ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ВАШИТЕ БЛИЗКИ

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА ВАШИТЕ БЛИЗКИ

Споделете красиви и радостни мигове със семейството и приятелите, като си размените разкошни подаръци. Подарете емоция и усмивки на най-близките си с нашите луксозни бюти съкровища и ги накарайте да се почувстват още по-специални тази Коледа.

За вашата МАЙКА

Женствен и чувствен, но непреходен аромат ще накара вашата майка да се чувства като най-могъщата жена на света – каквато наистина е.

 

GIORGIO ARMANI SÌ

Парфюмната вода Sì е символ на съвременната женственост, неустоима комбинация от грация, сила и независим дух. С преоткрития модерен шипър върховата нотка на наситен нектар от касис плавно прелива в ефирни флорални нюанси. Базата от мускусно дърво добавя лекота, създавайки трайна, отличителна следа.

 

J'ADORE EAU DE PARFUM INFINISSIME

Флорален букет, който претворява себе си в безкраен изблик на освободени цветя: роза Сентифолия, жасмин самбак, иланг-иланг и тубероза от Грас, изваяна от дървесните акценти на кремообразно сандалово дърво. С тази нова вариация, J’adore става безкраен, точно както чувствената му следа, която разнася.

 

LANCÔME LA VIE EST BELLE

La Vie Est Belle, в превод от френски "животът е прекрасен", представлява избор - изборът да създадете свой собствен път към щастието. Разработен с най-скъпите натурални съставки, ароматът обгръща елегантността на ириса със силата на пачули и сладкия привкус на пралина. Добавени са цветните нотки на жасмин самбак и тунизийски портокалов цвят. La Vie Est Belle е аромат за жената, която живее в настоящето, честна, истинска и благодарна, свободна от социалните ограничения, за да начертае своя уникален път.

 

JIMMY CHOO I WANT CHOO

‘I Want Choo’ е въплъщението на истинската Jimmy Choo жена: бляскава, уверена, енергична и изпълнена с неподправена радост. Чувственият парфюм е вдъхновен от атмосферата на приятелките, които се събират и подготвят, за да купонясват цяла нощ. Не става дума за самото излизане, а за споделянето на забавлението, смеха и незабравимата вечер "по женски". Във върха цитрусовият сок от мандарина контрастира с нежните нюанси на кадифена праскова. Плътската и слънчева ванилова нотка на червена "паякова" лилия се смесва с чувствените вибрации на жасмин самбак в сърцето. Базата от ванилия и бензое "закотвя" парфюма по стабилен, но жизнерадостен начин, като оставя трайна следа. Като при всички продукти Jimmy Choo, флаконът е истински обект на желание. Златната капачка всъщност е вграден спрей с бижутериен привкус и носи монограмното лого JC, като всичко е подчертано от ултраженственият прасковен цвят на течността.

 

За вашия БАЩА

Мъжествен и вдъхновяващ аромат е това, което ще направи всеки баща щастлив и уверен.

MONTBLANC EXPLORER

Montblanc Explorer е парфюм, създаден да ви придружава във всекидневните предизвикателства. Връхните нотки избухват с вулканичен бергамот от Италия, като разкриват ярката, енергична и оптимистична страна на парфюмното сърце. Този специален бергамот с неговите зелени, интензивни и свежи нотки събужда желание за пътешествие на юг. Сърдечните нотки ни отвеждат до югозападната част на Хаити, където се произвежда най-изтънченият ветивер. Той гордо заявява своята мъжественост и харизматичен характер с опушени нюанси и лек оттенък, напомнящ лешник. Финалната спирка ни отвежда в Индонезия, на остров Сулавеси, за да открием нов вид пачули с несравнимо качество, което придава богат и комплексен характер на аромата.

