Пролетна защита от слънцето!

Пролетна защита от слънцето!

Слънцезащита още през пролетта? При всички положения! След мрачните зимни месеци кожата е особено чувствителна към светлината и не бива да се излага на слънце без да е предпазена. Събрахме за вас няколко подходящи продукта.

Да предпазим кожата на лицето!

В началото на пролетта, нашата кожа все още не се е адаптирала към все по-силните слънчеви лъчи и се нуждае от специална защита. Продукт със слънцезащитен фактор е задължителен избор, без значение дали това ще бъде дневен крем, BB крем или фон дьо тен.

 ESTEE LAUDER REVITALIZING SUPREME+ SPF25 YOUTH POWER CRÈME е хидратиращ anti-age крем със SPF 25 и антиоксиданти, който спомага за защитата на кожата от вредните ефекти на UVA/UVB лъчите и други уврежащи фактори от околната среда. Неговата формула съчетава естествени съставки с технология за стимулиране на колагена и има за цел  да възобнови силата на кожата и да я направи по-стегната и по-повдигната.

SHISEIDO URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF 30 защитава от UV лъчите, стимулира защитата против стареене и обогатява кожата със съставки за грижа.

REVOX 77 JUST DAILY SUN SHIELD UVA+UVB FILTERS SPF 50+HYALURONIC ACID предпазва кожата от UVA лъчите, причиняващи стареене и UVB лъчите, причиняващи изгаряне, като същевременно я хидратира и омекотява. Благодарение на деликатната си текстура, той попива бързо в кожата за немазен, кадифено гладък завършек, създавайки идеална основа за грим.

Не пропускайте да защитите устните!

Не забравяйте устните си! Тъй като кожата им е особено тънка, те са податливи на увреждания и дехидратация. Подхранващи и хидратиращи балсами или масла са изключително подходящи за пролетния сезон.

ONE TWO FREE! SKIN-UP SHINE BRIGHT LIP OIL хидратира и подхранва, предотвратявайки сухи и напукани устни. Топи се върху устните и оставя гланцово покритие, без да лепне. Ферментиралият зехтин поддържа устните меки и еластични, а хиалуроновата киселина осигурява нужната хидратация.

 

Какъв е срокът на годност на слънцезащитните продукти?

Много важно е да следите годността на слънцезащитните продукти. Отворените флакони от миналата година не трябва да се използват. В противен случай е възможно защитата от ултравиолетовите лъчи вече да не съществува. Малък символ върху опаковката показва срока на годност.

Защита за тялото!

Дори и с нетърпение да сме очаквали слънцето и слънчевите бани, не бива да забравяме да предпазим както лицето, така също и деликатните зони на ръцете, деколтето, шията и краката.

DOUGLAS SUN FACE&BODY DRY MIST SPF 50 предлага на кожата ви високо ниво на защита от вредните UVA и UVB лъчи и гарантира 360° нанасяне без никакви следи. Продуктът е подходящ както за плажа, така и в градска среда. Устойчив на вода и изпотяване. Обогатен с Tanositol, антиоксиданти, карнозин и какаово масло.

Грижа за вашата коса!

Не бива да пренебрегвате и грижата за вашата коса. Освен подходящи измивни продукти, тя се нуждае и от допълнително оръжие в лицето на подходящ спрей, който възстановява защитния слой и същевременно предпазва от външни влияния - от дължините до краищата!

DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HIGH GLOSS SPRAY представя формула със силен гланц, която придава на косата перфектния завършек. Формулата е обогатена с ценни съставки като арганово масло и серамиди. След нанасяне фината, лека като перце мъгла оставя косата по-мека и гладка с интензивен блясък.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.