SHISEIDO Waso Yuzu-C Glow-On Shot Serum Серум

Двуфазен серум за лице
Рейтинг:
80% of 100
Код на продукта:
068301
+9 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Вашата дневна доза витамин C за блясък и хидратация на кожата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
28ML
96,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Озаряване и сияние, Пигментни петна и избелване на тена, Хидратация Основна полза: Хидратира кожата,Избистря тена,Придава блясък Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван, Некомедогенен Пол: Дамски Вместимост: 28ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
WASO Glow-On Shot Serum е чист заряд от хидратация и блясък! Създаден с 98% съставки от естествен произход* и наситен със зареждащ влагата Yuzu Citrus** и витамин C, той интензивно хидратира кожата и ѝ придава здравословен блясък. Готови сте да сияете. Защо е толкова специален? Още след първото нанасяне, повишава блясъка на кожата с 36%***. Осигурява 24 часова**** интензивна хидратация с нива на влажност, които се удвояват в рамките на 8 часа**** след нанасяне. Изравнява тена при редовна употреба. WASO Glow-On Shot Serum съдържа уникална комбинация от звездни съставки. Екстрактът от японски цитрус юзу подпомага естественото производство на хиалуронова киселина***** , което го превръща в звездната съставка, която дълбоко хидратира кожата. Следващата звездна съставка е дуо от две допълващи се форми витамин C, които ефективно таргетират пигментационните несъвършенства, свързани с излишното производство на меланин и упражняват антиоксидантно действие за борба с факторите, които допринасят за стареенето. Японски екстракт от Shikuwasa - ключова съставка в гамата WASO, помага укрепването на кожната бариера и поддържа кожата в добро състояние. Маслата от гроздови семки, шипка, органичен сусам и слънчоглед, действат за подхранване и защита на кожата. Хидробалансиращ комплекс – микс от трехалоза и глицерин, заздравява бариерната функция на кожата и поддържа нивата на влага в епидермиса. *Съставки от естествен произход, изчислени на базата на стандарт Iso 16128. **Ин витро тест. ***Клиничен тест с 33 субекта. ****Инструментален тест с 27 доброволци. ***** Ин витро тест.
Начин на употреба
Разклатете добре преди употреба, за да смесите двете фази на формулата. С върха на пръстите си нанасяйте серума нежно сутрин и вечер след почистване на кожата. Може да го използвате самостоятелно или преди дневния крем. Фокусирайте се върху участъците на кожата, които искате да озарите при нанасяне на Glow-On Shot Serum. Използвайте серума и като основа за грим, за окончателен финален блясък.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・SQUAL ANE・BUTYLENEGLYCOL・ALCOHOLDENAT.・SODIUMPCA・TREHALOSE・PYRUSMALUS(APPLE)FRUITWATER・SODIUMCHLORIDE・VITISVINIFERA(GRAPE)SEEDOIL・2-O-ETHYLASCORBICACID・ASCORBYLTETRAISOPALMITATE・LAUR YLBETAINE・ROSMARINUSOFFICINALIS(ROSEMARY)LEAFOIL(ROSMARINUSOFFICINALISLEAFOIL)・TOCOPHERYLACETATE・XANTHANGUM・LAVANDULAANGUSTIFOLIA(LAVENDER)OIL・CITRUSJUNOSFRUITEXTRACT・CITRUSJUNOSSEEDEXTRACT・SALVIAOFFICINALIS(SAGE)OIL・CITRUSDEPRESSAPEELEXTRACT・SESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOIL・ROSACANINAFRUITOIL・ASCORBYLDIPALMITATE・ALCOHOL・SODIUMCITRATE・TOCOPHEROL・SODIUMMETAPHOSPHATE・DIPROPYLENEGLYCOL・HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE・SODIUMMETABISULFITE・CITRICACID・LIMONENE・CITRUSAURANTIUMDULCIS(ORANGE)OIL・LINALOOL・HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOIL・PHENOXYETHANOL・SODIUMBENZOATE・<M102723-712>
Оценка на потребителите
  1. Добър серум
    Доволна съм от серума, има лек ненатрапчив аромат. Чувствам кожата си мека след нанасяне.

    Мнение от Stanislava,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Yuzu-C Glow-On Shot Serum
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.