НАЙ-КРАСИВИТЕ ПОДАРЪЦИ ТОЗИ СЕЗОН – РАЗГЛЕДАЙТЕ ГИ СЕГА!

НАЙ-КРАСИВИТЕ ПОДАРЪЦИ ТОЗИ СЕЗОН – РАЗГЛЕДАЙТЕ ГИ СЕГА!

Можем да поспорим кое е „най-хубавото време от годината“ – дали наистина е Коледа или е пролетта? Неслучайно някои държави празнуват Нова Година в първия ден на астрономическата пролет. Ще кажете, че няма подаръци. Е, това не е съвсем така – пролетта е сезонът на имените дни, многобройните празници, баловете, сватбите…да продължаваме ли? Тоест подаръци ще има за всички от сърце, но в същото време и метеорологичните условия са далеч по-добри. Специално за вас направихме селекция от любими продукти, според това на кого ще подарявате. Да започваме!

Ако трябва да подарявате подарък на майка си…

Подарете на своята майка пролетно настроение с нов флорален аромат или с луксозна грижа за кожата.

Когато тя обича аромати, ние ви препоръчваме ESTEE LAUDER BEAUTIFUL MAGNOLIA INTENSE. Опияняваща бленда от емблематични нотки на масло от китайска магнолия, богати дървесни акорди и одухотворено пачули. Романтичен, чувствен и страстен. Нотки: масло от китайска магнолия - опияняваща като първата среща. Ирис - романтичен като развоя на връзката. Пачули - неустоим като страстта на любовта.

Ако тя обича да се грижи за кожата си, нашата препоръка е SISLEY BLACK ROSE EYE FLUID - концентрат с емблематичната активна съставка от колекцията Черна роза. Изглажда, ревитализира и озарява околоочния контур. Тъмните кръгове изглеждат по-малко видими, подпухванията - намалени. Свеж и отпочинал, околоочният контур е озарен и излъчва младост и красота. Неговата розова емулсия, при допира с кожата, се превръща в свеж и топящ се гел. Студеният керамичен апликатор създава мигновено усещане за свежест и улеснява масажа.

 

 

Ако трябва да подарявате подарък на сестра си…

Пролетта е перфектното време за нови грим визии и за свежа, сияйна кожа – сестра ви го заслужава!

Ако тя има нужда от нов крем, то ние имаме перфектния непреходен любимец за нея. MOISTURE SURGE 100H AUTO-REPLESHING HYDRATOR е овлажнител без добавени мазнини, с ексклузивна биоферментация на алое и хиалуронова киселина прониква дълбоко в повърхността на кожата - за хидратация, която преминава над 10 слоя дълбочина * и продължава 100 часа, дори след измиване на кожата.

 

 

Ако тя е маниак на тема гримове, то палитрата MY FAVORITE EYE PALETTE PURPLE NUDES ще я завладее. С деликатната си вариация на карамелени, лилави и розови nude цветове, тази палитра ще се превърне в новата й любимка. 14 силно пигментирани модерни нюанса с изискани лилави, розови и необичайни синьо-сиви тонове създават фини и изискани визии с матов или метално блестящ финиш. Хармонично съчетаните матови и блестящи текстури позволяват разнообразни уникални визии - от естествено нежни до екстравагантни и поразителни.

 

 

Ако търсите подарък за най-добрата си приятелка…

Поглезете любимата си приятелка с нова грижа, която да добави в козметичната си колекция.

Ако тя се нуждае от нов околоочен крем, с две ръце гласуваме да й изберете CLARINS DOUBLE SERUM EYE. Двойна антиейдж формула за очи, която е в перфектна органична хармония с кожата около очите и черпи своята сила от богато разнообразие от растения (13 растителни съставки, включително мощната двойка екстракти от див кервиз и куркума). Цялостна грижа с 96% естествени съставки, която ефективно и видимо влияе върху всички признаци на стареене: изглажда бръчките, намалява подпухването и тъмните кръгове и заздравява кожата в околоочната зона. Мигновено очите изглеждат по сияйни и с младежки вид.

 

Ако тя си търси нов почистващ продукт, ние имаме точния помощник - CLINIQUE ALL-IN-ONE CLEANSING MICELLAR MILK + MAKEUP REMOVER. Това мицеларно мляко е с двойно действие - почиства и премахва грима с едно движение.Подходящ за чувствителни очи. Перфектният 2-в-1 продукт!

 

Ако търсите подарък за баща си…

Изненадайте го с практична козметика за лице и тяло, защото господата винаги обичат да съчетават ефикасното с практичното.

Ако той има нужда от грижа за тяло и коса, нашият фаворит е DOUGLAS MEN ENERGY 2 IN 1 BODY & HAIR SHOWER GEL. Той нежно и деликатно почиства кожата и косата ви. Кремообразната формула, обогатена с женшен, хидратира и успокоява кожата незабавно, оставяйки я съживена и с лек свеж аромат. Екстрактът от женшен е известен със своите енергизиращи свойства.

 

Ако пък му търсите грижа за лице, този най-нов продукт е правилният за него! BIOTHERM FORCE SUPREME BLUE PRO-RETINOL SERUM е антиейдж серум създаден за нуждите на мъжката кожа, който видимо намалява бръчките и оформя контура на лицето само за 1 месец. Грижа, подходяща при видими следи на стареене, включително бръчки, фини линии и липса на стегнатост. Новата формула е с неповторима „серум в гел“ текстура, обогатена с възстановяващи сини водорасли и обновяващ про-ретинол. Екстрактът от водораслите спомага обновяването на мъжката кожа за по-младежки вид, а про-ретинолът изглажда бръчките и и изравнява тена.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.