Ах, този ГРИМ!

Ах, този ГРИМ!

Ах, този грим!

Скъпи момичета, щом четете тези редове, значи ставате и лягате с лайфстайл новини и инстаграм и сте напълно в крачка с всички нови тенденции. Вероятно вече сте видели, че при всички анкети, които се пускат в сторита и многобройните грим tutorials, естественият грим измести с пълна сила ярките цветове. „Голата“ кожа и телесните нюанси покориха сърцата на дамите по целия свят, които приеха максимата „малкото е повече“ в грима. Арт директорът на DOUGLAS & BEAUTY|ZONE Весела Круш направи феноменална корица за нашето коледно списание, посветна точно на този тренд.

Затова, без много да му мислим, ви представяме няколко лесни стъпки и трикчета, с които да постигнете най-зашеметяващата nude визия!

Стъпка 1: Погрижете се за добрата основа

Не подценявайте ролята на основата за грим – тя е тази, която прави фон дьо тен-ът много по издръжлив, пази кожата от запушване на порите и благодарение на нея, продуктите не се струпват на едно място, подчертавайки малки бръчици или създавайки ефект на маска.

 

 

Стъпка 2: Фон дьо тен

Жените са влюбени в своите фон дьо тен-и! Заедно със спиралата, този продукт е сред най-обичаните и използвани грим продукти от дамите. Особено напоследък, когато продуктите за тен все повече „бягат“ само и единствено от ролята си на покритие, а и съчетават и грижа за кожата. Когато една дамата избере правилния за нейната кожа, тя обикновено му оставя вярна завинаги.

 

Стъпка 3: Очи

Очите са пътят към душата на човека, а и сега, когато така или иначе маските закриват лицата ни, те стават още по-изразителни. Заложете на лек, телесен грим, който да ги кара да изпъкват, а погледът да бъде още по-драматичен.

 

 

Стъпка 4: Аксесоари

Един от най-ключовите елементи за безупречна грим визия са аксесоарите. Те спомагат правилното разпределяне на продукта, без да се предизвиква напластяване и струпване в определени зони.


 

Стъпка 5: Коректор

Коректорът е „вълшебен“ грим продукт, който ни помага да се борим с тъмните кръгове под очите и уморения вид, освен това заличава някои дребни несъвършенства. Доверете му се за стъпка към безупречния макиаж.

 

 

Стъпка 6: Фиксиране

Фиксиращите грима спрейове също не винаги изпълняват функция само на това да задържат грима по-дълго време. Може да ги използвате и за мигновена хидратация и освежаване – перфектният продукт за всяка дамска чанта!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.