ТОТАЛЕН ХИТ НА ЛЯТО 2023: ГРИМ „БЕЗ ГРИМ“

ТОТАЛЕН ХИТ НА ЛЯТО 2023: ГРИМ „БЕЗ ГРИМ“

Перфектен за топлите, летни дни – естествен и минималистичен грим, за да изглеждате така, сякаш не носите никакъв грим! С тези предложения ще може да сътворите перфектния макиаж – безупречна кожа, сияен тен и свежи, деликатни акценти.

Внимавайте при избора на фон дьо тен

Заложете на фон дьо тен,  който прикрива несъвършенствата, не съдържа мазнини и контролира отделянето на себум. Особено важно за лятото е той да е водоустойчив, да не се размазва и да издържа в горещо и влажно време.

Иконичен наш любимец е ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MAKEUP SPF 10
Той е с 24-часова издръжливост! Изравнява цвета на кожата и прикрива несъвършенствата с надградимо покритие - от средно до плътно. Double Wear е без мазнини и контролира омазняването. Водоустойчив и не се размазва, издържа в горещо и влажно време.

Освежете погледа

С помощта на коректор, може лесно и бързо да прикриете тъмните кръгове под очите. Изберете такъв с подхранващи съставки, които освен покритие, осигуряват и сияние.

Сбогувайте се с тъмните кръгове, благодарение на DOUGLAS ULTIMATE CONCEALER

Многофункционален продукт, който може да се използва за прикриване кръговете под очите, зачервявания, дефекти и несъвършенства по лицето, но предлага естествено надграждащо се покритие. Благодарение на дълготрайната си формула, той позволява грима да остане перфектен през целия ден. Прецизният му апликатор позволява бързо и лесно нанасяне на формулата.

„Изпишете“ веждите

За естествен вид на веждите, използвайте гел за вежди в същия цвят и ги оформете, запълвайки местата, на които косъмчетата са по-малки.

Жесток ефект постигаме с: DOUGLAS 24H EYEBROW CONTROL WATERPROOF ГЕЛ

Водоустойчивият гел за вежди помага за запълване, закрепване и дефиниране на веждите ви за 24 часа. Силно пигментираната гел формула създава естествено изглеждащи вежди и изсъхва с матов финиш.

Вашите вежди ще обикнат ефекта и на:

Освежете бузките

Придайте още по-свеж и нежен вид на скулите си с кремообразен или течен руж в розови или коралови нюанси. Този тип текстура и цвят са много подходящи и за устните.

Нашето тайно оръжие е DOUGLAS MAKEUP BLUSHY BLUSH LIP&CHEEK STICK
Този чуден стик може да се използва върху скулите и устните. Леката му формула е кремообразна, лесна за нанасяне без усилие върху кожата. Кремообразната, но немазна текстура, оставя скулите и устните с перфектен цвят. Благодарение на практичната му форма, гримирането никога не е било толкова лесно.

Специалистите съветват:

„За бърз ретуш и освежаване, използвам изключителния балсам на One. Two. Free! - моментално сочни устни, готови за целувки! Той не само се грижи за деликатната кожа, а я кара да сияе с ефекта си на гланц.“

Izabelle

Козметичен редактор,

DOUGLAS, Германия

ONE TWO FREE! GLOSSY LIP BALM е специално разработен за сухи и напукани устни и им дава интензивна грижа и ценна влага. Балсамът гарантира, че устните изглеждат по-пълни и плътни веднага след нанасяне. Кремообразната текстура се усеща супер комфортно на устните, не залепва, състои се от 91% натурални съставки и има естествен аромат на портокал. Балсамът е обогатен с ценни съставки като ферментирало масло от семена на зелен чай и растението konjak, които действат като визуално изпълват устните. В същото време Витамин Е и маслото от камелия предпазват устните от свободните радикали и имат възстановяващи свойства.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.