Февруари е любов: Пет идеи за романтичен подарък за Свети Валентин

Февруари е любов: Пет идеи за романтичен подарък за Свети Валентин

В средата на февруари – най-малкият, но и най-романтичен месец в годината, се крие и един празник, който вдъхновява да се покаже любовта към любимия човек. Независимо дали ще празнувате Свети Валентин точно на датата или сте планирали нещо за края на месеца, романтичният подарък за половинката ви може да бъде идеалният завършек на вашата изненада.

За да ви помогнем в задачата, ще ви вдъхновим с пет идеи за подаръци за Свети Валентин. Предлагаме възхитителна селекция от качествена козметика, аромати и комплекти, които със сигурност ще накарат любимия ви човек да се почувства обожаван.

1. Ароматна изненада

Розите са се превърнали в типичен символ на любовта и привързаността заради красотата и деликатния си аромат. От древни времена те олицетворяват любов, страст и желание, а поднасянето на букет с ярки рози като подарък на Свети Валентин е вечен жест, който изразява дълбока обич и романтика.

Ароматен подарък за любимата

Ароматите са невероятно личен подарък и могат да предизвикат прекрасни спомени. Изберете романтичен парфюм, който перфектно улавя нейната същност и разпалва скъпи моменти. Съчетайте букета рози с парфюм, който олицетворява и визуално, и със скритите ароматни нотки неустоимото и пристрастяващо ухание на цъфнали рози, набрани в ранно утро и поднесени на любимата.

Препоръчваме

Изберете нейния любим аромат сред неоспоримите класики в нашата ароматна селекция. Сред тях ще откриете Dolce & Gabbana Dolce Rose - деликатен и пристрастяващ плодово цветен-аромат. Boucheron Rose D’Isparta – топла и чувствена комбинация със сърце на турски рози, която завладява сетивата. Свежият и цитрусов Dior Miss Dior Rose N’Roses с есенция на рози от Грас и Дамаск. И една целуната от италианското слънце ароматна комбинация – Tom Ford Rose D’Amalfi.

Ароматен подарък за любимия

Търсите подарък за Свети Валентин за него, с който да го зарадвате? Сред мъжката ни селекция с парфюми ще откриете нотки кожа, ветивер, амбър, бергамот и други подходящи за него аромати.  Бестселъровите ни предложения включват горещия и мъжествен дървесно-цитрусов аромат на Versace Eros Flame, елегантния David Beckham Inspired by Respect и харизматичния дървесно-плодов Montblanc Legend Red. Независимо дали търсите опция за романтичен джентълмен или за страстния спортен фен, при нас ще я откриете. 

Изберете сред изисканата колекция завладяващи парфюми, вариращи от флорални до ориенталски аромати, всеки от които е създаден, за да остави траен отпечатък върху сетивата.

2. Изненада с комплект за грижа за сияйна кожа 

Всяка жена желае блестяща, сияйна кожа. Изберете подаръчен комплект за грижа за кожата, съобразен с нейните нужди, пълен с висококачествени продукти, които глезят и подмладяват. От комплекти с два хидратиращи продукта, като този на It Cosmetics Smoothing Essentials, до ревитализиращи с всичко необходимо за стегната и еластична кожа, като Estee Lauder Revitalizing Supreme, в Douglas ще намерите широка гама от луксозни продукти за грижа за кожата, с които тя може да се отдаде на спа изживяване у дома.

 

Препоръчваме

Грижа за кожата за любимия

Сред нашите мъжки комплекти ще откриете всичко необходимо за неговата кожа – от крем до перфектния афтършейв, с който да завърши сутрешния си ритуал.

В бестселърите на категорията са: Ahava Travel Kit For Men, съдържащ хидратация, грижа и слънцезащита, удобно прибрани в стилен несесер за път; Douglas Men календар с 24 луксозни подаръка за любимия; и комплект Acqua Di Parma Barbiere с измиващ гел, крем за бръснене и крем за лице, като и трите продукта за грижа не само хидратират кожата, но и носят отличителен аромат на свежест и слънчеви италиански цитрусови нотки.

