КОЛЕДА с DOUGLAS COLLECTION

КОЛЕДА с DOUGLAS COLLECTION

Искате страхотни подаръци за Коледа за най-близките? Лутате се измежду многобройните beauty предложения? От DOUGLAS COLLECTION тази година ни омайват с приказни подаръци със зашеметяващ дизайн и ни подават ръка за едно незабравимо пътешествие, поръсвайки пътя ни с щипка коледна магия. Събрахме за вас няколко идеи за страхотни подаръци, които не само ще предизвикат грейнали лица и туптящо сърце от вълнение, а дори и няма да натежат на семейния коледен бюджет.

GLAM PALETTE

Тази лимитирана коледна палитра е мечтан подарък за всички, влюбени в грима, които обожават да експериментират. Освен несравнимия си празничен дизайн и луксозната кръгла кутия, тя е и супер практична!

Съдържа:

56 цвята сенки за очи

10 цвята червило, 2 от които течни

4 цвята руж,

4 нюанса хайлайтъри

1 мини спирала

1 молив за очи

Аксесоари (2 четки :1 четка за руж и 1 дуо апликатор).

Цена: 49,99 лв.

 

DOUGLAS AMAZING EYES MINI PALETTE

Малка, но безценна, тази палитра може да съдържа само 6 цвята сенки за очи, но с тях може да постигнете много зашеметяващи визии! Компактният й размер е изключително подходящ за път, така че без проблем може да я изберете за ваши приятелки, които честичко стягат куфара за пътешествия. Примамливата й цена пък, е подходяща за подарък в последния момент и когато сте канени на гости и не сте се подготвили предварително.

Цена: 9,99 лв.

 

КОМПЛЕКТ MASCARA EXCEPTION`EYES & CAT EYE EYELINER

Два от незаменимите продукти за грим - класическа черна очна линия и спирала за обем! Очната линия Cat Eyes е с прецизен филцов връх, който се плъзга по контура на клепача и очертава очите с наситено черен цвят. Много лесна за употреба, тази очна линия позволява да издължите линия на очите и да създадете различни грим визии. Спиралата за мигли Exception`Eyes позволява надграждане, създава изключителен обем и дължина на миглите. Няма начин да сбъркате, ако изберете този сет от must-have продукти за всяка дама.

Цена: 33,99 лв.

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS HOME SPA LEILANI BLISS

Това, че е Коледа съвсем не означава да спрем да мечтаем за тропическите острови и техния специфичен аромат. Оставете се да бъдете съблазнени от екзотичния аромат на колекцията Leilani Bliss и се насладете на деликатните му нотки на бели цветя и кокосово мляко, свежестта на етеричното масло от иланг-иланг и екстракта от хаитянска гардения, които осигуряват бягство на тропически остров. Луксозният комплект Leilani Bliss съдържа:

Скраб за тяло с кайсиеви ядки, масло от ший и кокосово масло – 200 г

Душ пяна за уникално изживяване и мекота – 200 мл

Спрей за тяло - 100 мл

Цена: 29,99 лв.

 

 

КОМПЛЕКТ 3 СВЕЩИ DOUGLAS JOYFUL HOLIDAYS

Перфектният подарък за декорацията и уюта на всеки дом – ароматните коледни свещи с магичното им ухание! Насладете се на 3 празнични аромата:

Winter market ухае на перфектната комбинация от горски плодове,карамфил и леки нотки на ванилия.

 Joyful treat омайва със сладък аромат на ванилия, съчетан с тонка и ирис.

Cosy chalet ухае на деликатния аромат на роза и шафран, подсилен от дървесните нотки на пачули и сандалово дърво.

Цена: 19,99 лв.

 

 

КОМПЛЕКТ DOUGLAS MEN ENERGY BODY SET IN A BAG

От DOUGLAS COLLECTION са помислили и за господата! Всички продукти от линията на DOUGLAS MAN са с ефективни, ароматни и приятни текстури и са едновременно практични и елегантни!

Комплектът съдържа продукта от линията Douglas Men Energy:

 24 часов рол-он дезодорант 50 мл. Той ще ви защитава през целия ден, гарантирайки 100% надеждност и спокойствие. Ролката ви помага за прецизно нанасяне, докато формулата, съдържаща екстракт от женшен, осигурява суха кожа и оптимален комфорт, без да оставя никакви следи.

 Хидратиращ крем за лице 25 мл. Формулата на крем за лице поддържа кожата ви мека и добре хидратирана. Текстурата се абсорбира бързо, за оптимален комфорт.

 2-в-1 Душ гел за коса и тяло 200 мл. Този душ гел 2-в-1, с формула обогатена с женшен се разпенва, за да почисти нежно кожата и косата ви. Хидратира и успокоява кожата, оставяйки деликатен аромат.

Към сета има и подарък – стилен мъжки несесер.

Цена: 39,99 лв.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.