SHISEIDO Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF 30 Слънцезащитен продукт

ЗАЩИТАВА ОТ UV ЛЪЧИ, СТИМУЛИРА ЗАЩИТАТА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ. Нов лек, градски слънцезащитен тониран флуид SPF30, обогатен със съставки за грижа за кожата.
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
064826
+8 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Грижата за кожата се среща със слънцезащитната грижа за градска среда в най-новата иновация на SHISEIDO с двойни ползи от трансформирането на слънцето за обогатяване на кожата и защита срещу UV лъчи и външни агресори в града (замърсяване, прах и др.). Превърнете част от слънчевата светлина в лъчи на красотата с техологията Sun Dual Care™. Първият слънцезащитен флуид, който помога за защита от UV лъчите, като същевременно превръща част от слънчевата светлина в полезна светлина, за да подобри красотата на кожата и да се бори с факторите на стареене. Идеален за ежедневна употреба с лека обезмаслена текстура, антиоксиданти и хиалуронова киселина, помоага за защита срещу замърсяванията. Оставя кожата хидратирана и с жизнен вид, като потиска ежедневните агресори, които я изсушават и причиняват преждевременна поява на признаците на стареене. Вдъхновението на технологията Sun Dual Care™ е спирулината, древно водорасло, което е на повече от 3 милиарда години със своите уникални фотосинтетични свойства, полезни за грижата за кожата. Сега може да споделим силата му да превърне част слънчевата светлина в полезни лъчи за борбата с факторите на стареене. Изключителната технология SuperVeil-UV 360™- създава UV- защитен воал, който се слива равномерно с кожата, за да помогне за осигуряването на ефективна защита. Лекият, обезмаслен, тониран флуид има копринена текстура, която се разнася гладко и удобно върху кожата и може да се ползва и като основа за грим. Формулата се предлага в удобен за пътуване размер, който може да се използва по всяко време, със защита SPF30.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 25 април - понеделник, 29 април
30ML
89,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12 М Тип продукт: Слънцезащитен продукт Основна полза: Слънцезащита,Хидратация,Грижа против стареене Основни предимства на формулата : Без мазнини, Водоустойчива, Дерматологично тестван, Офталмологично тестван Слънцезащита: spf 30 Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: СЛЪНЦЕ
Описание на продукта
Използвайте всяка сутрин, след почистване и серум. Нанесете крем върху върха на пръстите и го разнесете на бузите, челото, носа и брадичката.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・HOMOSALATE・ZINC OXIDE (nano) ・TRISILOXANE・DIMETHICONE・ALCOHOL・ZINC OXIDE・ETHYLHEXYL SALICYLATE・SILICA・C12-15 ALKYL BENZOATE・GLYCERIN・ETHYLHEXYL PALMITATE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・PEG-10 DIMETHICONE・TREHALOSE・DEXTRIN PALMITATE・BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE・DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE・PHENOXYETHANOL・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・BUTYLENE GLYCOL・DISODIUM EDTA・DISTEARDIMONIUM HECTORITE・IRON OXIDES (CI 77492)・FRAGRANCE (PARFUM)・TOCOPHEROL・BHT・ASCORBYL TETRAISOPALMITATE・IRON OXIDES (CI 77491)・LIMONENE・ISOSTEARIC ACID・SODIUM METABISULFITE・MENTHOXYPROPANEDIOL・DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE・THIOTAURINE・LINALOOL・SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT・PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT・POLYSILICONE-2・BENZYL BENZOATE・SODIUM HYALURONATE・HEXYL CINNAMAL・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・BARIUM SULFATE・CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT・GARCINIA MANGOSTANA BARK EXTRACT・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・BENZOIC ACID・SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT・SODIUM CITRATE
Оценка на потребителите
  1. Най - добрия слънцезащитен на който съм попадала !
    Нежна , не утежняваща формула. Дава перфектен завършек на рутинната грижа .

    Мнение от ЕВА,

  2. SHISEIDO URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF 30 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ПРОДУКТ
    Прекрасен продукт!

    Мнение от Даниела,

  3. Супер лек и приятен
    Много ми харесва тази слънцезащита. Приятно се нанася, усеща се лека, без мазен или лепкав филм. Попива бързо и веднага след нея си нанасям ежедневния грим

    Мнение от Анна,

  4. Много добър
    Лек и лесно разнасящ се. Дори бих казала, че ми е малко по-течен като консистенция. Не утежнява, тъй като го използвам в комбинация с други продукти от ежедневната грижа. Определено съм доволна.

    Мнение от Таня,

  5. SHISEIDO Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF 30
    Рейтинг:
    100
    Не зная колко лета наред използвах SHISEIDO EXPERT SUN PROTECTOR FACE CREAM SPF50, но ми създаваше усещане за малко повече тежест.
    Сега разбрах какво е комфорт и защита в едно.
    Бих дала и повече звезди!

    Мнение от Стела,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF 30
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.