Тен през Септември

Тен през Септември

Нека си признаем - всички искаме да запазим лятното сияние и тена поне още малко.Като следвате някои стъпки като пилинги, автобронзанти и добавите допълнително сияние чрез масла или бронзанти - всичко това може да повлияе само положително така, че да запазим и  удължим летния загар.

Наслаждаваме се на отминаващото вече горещо време (уви), но предстоящите все по-кратки дни не означават непременно край на целуната от слънцето кожа, златистия тен или лятното сияние. Ето какво да направите, за да имате превъзходен тен и през септември.

 

пилинги

 

Използвайте пилинги веднъж или два пъти седмично.

Противно на това, което навярно си мислите за тях, ще ви успокоим – пилингите  няма да премахнат тена ви. Те може да изглеждат като продукти, до които не бива да прибягвате,  за да поддържате добре загорялата си кожа, но всъщност те помагат на кожата ви да регенерира собствените си масла и да остане хидратирана.

 

 

 

Използвайте автобронзант

Препоръчваме употребата на мек автобронзант, който да не стои изкуствено. Най – добре е  да използвате любимия си овлажнител и да добавете капки за тен - два до три пъти седмично в зависимост от това колко загорял вид искате да постигнете.  

 

 

 

Осигурете ударна доза хидратация на кожата си.

Маслата и овлажнителите за тяло ще бъдат най –добрите  ви приятели в края на лятото, тъй като те хидратират в дълбочина и по този начин не позволяват на блясъка ви да избледнее.

 

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.