Позволете на красотата ви да разцъфти!

Позволете на красотата ви да разцъфти!

Придайте свежа визия на вашето лице с пролетен грим в нежни тонове. Показваме ви стъпка по стъпка как да го постигнете.

Стъпка 1: Приковаващ поглед със смели сенки за очи

Започнете с нанасяне на блестящ нюанс върху подвижния клепач и под окото. След това нанесете интензивен цвят във външните горни и долни ъгли на окото. Използвайте четка, за да разнесете нюанса добре над сгъвката.

DOUGLAS MAKE UP MONO EYESHADOW MATTE са с изключително мека текстура, а цветовете са невероятно пигментирани с около 50% пигменти, вградени във формулата, за чисто, интензивно и хомогенно оцветяване на клепача.

DOUGLAS MAKE UP MONO EYESHADOW GLITTER са с изключителни нюанси с вградени глитери. Формулата улавя светлината и клепачите ви стават ярки и блестящи.

Стъпка 2: Цветни акценти

Нанесете подходящ молив за очи в основата на долния клепач. Това ще придаде на погледа ви повече изразителност и ще го накара да заблести.

DOUGLAS WOOD EYE PENCIL има кремообразна текстура, която е идеална както за прецизни линии, така и за опушен грим и благодарение на хидратиращата формула, моливът е изключително удобен за нанасяне. Предлага се в 8 нюанса, с които можете да добавите перфектния завършващ щрих към всеки грим.

 

Стъпка 3: Свежо излъчване на лицето

Нанесете руж в розов цвят. С помощта на четка или стик нанесете няколко точки по горната част на скулите. След това разнесете с пръсти, за да създадете естествен пролетен вид.

DOUGLAS MAKEUP BLUSHY BLUSH LIP&CHEEK STICK може да се използва върху скулите и устните. Кремообразният, многофункционален стик се плъзга нежно и деликатно, за невероятно елегантен и изискан цвят.

Стъпка 4: Блестящи устни

Червило или гланц в прасковен цвят придават на устните нежно и естествено излъчване. Нанесете продукта в центъра на горната и долната устна и го разнесете към ъглите на устата с помощта на апликатор или четка.

MAC MACXIMAL SILKY MATTE LIPSTICK е страхотно червило с копринен матов завършек и полезна за устните формула, която изглежда по-богата, усеща се по-добре и издържа по-дълго.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.