Най-добрите съставки грижа за вашата кожа

Най-добрите съставки грижа за вашата кожа

Най-добрите съставки грижа за вашата кожа

Хиалуронова киселина, серамиди, витамин С, ретинол или AHA и BHA - какво постигат мощните съставки в грижа за кожата? Представяме най-добрите елементи, които защитават кожата и я правят сияйно красива.

Хиалуронова киселина

Хидростимулатор, който интензивно хидратира кожата и я прави да изглежда плътна и свежа. Серумите със силно концентрирана хиалуронова киселина осигуряват допълнителна порция грижа.

DERMACOSMETICS DR. SUSANNE VON SCHMIEDEBERG HYALURONIC SUPER SERUM съдържа 10 различни вида хиалуронова киселина, които се натрупват в горните слоеве на кожата и осигуряват незабавен и дълготраен хидратиращ и изпълващ ефект. Този ефект се поддържа от хидро-трипептид, който стимулира собственото производство на хиалуронова киселина в кожата.

ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX е високоефективен серум, който се грижи за кожата денем и нощем. Високите нива на хиалуронова киселина помагат на кожата да заключи влагата за 72 часа, като създава перфектната среда, за да оптимизира естествения възстановителен процес през нощта. През деня защитава кожата от вредните фактори на околната среда, синята и инфрачервената светлина и микро праховите частици.

SHISEIDO BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER е последната иновация на SHISEIDO, която позволява на хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло да проникне в кожата, като същевременно запази напълно своите хидратиращи и уплътняващи свойства.

Серамиди

Серамидите, които се срещат естествено в кожата, укрепват защитната й бариера, а кремовете за лице възстановяват баланса на кожата и придават равномерен тен.

ONE.TWO.FREE! ULTIMATE GLOW CREAM видимо намалява фините линии и регенерира кожата. Високо ефективната комбинация от Екстракт от ферментирали круши, ферментирала мая и Серамид, помага за стимулирането на клетъчния метаболизъм, предпазва клетките на роговия слой и дълбоко хидратира кожата.

Витамин C

Продуктите грижа за кожата с витамин С действат като средство за събуждане на кожата. Пигментните петна, фините линии и бръчките намаляват, а тенът изглежда съживен и сияен.

DOUGLAS FOCUS VITAMIN RADIANCE GLOW SERUM помага на кожата да възвърне естественото си сияние. С 3% концентрат на дериват на витамин С, серумът от Vitamin Radiance възстановява тена до пълния му блясък. Течната текстура прониква бързо и оставя кожата гладка, тъмните петна се намаляват, тенът се уеднаквява, а кожата е сияйна.

SHISEIDO WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM е двуфазен серум за лице, който осигурява вашата дневна доза витамин C за блясък и хидратация на кожата. Звездната съставка е дуо от две допълващи се форми витамин C, които ефективно таргетират пигментационните несъвършенства, свързани с излишното производство на меланин и упражняват антиоксидантно действие за борба с факторите, които допринасят за стареенето.

MARIO BADESCU BRIGHTENING MASK VITAMIN C е обогатена с антиоксиданти маска, която възстановява блясъка на кожата, като включва производно на витамин С (тетрахексилдецил аскорбат, което е известно със своята стабилност и ефикасност), за да изглади неравномерния тен на кожата.

 Ретинол

Основните продукти грижа за кожата с ретинол (витамин А) и други ретиноиди осигуряват истинска сила за борба със стареенето. Съставката спомага за минимизиране на линиите и бръчките и придава на кожата свеж блясък.

THE ORDINARY GRANACTIVE RETINOID 5% IN SQUALANE e безводен разтвор, който съдържа 5% концентрация на усъвършенстван ретиноиден активен комплекс. Той е наречен Granactive Retinoid, и е доказано, че предлага по-добри резултати срещу множество признаци на стареене, без дразнене и недостатъци, характерни за ретинола.

AHA & BHA

Плодовите киселини AHA (алфахидрокси киселина) и BHA (бетахидрокси киселина), известни също като салицилова киселина, действат като нежен пилинг. Мъртвите кожни клетки се отстраняват нежно и тенът изглежда по-равномерен.

ONE.TWO.FREE AHA + PHA CLARIFYING FACIAL MASK ексфолира и премахва мъртвите кожни клетки. Формулата съдържа 25% AHA (гликолова и бадемова киселина), 3% PHA ( глюконолактон - една от най-нежните киселини) и 1% BHA (салицилова киселина). Маската възвръща блясъка и равномерния тен, а ферментиралите ензими от нар придават на кожата ви естествено сияние!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.