Хитовите прически за къса коса

Хитовите прически за къса коса

Хей, късокоски! Не знаем дали подозирате по колко много начина може лесно, бързо и страхотно да стилизирате косата си както за ежедневна, така и за елегантна визия. Ще ви покажем три от тях – вижте ги и почерпете своето вдъхновение.

Look 1 - Ефектна двойна опашка

С помощта на четка, срешете косата си и я разделете на две части. Хванете два по-малки кичура от всяка от частите и ги завържете с малко гумено ластиче. След това вържете всяка от малките опашки в една с помощта на трето ластиче.

За да постигнете желания ефект изберете DOUGLAS LARGE PADDLE HAIR BRUSH 

Тази четка е изработена изцяло от бамбук. Тя е естествено антистатична, а дървените й зъби масажират нежно скалпа.

Look 2 - Небрежни вълни

Използвайте малко количество олио за коса, като го нанесете по краищата с пръсти. След това разделете косата на долна и горна част, като използвате любимата си преса за коса. Завъртете кичура през пресата, като дърпате бавно в посока отгоре-надолу.

Важно: Започнете първо с долната част на косата.

Доверете се на DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR OIL 

Олиото за коса възстановява защитния слой на сухата и увредена коса и същевременно я предпазва от външни влияния - от дължините до краищата! Формулата е обогатена с арганово масло и серамиди, предлага ефективна защита на косата и подобрява външния ѝ вид. Богатото масло оставя косата интензивно подхранена, копринено мека и лесна за оформяне - професионална грижа за косата у дома! При редовна употреба, косата засиява гладка и красива.

Съветът на козметичния редактор:

„Обичам косата ми да е винаги здрава и гъста! С освежаващо плодово ухание и лека текстура, спрей-серумът GROW съчетава високоефективни натурални съставки, за да преобрази косата, правейки я видимо по-гъста, силна и жизнена. И не само - той намалява косопада и удължава живота на косъма.“

Подхранете с COCOSOLIS GROW HAIR GROWTH SERUM SPRAY 

С освежаващо плодово ухание и лека текстура, спрей серумът GROW съчетава високо ефективни натурални съставки, за да преобрази косата, правейки я видимо по-гъста, силна и жизнена само след 3 седмици употреба. Съдържа високоефективна натурална съставка (извлечена от рукола, зелени орехи и зелено грозде) с лабораторно доказано действие. GROW е създаден по специална формула с Витамини B3, B6 & провитамин B5, рициново масло и екстракт от Алое Вера за мощно комплексно действие. Осигурява интензивно подхранване и активация на космените фоликули, подсилване и заздравяване на косъма по цялата му дължина.

Look 3 - Опашка с акценти

Отделете два много тънки кичура коса от двете страните на лицето си и завържете останалата коса на опашка. След това оформете с маша или преса на вълни – за ефектен акцент.

Екстра съвет: Използвайте грижа за коса без отмиване, която да я предпази при топлинна обработка.

Нашият фаворит е DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH LEAVE-IN CREAM 

Нашият любим крем-чудо. Нанесете върху краищата на влажна или суха коса преди стилизиране. Не изплаквайте.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.