ПЕРФЕКТЕН ГРИМ НА ОЧИТЕ В 5 СТЪПКИ

ПЕРФЕКТЕН ГРИМ НА ОЧИТЕ В 5 СТЪПКИ

Нанасянето на сенки за очи е сравнително лесно. Въпреки това, да се научите да нанасяте грима на очите по правилния начин не е проста задача. Как избирате правилния нюанс за цвета на очите и тена на кожата ви? Наистина ли имате нужда от 10 четки за грим? Ще използвате ли някога всеки цвят от палитрата сенки?

Искате да сте естествени – изберете мек цвят, близък до този на очите ви. А за синеоките – кафяви и златисти нюанси стоят разкошно. Открийте още стъпки за перфектен грим и любими наши продукти. A в края на статията ви очаква и видео, което нагледно ги показва.

СТЪПКА 1: Нанесете светли сенки за очи

С помощта на четката си за сенки вземете любимата си палитра и изберете основен нюанс за клепача. В зависимост от вида, който искате да постигнете, можете да нанесете този цвят чак до костта на веждите си, за да се подготвите за по-драматично опушено око, или можете да спрете на гънката на окото си за основен, ежедневен външен вид.

Нашият любимец:  LANCÔME HYPNÔSE PALETTE 

5 цвята за лесно създаване на естествен или изразителен поглед. Новата преобразена формула е с изключително нежна кремообразна консистенция за лесно нанасяне. Безтегловните кадифени сенки се нанасят с богат хомогенен цвят и са с трайност до 12 часа. При мокро нанасяне сенките Hypnôse имат по-интензивен ефект.

СТЪПКА 2: Акцентирайте върху линията на миглите

Очната линия, която е нанесена правилно, може да направи миглите ви да изглеждат по-плътни. Ако не сте голям фен на очната линия, можете да получите подобен ефект с тъмни сенки за очи или с мек, водоустойчив молив.

Нашият любимец: ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 24H WATERPROOF GEL EYE PENCIL 

Перфекната линия, по всяко време. Нанесете без усилие наситен цвят с прецизно очертаване и 24-часова издръжливост. Този лесен за нанасяне гел молив подчертава гладко без да пропуска места. Фиксира се за секунди, става водоустойчив и не се размазва. Моливът включва и накрайник за опушен грим от едната страна за омекотяване и разнасяне на линията.

СТЪПКА 3: Концентрирайте по-тъмните сенки в гънките на очите

Тъмните цветове привличат светлината, така че поставянето на по-тъмен тон  в гънката на окото кара очите ви да изпъкнат, като добавите дълбочина и измерение на точното място.

Нашият любимец: ESTEE LAUDER BRONZE GODDESS NUIT THE SUMMER LOOK PALETTE  

Призовете нощта с девет копринени цвята сенки за очи, с които да подчертаете и драматизирате погледа. От залез до изгрев жегата няма край. Цветовете в палитрата са представени в матов или сатенен завършек.  Изживейте безкрайното лято.

 

СТЪПКА 4: Подчертайте с блестящи сенки

Накарайте веждите си да изпъкнат като добавите блестящи бледи сенки за очи или молив директно под тях. Добавете същия перлен светъл цвят към вътрешния ъгъл на окото, за да озарите, а във вътрешната част на подвижния клепач нанесете сенки със супер наситен блясък.

Нашият любимец: YVES SAINT LAURENT SEQUIN CRUSH MONO 

Sequin Crush са дръзки и модерни моно сенки за очи с блясък и искрящи устойчиви цветни пигменти.

 

СТЪПКА 5: Завършете със спирала

Завършете с няколко слоя от любимата си спирала и сте готови.

Нашият любимец: TONY MOLY PANDAS DREAM SMUDGE OUT MASCARA 

Спирала за обем на миглите. Устойчива на променливите метеорологични условия. Измива се с топла вода. Никога повече разтечена спирала! Със спиралите Panda's Dream Smudge Out миглите са добре подчертани и изразителни през целия ден. Изключително лека текстура, която придава обем без да утежнява.

 

СПЕЦИАЛЕН СЪВЕТ: Завършете с фиксиращ спрей

Нашият любимец: DOUGLAS MAKE UP DOUGLAS MAKE UP GLOW 

Магически спрей за сияйна красота - Glow Mist е истински всеобхватен: благодарение на мощните си съставки, прозрачният спрей осигурява на кожата ценна влага и веднага я оставя освежена, успокоена и ултра мека. Нежната формула е не само идеална като основа за вашия грим, но и като фиксация за перфектен външен вид за цял ден. И нещо повече - тя придава на тена ви и зашеметяващо блестящ и в същото време естествен завършек.

 

Изгледайте нашето специалното видео, за да видите нагледно всички стъпки.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.