Водоустойчивият грим за вашите летни визии

Водоустойчивият грим за вашите летни визии

Дълготраен Фон дьо тен

Независимо дали става въпрос за пътуване в града, лятна сватба или парти на плажа – вашият фон дьо тен трябва да остане на мястото си дори в жегата. Ние обожаваме водоустойчивия фон дьо тен със слънцезащитен фактор.

Перфектен тен, максимален комфорт и слънцезащита с DOUGLAS ULTIMATE 24H PERFECT WEAR FOUNDATION SPF 50 Ultimate 24h Perfect Wear се усеща изключително комфортно върху кожата и създава безупречно, естествено матово покритие, което издържа до 24 часа. Дори дъждът, сълзите от радост или тренировката не могат да развалят визията ви! Но това не е всичко: със SPF 50 този фон дьо тен предлага отлична защита срещу вредното въздействие на слънцето, а благодарение на специалните активни съставки надеждно абсорбира излишния себум. С хладните и топлите нюанси, широката гама от цветове предлага подходящия за всеки тон на кожата.

 

Водоустойчива спирала

Водоустойчивата спирала е от особено значение в горещите летни дни. Тя помага да се запази спиращия дъха поглед по всяко време – без размазване или разтичане.

 

Водоустойчива и устойчива на размазване формула от LANCÔME LASH IDOLE MASCARA

Спирала от следващо поколение, която повдига и създава обем на всяка отделна мигла, с дълготраен ефект до 24 часа. Благодарение на специфичната резервоарна технология във вътрешността на четката, нанасяте правилното количество продукт с едно движение.

 

Блестяща палитра

Готови за лятното парти: изберете кремообразни или течни сенки за очи, които изсъхват бързо и не се размазват. С блестящи частици върху клепачите, със сигурност ще бъдете звездата на вечерта!

За модерна грим визия DOUGLAS MAKEUP MINI FAVORITE EYE PALLETE PURPLE NUDES

С мини палитрата сенки за очи Purple Nudes можете да създадете индивидуални визии с матов до метално-блестящ финиш. Благодарение на удобния формат палитрата е създадена за пътуване и поддържане на безупречна визия в движение, тъй като се побира във всяка малка чанта. 6-те модерни нюанса, от ултравиолетово до наситено кафяво, предлагат много възможности за творчески експерименти и сътворяват всичко, което сърцето ви пожелае - от свежа визия за деня до драматичен вечерен грим.

 

Червило, което не се изтрива с часове

Лятото е времето на цветовете, затова никога не излизаме без червило, дори на плажа! Благодарение на водоустойчивата си формула, то остава точно там, където трябва бъде и след прохладно потапяне във водата.

Дълготрайност, цвят и хидратация за устните ви с DOUGLAS TATTOO FOREVER LIQUID LIPSTICK

С Tattoo Forever Lip Tint вие придавате на устните си неустоим вид! Актуализираната формула се отличава с особена дълготрайност, хидратация и изглажда устните ви. Продуктът се плъзга без усилие и оставя полуматово покритие върху устните ви. Активната съставка може да предизвика леко изтръпване и незабавен ефект на по-обемни устни.

 

 

Спрей за фискиране на грима

Тайната на дълготрайната и свежа лятна визия? Спрей за фиксация, който държи грима ви там, където му е мястото.

Фиксиращ спрей за лице DOUGLAS MAKE-UP ALL DAY SUPER FIXER MIST

Супер фиксиращият спрей придава на грима ви естествен финиш. Обогатена с краставица, леката формула с цитрусови нотки моментално освежава и хидратира кожата ви. Гримът се фиксира и издържа много повече.

 

 

Съветът на козметичния редактор

"Когато почиствате грима си, използвайте продукт който е специално предназначен за премахване на водоустойчив грим – например такъв на маслена основа. Той разтваря водоустойчивите частици и премахва грима, без уврежда кожата."

Премахва всички следи от грим DOUGLAS ESSENTIAL GENTLE BI-PHASE REMOVER 50 ML

Нежният почистващ продукт разчита на силата на 91% естествени съставки, за да премахне всички следи от грим от очите, устните и лицето - дори и водоустойчивия грим. Със своята комбинация от масло и вода, двуфазният демакиант почиства нежно и ефективно, като същевременно предоставя на кожата деликатна грижа с вода от метличина. Околоочният контур се подхранва и успокоява, а кожата е хидратирана.

 

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.