Топ мигли за всеки стил!

Топ мигли за всеки стил!

Запърхайте с мигли, скъпи дами, защото днес е не какъв да е ден, а денят на спиралата! Почитаме го, като ви показваме кои са любимите ни спирали, както и с предложения за уау продукти за изразителен и пленителен поглед.

Обемът, моят приятел!

Ах, този магичен поглъщаш поглед – продукти, които създават страхотен обем, плътност и дързост във всеки поглед.

Топ продукт от ESTEE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME LASH MULTIPLYING VOLUME MASCARA 

Миглите се умножават, увеличават, достигат до ектремен обем. Extreme Bold Volume™ формулата създава невиждан обем, повдигане и извивки за дързък ефект като на изкуствени мигли. Очите изглеждат по-ярки, по-големи и по-съблазнителни. Четката: Oversized BrushComber Extreme™ уплътнява като четка, подчертава и разделя като гребен. Цветът: призматични перли насищат пигмента и блясъка.

Иновативна спирала от IT COSMETICS SUPERHERO™ MASCARA 

Придайте на миглите си силата на супергерой с иновативната спирала за изключителен обем, издължаване и невероятна еластичност след нанасяне само на един слой! Разработената в сътрудничество с пластични хирурзи, спирала Superhero™ се грижи за вашите мигли. Технологията Elastic Stretch визуално издължава миглите, обвивайки всеки косъм със слой за увеличаване на обема, издължаване, естествен ефект и красив черен цвят, като осигурява красиви дефинирани резултати.

Коя спирала е подходяща за мен?

Спиралата удължава миглите ви, придава им повече обем и дължина и цвят за драматичен поглед. Добрата спирала покрива миглите ви с фина текстура, без да ги слепва или да се рони. Какъв цвят предпочитате? Какъв ефект искате да постигнете? Държите ли на определени съставки? Ние ще ви посъветваме да намерите подходящата спирала за вашите нужди.

Сред множеството, препоръчваме CLINIQUE HIGH IMPACT GRAVITY MASCARA 

Спирала, която мигновено повдига и извива миглите с 50% — и ги държи повдигнати за 24 часа. Четката и формулата на тази спирала работят заедно, за да повдигат, извиват и удължават вашите естествени мигли – и да ги поддържат така в продължение на 24 часа, противопоставящи се на гравитацията.

Безспорен бестселър е LANCÔME LE 8 HYPNÔSE MASCARA

Изживейте революционната визия за спирала, вдъхновена от науката на Lancôme: формула съставена от 91% активен черен балсам и 8 ревитализиращи аминокиселин капсулирани в стъклен флакон. Незабавен скулптуриращ обем. Силни и видимо по-плътни мигли за 4 седмици. Иновативна четка с ултрамеки растителни влакна, изработени от 100% възобновяеми суровини. Рециклируема спирала - истински устойчив лукс.

Друг фаворит е DOUGLAS MAKE UP LASH LOVE MASCARA 

Спиралата Lash Love Mascara ви позволява да надграждате миглите си с обем, извивка и дължина. Специално разработена за чувствителни очи, формулата е чиста - без противоречиви и вредни съставки, а вие можете да я отстраните само топла вода. Иновативната четка има две отделни зони: едната страна е с по-къси влакна, които създават обем на миглите, докато другата е с по-дълги и прецизно разресва миглите за перфектна дефиниция.

Спирала + сенки = #dreamteam

Сенките за очи поставят супер акцент. Топлите, телесни нюанси са особено подходящи за ежедневна визия, докато металните и блестящи засилват glam фактора.

Ние сме влюбени в DOUGLAS WILD GLAM EYESHADOW PALETTE 

Лимитираната колекция Wild Glam е създадена в сътрудничество с известния илюстратор и режисьор Léna Bousquet. Нейният дизайн отразява визията ѝ за модерна и независима жена. Червеното в опаковката на палитрата е символ на чувственост и женственост. В палитрата ще намерите основни неутрални, хипнотизиращи лилави и искрящи розови нюанси за фин, но бляскав грим. Със своите матови, преливащи и блестящи нюанси, тази палитра предлага широка гама от цветове и финиш за елегантен грим, който ще завладее света!

 

Съветът на редактора

„Както спиралата е част от ежедневната ми визия, премахването на грима е част от моята вечерна рутина - без изключения. И ето защо: спиралата изсушава косъмчетата на миглите, което може да ги накара да станат по-крехки. Залагам на разгримиращ продукт, който отстранява старателно дори водоустойчива спирала, без да дразни чувствителните ми очи."

Качеството идва с JEFFREE STAR SKIN STRAWBERRY WATER CLARIFYING CLEANSER

Нежен почистващ гел, изпълнен с активни съставки - кора от бяла върба и ниацинамид, които помагат за намаляване на зачервяването и балансират тена на кожата, докато снежната гъба, гликоловата и млечната киселина меко ексфолират и проникват в кожата с мощна хидратация.

Добавете грижа

Околоочният крем се грижи за нежната и чувствителна зона около очите и осигурява свеж вид.

Изберете DOUGLAS FOCUS COLLAGEN YOUTH ANTI-AGE EYE CREAM 15 ML 

Околоочният антиейдж крем с колаген видимо намалява признаците на стареене в тази деликатна зона. Комфортната текстура подхранва кожата, хидратира я през целия ден и запазва нейната еластичност. Кожата е регенерирана, по-гладка и по-стегната, а бръчките и фините линии - видимо намалени.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.