 

PRADA LUNA ROSSA OCEAN

Luna Rossa OCEAN е магнетичен призив за нови открития, изграден върху убеждението, че с технологията можем да разширим своите граници, да си представим какво е възможно и да разкрием нови хоризонти, за да създадем един от най-търсените аромати. Свеж и акватичен аромат, създаден с модерната технология на молекулярна дестилация, в който нотки на бергамот контрастират с чувствеността на ветивера и елегантността на ириса. Уникален и пристрастяващ мъжки аромат.

 

SAUVAGE ELIXIR FRAGRANCE

Sauvage Elixir е изключително концентриран аромат, потопен в емблематичната свежест на Sauvage с опияняващо пикантно сърце, "скроена по мярка" лавандулова есенция и бленд от пищни дървета, формиращи подписа на мощната му, пленителна и щедра следа. Франсоа Демаши, парфюмерист-творец на Dior, създал ароматът на Sauvage Elixir като скъп ликьор, създаден от изключителни съставки. Тази концентрация е била възможна благодарение на изключителното качество на суровините: Sauvage Elixir е аромат, уникален и рядък като червената луна в нощта.

 

За вашата СЕСТРА

Че кой не обича да се глези с грижа за кожата? Тази Коледа подарете на сестра си козметични продукти, които ще я възхитят и ще издигнат рутината й до друго ниво.

 

GUERLAIN ABEILLE ROYALE ADVANCED YOUTH WATERY OIL

Създадена от 95% естествени съставки, формулата е обогатена с микрогранули, действа незабавно за хидратация на кожата, без усещане за тежест. Технологията BlackBee Repair съчетава най-мощните пчелни продукти, внимателно подбрани от лабораторията на Guerlain: изключителен мед от черна пчела от остров Уесан (Бретан, Франция), обогатен с три други вида мед от екологично чисти острови (Корсика, Икария и Аланд) и ексклузивно пчелно млечице. Кожата е възстановена и видимо по-млада.

 

CLARINS DOUBLE SERUM EYE

Цялата мощ на емблематичния Double Serum сега за вашите очи. Двойна анти-ейдж фрмула за очи, която е в перфектна органична хармония с кожата около очите и черпи своята сила от богато разнообразие от растения (13 растителни съставки, включително мощната двойка екстракти от див кервиз и куркума). Цялостна грижа с 96% естествени съставки, която ефективно и видимо влияе върху всички признаци на стареене: изглажда бръчките, намалява подпухването и тъмните кръгове и заздравява кожата в околоочната зона. Мигновено очите изглеждат по сияйни и с младежки вид.

 

За вашата най-добра приятелка

Ако тя наистина е любител на декоративната козметика, със сигурност ще подскочи от радост, когато под елхата открие грим палитра, с която може да създаде безброй визии!

DOUGLAS GLAM PALLETE

Тази лимитирана коледна палитра е мечтан подарък за всички, влюбени в грима, които обожават да експериментират. Освен несравнимия си празничен дизайн и луксозната кръгла кутия, тя е и супер практична!

Съдържа:

56 цвята сенки за очи

10 цвята червило, 2 от които течни

4 цвята руж,

4 нюанса хайлайтъри

1 мини спирала

1 молив за очи

Аксесоари (2 четки :1 четка за руж и 1 дуо апликатор).

 

За вашата БАБА

Правилната грижа за кожата придобива още по-голяма значимост с възрастта. Богатият и луксозен нощен крем играе ключова роля в рутината.

DERMACOSMETICS NIGHT PERFORMER L-CARNOSINE ANTI-A.G.E.

Кремът противодейства на образуването на бръчки, като забавя гликирането на клетките. Уникалната активна съставка L-Carnosine може да намали AGEEs (Advanced Glycation Endproducts), които са отговорни за озахаряването на кожата, като по този начин значително забавят процесите на стареене. Уникалната формула с храстови детелини помага на уморената кожа да възвърне естествения си ритъм „ден-нощ“. Видимият резултат: сутрин по-свежа и младежка кожа.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.