Контур - като след гримьор!

Контур - като след гримьор!

Ако сте сред хората, които живо се интересуват и следят най-новите тенденции в света на красотата, то този наш guide е именно за вас! Научете се да контурирате лицето си по такъв начин, че най-красивите ви черти да изпъкнат и да бъдете…просто съвършени.

Стъпка 1 – тъмен контур

Използвайте кремообразен, мултифункционален продукт с тъмен цвят и плътно покритие, за да очертаете най-долната част на челюстта.

Заложете на качествен продукт като GIORGIO ARMANI NEO NUDE MELTING COLOR BALM

Мултифункционален тониращ балсам - създаден, за да омекоти очите, скулите и контурите на лицето с преливащи естествени нюанси. С формула „масло в пудра“ и уникална въздушна текстура, той дискретно се слива с кожата, без да оставя следи, за естествен матов финиш. Неповторимите, деликатни нюанси са разработени, за да подчертаят красотата на лицето.

Разгледайте още:

Стъпка 2 - преливане

С помощта на четка прелейте линията, така че цветът да се омекоти и да се получи елегантен контур.

Ние препоръчваме DOUGLAS CLASSIC DUO CONTOURING BRUSH 

Тази мултифункционална четка очертава лицето със скосената си страна, без да оставя петна и придава повече индивидуалност на контура на лицето. Може да използвате за нанасяне на руж, хайлайтър, бронзиращи и контуриращи продукти. Плоската страна на четката е много подходяща и за нанасяне на течен фон дьо тен.

Стъпка 3 – коригиране

За да се случат нещата прецизно и елегантно, се нуждаете от покривен коректор, с който да коригирате или подчертаете контура.

Фаворит е CLINIQUE EVEN BETTER ALL OVER CONCEALER 

12-часовият коректор незабавно коригира, прикрива тъмните кръгове и тъмните петна, прикрива несъвършенствата, като видимо намалява вида на тъмните петна с течение на времето и подобрява хидратацията незабавно с 55%. И това не е всичко! Коректорът намалява появата на фини линии още на момента с 25%. В продължение на 12 часа цветът остава на мястото си и не се събира около очите. Устойчив на пот и влага. Безопасен за чувствителни очи и носители на контактни лещи.

Няма да сбъркате с YVES SAINT LAURENT ТOUCHE ÉCLAT 1 

Емблематичен продукт за разкрасяване, използван от знаменитости и модели, често имитиран, но без еквивалент, TOUCHE ÉCLAT улавя светлината, премахва признаците на умора и отстранява несъвършенствата. Разкрасява зоната около очите, прави погледа свеж и озарява очите. Mоже да се нанася и около контура на устните за създаване на обем. За всеки тип кожа. Тестван под дерматологичен контрол.

Стъпка 4 – блясък

Използвайте мек и блестящ хайлайър, с който да озарите зоната над очертаната линия на челюстта, така че оптически да изпъкне още повече.

Заблестете с BRONZE GODDESS HIGHLIGHTING POWDER GELÉE 

Нагорещете атмосферата. Този съблазнителен хайлайтър за лице е едно безкрайно лято. Нанася се гладко и създава мек блясък. Надгражда се до блястящ перлен цвят.

Създайте магията с DOUGLAS CHARCOAL SOFT HIGHLIGHTER BRUSH 

Издигате хайлайтъра на друго ниво с помощта на тази четка: заострената ѝ форма е идеална за подчертаване на всички контури на лицето с висока точност и разпределяне на продукта.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.