КАК ДА БРОНЗИРАШ ЛЯТОТО? С ТЕЗИ ЗЛАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, РАЗБИРА СЕ!

КАК ДА БРОНЗИРАШ ЛЯТОТО? С ТЕЗИ ЗЛАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, РАЗБИРА СЕ!

Вече имате тен и лицето ви изглежда страхотно, но искате ли да го направите още по-блестящо и неотразимо? Засияйте като слънце с тези любими продукти за бронзиране и озаряване!

Бронзови скули по последна тенденция? О, да!

Със специална четка за бронзираща пудра, подчертайте частта на бузите, която се пада точно под челютта. Може леко да вдлъбнете бузките, за да изпъкнат скулите още повече и да се очертаят по-добре.

Ние боготворим невероятната ESTEE LAUDER BRONZE GODDESS HEALTHY GLOW BRONZER

Жегата е тук с тази, включваща всичко необходимо палитра с руж, бронзираща пудра и хайлайтър. Използвайте ги самостоятелно или ги смесете за естествен, здравословен блясък. Уловете изгрева, ако обичате по-меки и топли тонове. Отидете на парти по залез за още по-наситена жега. Bronze Goddess. Изживейте безкрайното лято.

За да бъдете истински бронзови богини, имате нужда и от четка! Избрахме DOUGLAS CLASSIC DUO CONTOURING BRUSH
Тази мултифункционална четка очертава лицето със скосената си страна, без да оставя петна и придава повече индивидуалност на контура на лицето. Може да използвате за нанасяне на руж, хайлайтър, бронзиращи и контуриращи продукти. Буферната част на четката е много подходяща и за нанасяне на течен фон дьо тен.

Тайната на нанасянето

Ако искате цялостен блясък върху лицето си, нанесете бронзиращата пудра под формата на цифрата „3“. Започнете от горната част на лицето, завъртете четката на мястото на скулата и направете още един полукръг към устата.

Това е Mr. Big, но не този на Кари Брадшоу - DOUGLAS BIG BRONZING POWDER  
Копринената бронзираща пудра придава топлина на кожата ви и осигурява изключително безупречен ефект на здрава кожа. Фина и лека, текстурата се топи върху кожата като полупрозрачен и естествен воал. Изключително мека, пудрата е идеална за нанасяне върху цялото лице и/ или за контуриране и подчертаване на чертите му. Кожата изглежда по-гладка и здрава.

Контуриране Vs. Бронзиране

Въпреки, че бронзиращите продукти могат да бъдат използвани и за контуриране, има разлика между двете техники, която се иразява в различните тонове и ефектът, който се постига.

Бронзиране

С топли тонове, вие придавате на лицето си натурален, целунат от слънчето вид, като поставяте акцент върху определени зони.

Контуриране

С комбинацията от много светли и много тъмни тонове, вие създавате ефект, който имитира играта на цветове и светлосенки, ясно дефиниращи чертите на лицето.

„Натурален“,  целунат от слънцето тен

Ако искате бронзов ефект за нула време, използвайте четка за сенки и нанесете бронзиращ продукт върху клепачите, изпъкналата част на носа и челюстта. По този начин, вие наблягате на частите от лицето, където слънцето най-често се отразява и добавяте естествено сияние.

Разчитаме за всичко на DOUGLAS CHARCOAL ALL-OVER EYESHADOW BRUSH  
Тази четка за нанасяне на сенки за очи от линията Charcoal e обогатена с активен въглен, поради неговите антибактериални свойства - за красива кожа.

Никога не забравяйте хайлайтъра

Благодарение на хайлайтъра, вие извисявате блясъка на още по-високо ниво и подчертавате определени зони като челото, върха на носа, шията и деколтето.

Блясък от „чело до брадичка“ с DOUGLAS ALL GLOW PALETTE  
Палитрата съдържа 6 нюанса, с които може да озарите кожата си. Те се използват не само върху скулите, но и на раменете и деколтето. Копринената текстура се смесва безпроблемно с кожата, като разпределя равномерно микрофини перли, които придават излъчване и светлина. Богатият диапазон от топли и студени нюанси подобрява всеки тен на кожата и може да се смесва и съчетава за индивидуалните нужди на всеки.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.