Посрещнете 2023 с блестяща грим визия!

Посрещнете 2023 с блестяща грим визия!

За златен завършек на една златна година, заложете на смелото, дръзкото и блестящото.

Как да блестим по-силно и от фойерверки?

Ето, че и тази година е към края си и остават броени часове до 00:00 ч. на 1 януари, когато започва нова глава в историята ни. Какво по-подходящо изпращане на една страхотна година от една още по-страхотна визия? Кодът е блясък, скъпи дами. Наздраве!

Бъдете окъпана в злато с DOUGLAS MINI FAVORITE EYE PALETTE DESERT NUDES 

Чудната палитра Mini Desert Nudes включва красива комбинация от 6 бестселъра в сенките за очи - от основни неутрални цветове, през изискани бежово-розови до кафяви нюанси. Тя е специално създадена да бъде универсална – ултра-пигментираните нюанси можете да ползвате както за ежедневния си грим, така и при създаването на по-тъмни и драматични визии. Цветовете са с различни финиши – матови, металически и блестящи.

Поглед, който казва много повече

Очната линия може да бъде вашият най-добър приятел, ако я поставяте прецизно и разбира се ако заложите на качествен продукт.

Няма да сгрешите с CLINIQUE HIGH IMPACT ULTRAFINE LINER 

Цялата драматичност на течната очна линия без драмата от поставянето й. Устойчивата на „грешки“ писалка на Clinique създава чиста линия с едно постоянно движение. Заострената, ултрафина и прецизна четка рисува от тънък до плътен наситен цвят.

Устни за усмивки и целувки

Какъв цвят червило ще отива на тоалета ви – класическо червено, нежно розово или изящно телесно? Имаме ги всички!

Уау устни с SISLEY PHYTO-ROUGE SHINE 

Phyto-Rouge Shine e перфектната комбинация  между цвета на червило, блясъка и прозрачността на гланц и комфорта на балсам. Многофункционалното червило Phyto-Rouge Shine придава цвят и блясък, като същевременно се грижи за кожата на устните. Екстрактът от падина павоника, една от основните хидратиращи активни съставки на Sisley, стимулира синтеза на хиалуронова киселина и създава мигновен ефект на плътност. Устните са по-гладки, оформени и красиво подчертани.

Сочни устни с EISENBERG J.E. ROUGE® 

J.E. ROUGE® е с изключителна формула за неустоими устни! Съдържа екстракт от цвят на орхидея и Витамин Е за моментална хидратация и забележителен комфорт. Жозе Айзенберг създаде своето емблематично червило свързавйки красотата и изяществото на флакона с неговата функционалност - уникалният, иновативен и ергономичен дизайн на J.E. ROUGE® с извити линии, които перфектно обгръщат пръстите ви.

Изкушаващи устни с JIMMY CHOO 007 SEDUCTION COLLECTION SATIN LIP COLOUR 

Jimmy Choo ви предлага гама от 10 дълготрайни, наситени цвята червила, подходящи за всяко настроение - от ярко червено и цикламено, до елегантно бургунди и ненатрапчив беж. В деликатна опаковка с телесен цвят, със златни акценти и логото Jimmy Choo, цветният стик е с иконичния питонов принт и монограма JC. За разкош червилото е леко парфюмирано с един от ексклузивните парфюми - Iris Crush.

„Драматичен“ празник за очите

Гримът на очите е завършен с правилната спирала! Нашият ТОП фаворит дарява миглите ви с несравними извивки и ги удължава.

Влюбени сме в ефекта, който постига LASH CURVE MASCARA

Високотехнологичната формула покрива всяка мигла за зашеметяващ ефект на извиване и удължаване, който трае цял ден и се отстранява лесно с топла вода. Извитата форма на силиконовата четка и пространството между влакната ѝ спомагат за разделянето и подчертаването на всяка отделна мигла още от корена. Резултатът е впечатляващ - дефинирани мигли с несравними извивки. Кремообразната формула има подхранващи свойства, дължащи се на сертифицираното органично масло от карите, което подхранва миглите, подобрява растежа им и осигурява комфорт при нанасяне. Може да продължите да нанасяте спиралата, докато постигнете желания ефект.

 

Уау ефект ще постигнете и с:

Подписано с аромат

Гримът блести повече, ако към него добавите и олфактивен подпис! Няма по-празнични аромати от тези.

VAN CLEEF & ARPELS PATCHOULI BLANC 

За Patchouli Blanc историята на пачули е основното вдъхновение, автентично пачули, което неизбежно ни води до усещането за копринен, обгръщащ кашмир върху кожата. Неустоимо съблазнителен, чист аромат с кристална свежест, който изразява идеята за меко и памучно бяло. Подбрано е специално качество на пачули, фракционна есенция, по-ефирен и флорален вариант, който е комбиниран с букет свежи рози върху нежна мускусна база с дървесен подпис.

ACQUA DI PARMA SIGNATURE OUD & SPICE 

В основата на Oud & Spice стои рядката и скъпа агарууд дървесина, която се добива от дървото аквилария. Тази особено скъпа съставка, произхождаща от Лаос, се различава от класическия Ууд с изкушаващата си завършеност. Ароматът се разгръща с прозрачни цитрусови нотки бергамот и роза, съчетани с леко сладките плодови нотки малина. Едно искрящо и меко ухание, в чиято пулсираща топла подправъчна сърцевина са съчетани розов пипер и карамфил, допълващи се с ухание на канела, което придава пищност на този изключително рядък аромат. За финал, Ууд разкрива безкрайните си нюанси в сърцевината на скъпоценна дървесина, допълваща се със земните нотки пачули и нотки лабдан.

 

А какво ще кажете за:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.