НАРЪЧНИК ЗА ПЕРФЕКТЕН ГРИМ ЗА ДЪЛГИТЕ ЛЕТНИ ВЕЧЕРИ

НАРЪЧНИК ЗА ПЕРФЕКТЕН ГРИМ ЗА ДЪЛГИТЕ ЛЕТНИ ВЕЧЕРИ

Хубавото на лятото е, че вечерите са по-дълги и прохладни, но в същото време достатъчно топли, че да се отдадем на приключения, партита и незабравими, безсънни нощи! В нашия грим наръчник ще откриете как да съчетавате смелите устни (хитът на това лято) с блестящи клепачи, пърхащи мигли и перфектен тен.

Очи в златисти и топли цветове

Заложете на сатенени и блестящи сенки – за предпочитане в топли тонове като бежово, карамел, златно или бордо.  Съчетайте ги смело и поставете по-тъмен акцент във външния ъгъл на клепачите.

Влюбени сме в ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY LUXE EYESHADOW QUAD  
Най-добрият начин да изразите себе си чрез очите и да разкриете всяка емоция - 4 жизнени цвята с богат завършек и луксозни комбинации, които отиват на всеки. Всяка палитра включва четири цвята сенки, богато пигментирани и с кадифена текстура. Експертно съчетание на цветове в неутралната гама с неочаквани акцентиращи нюанси и разнообразие от типове завършек - блестящи, сатенени и матови във всяка опаковка - съчетани по красив начин. Цветовете подчертават цвета на вашите очи и тена на кожата, надграждат се лесно от мек цвят за през деня до по-наситен и подчертан за през нощта. Нанасят се и се смесват без усилие. Не се ронят и не се посипват върху лицето. Не се размазват и не се събират в гънката на клепача. Опаковката може да се презарежда с refill. Тя е елегантна и чувствена на допир. От сияйните извивки до изключителното качество - това е модерен блясък и дълготраен лукс.

Още разкошни палитри за очи:

Обемни, но естествени мигли

И като го казваме имаме предвид, че буквално хваща очите. Дори ги прави още по-изразителни, като им придава перфектния финален щрих.

Избрахме DOUGLAS EXCEPTION’ EYES MASCARA  
Дайте най-доброто на вашите мигли с тази 5-в-1 спирала за обем. Още първото нанасяне създава моментален обем и интензивно извиване за дълги, плътни и оформени мигли. Те са покрити с интензивен цвят, създавайки красив ефект на изкуствени мигли, без напластяване. Изключителен резултат, постигнат от комбинацията на перфектна четка и формула на туша - изключителната четка DOUGLAS, спираловидно усукана на повече от 320°, ще увеличи максимално обема благодарение на дизайна си. Усуканите влакна се въртят около дръжката за оптимален резултат. Благодарение на коничния си връх, четката достига и до по-късите мигли на най-трудните места (долните мигли и вътрешните ъгли). Течната формула изсъхва бързо, за да създаде обем и невероятни извивки.

Деликатен загар и нежен блясък

„Озарете“ нежно скулите си с бронзираща пудра, без да прекалявате. За да избегнете неравномерно нанасяне, смесете бронзъра с цвят, който е с един тон по-тъмен от кожата ви.

Нашият любимец е DOUGLAS BIG BRONZING POWDER
Копринената бронзираща пудра придава топлина на кожата ви и осигурява изключително безупречен ефект на здрава кожа. Фината и лека текстурата се слива с тена като полупрозрачен и естествен воал. Изключително мека, пудрата е идеална за нанасяне върху цялото лице и/или за контуриране и подчертаване на скулите.

Страстни устни за целувки

Дори и да обичате гланцовете или блестящите червила, се налага да ги приберете в шкафа, когато се приготвяте вечер. Най-горещият тренд това лято е червеното матово червило!

Окото ни грабна DOUGLAS ABSOLUTE MATTE LIPSTICK
Очаровайте със спиращи дъха матови устни - с новото Absolute Matte от DOUGLAS COLLECTION. Само с едно движение ултра-пигментираното червило обгръща устните в интензивен цвят с матов финиш, докато неговата свръхлека, супер приятна, кремообразна текстура подхранва и хидратира чувствителната кожа на устните. Новото червило се предлага в премиум гилза от цветен алуминий с магнитно затваряне и гравирано логото на DOUGLAS.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.