.

Следвайте мечтите си

Флорално-дървесната парфюмна вода ви кани на завладяващо и романтично пътешествие. Затворете очи и се оставете да бъдете увлечени от свежия и жизнен аромат на мечтите.

Парфюмна вода с 99,9% съставки от естествен произход DOUGLAS BEAUTIFUL STORIES FOLLOW YOUR DREAMS 

Връхни нотки: масло от черен пипер от Мадагаскар, лимоново масло от Италия

Средни нотки: роза с масло от египетски здравец, праскова

Базови нотки: кедрово дърво, мускус

Парфюмната вода Follow Your Dreams е един от уникалните аромати от колекцията Beautiful Stories, замислена като манифест за взаимоотношенията между човека и природата. Колекцията от натурални парфюмни води представлява философия за глобалното съзнание, социална и екологична отговорност към природата, съчетани с много положителна енергия. Защото всеки живот е свещен и трябва да бъде празнуван.  Follow Your Dreams ви кани на завладяващо и романтично пътешествие.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.