3. Изненада с грижа за косата

Луксозният комплект за грижа за косата може да бъде перфектният подарък за вашия любим или любима. Изберете висококачествени шампоани, балсами и стилизиращи продукти, които поддържат здрава коса и подобряват естествения блясък. Сред най-харесваните подаръци в категорията са комплекта от Mi Amante за растеж и блясък и терапията за коса на Brave.New.Hair.

Подаръци за Свети Валентин за нея:

Подаръци за Свети Валентин за него:

Douglas предлага голяма гама първокласни марки за грижа за коса и брада, пълни с подхранващи съставки, предназначени да помогнат на мъжа в ежедневната грижа – от балсами, кремове за коса и вакси до машинки и тримери.

4. Подарък за Свети Валентин за нея с всичко, което тя желае

Можете да я зарадвате с красив подаръчен комплект, включващ разнообразие от продукти. Douglas предлага широка гама от подаръчни комплекти, включващи любими продукти от света на козметиката и красотата, за да задоволят всяко желание и да гарантират, че жената се чувства наистина обичана. Неустоими бестеселър тук е комплект Blockbuster от Estee Lauder, който съдържа 7 пълноразмерни иконични продукта от бранда в красив несесер, обвит в неустоимо червено кадифе.

Препоръчваме
  1. DOUGLAS Make Up Advent Calendar
    Douglas Make Up DOUGLAS Make Up Advent Calendar Коледен календар
    ПЦД: Pcd Price 69,99 лв. 48,99 лв. Разлика: 21,00 лв.
  2. КОМПЛЕКТ DOUGLAS Trend Winter Express Under The Tree
    Douglas Trend КОМПЛЕКТ DOUGLAS Trend Winter Express Under The Tree Душ гел
    ПЦД: Pcd Price 21,99 лв. 15,39 лв. Разлика: 6,60 лв.

Вашата дама има активно ежедневие, изпълнено със задачи, спорт и пътувания? Ако тя обожава класическия грим, в който се подчертават само устните или очите, и обича винаги да е с изрядна визия, независимо от задачите през деня, то малките комплекти с качествени продукти ще я зарадват. 

С комплекти като Clarins Makeup Favorites или Douglas Make Up Set, тя получава всичко необходимо - спирала, молив, червило и сенки. Комплектите на Douglas включват и красив несесер в два неустоими романтични варианта - розово и червено. Това удобство позволява любимият подарък за Свети Валентин да е винаги с нея - както в дамската чанта, така и в активното ежеднение и дори по време на пътуване.

Препоръчваме

Не пропускайте да разгледате и лимитираната колекция Love All Over, посветена на влюбените. Красивите продукти от колекцията, решена в нежни розови и люлякови нюанси, са перфектният подарък за половинката. Изберете сред вариантите за грижа за тяло и ръце, които я потапят в свежите цитрусови нотки на лавандула и портокал.

Комплект с подаръци за Свети Валентин за него

Подберете комплект подарък за любимия, който включва неговия аромат фаворит, както и основни продукти за грижа за лицето или тялото.

  1. КОМПЛЕКТ BOSS Bottled Parfum for Men
    Hugo Boss КОМПЛЕКТ BOSS Bottled Parfum for Men Парфюм
    ПЦД: Pcd Price 181,00 лв. 139,40 лв. Разлика: 41,60 лв.

5. Изненада с ваучер за подарък

Понякога най-романтичният жест е да позволите на любимия човек сам да избере перфектния подарък. Douglas Gift Card им дава свободата да изберат това, което им е на сърце, независимо дали е аромат, желана козметика или продукт за грижа за кожата. Нашите подаръчни ваучери са елегантно опаковани и могат да бъдат в цвят по избор, което ги прави идеалния жест на любов.

С наближаването на датата романтичната атмосфера става все по-силна, а сърцата започват да трептят в очакване на прекарване на времето с любимия човек.

Не чакайте, а изберете перфектния финал на празника от богатата селекция с луксозни подаръци на Douglas. Черешката на сладката ви изненада е, че избирайки подарък от нас, вие получавате опция нашите консултанти да го опаковат красиво в подаръчна кутия и да добавят картичка.

Възползвайте се от възможността да накарате любимия човек да се почувства ценен с подарък, който отпразнува неговата красота и индивидуалност. Пазарувайте при нас и направете този Свети Валентин незабравим празник на вашата любов.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.