Грим, вдъхновен от водата: морските нюанси, които ни завладяха това лято

Грим, вдъхновен от водата: морските нюанси, които ни завладяха това лято

Вдъхновени от цветовете на лятото и безбрежните сини и тюркоазени цветове, с радост ви представяме хитовия грим, който ще ви накара да се чувствате като повелителка на океаните. Влюбете се в синьото!

За внушителен поглед

Независимо дали искате деликатни ежедневни или силни, хипнотизиращи нюанси с блестящи частици – може да съчетавате синьото с други цветове и благодарение на тънка четка за сенки да направите драматична опушена визия.

Най-практичната синя палитра, без която не оставаме е: DOUGLAS MINI FAVORITE EYE PALETTE INTERSTELLAR
Палитрата Mini Interstellar Smokey Eyeshadow от Douglas се състои от 6 силно пигментирани сенки за очи, които могат да се комбинират в голямо разнообразие от грим визии. Меките, универсални цветове са с различни финиши – матов и блестящ. Всеки нюанс впечатлява със своята копринена текстура, която може да се нанася и смесва без усилие. Тази палитра извежда емблематичния опушен поглед на едно съвсем ново ниво. Опитайте и се оставете да бъдете омагьосани!

За нанасяне на сенки използваме тази четка DOUGLAS CLASSIC ANGLED EYESHADOW BRUSH  Перфектна е за оформяне и смесване - със своята скосена форма, тази четка е идеална за оформяне и смесване на сенките.

Кай син цвят ви подхожда според цвета на очите?

Всеки може да носи сини сенки, независимо от цвета на очите си. Ето как да намерите правилния нюанс.

Сините очи блестят още по-силно със сенки за очи в хладно и ледено синьо.

Кафявите очи изглеждат чудесно с открояващи се  сенки за очи - например в наситено тъмносиньо.

Зелените очи изглеждат още по-изразителни с меко морскосиньо.

Когато искате експресен грим

Бързо добавете цвят с ярък син молив за очи – дали ще нарисувате тънка линия над миглите на горния клепач или ще опитате по-нестандартна визия - зависи от въображението ви.

Любим наш молив е ZOEVA VELVET LOVE EYELINER PENCIL

Истинска хипнозия! ZOEVA Definer Liner Kohl Eyeliner Pencil ще се превърне във вашата нова любима очна линия за подсилване, дефиниране и очертаване на очите с богат цвят. Нейната кремообразна текстура се плъзга плавно и създава мигновено котешки очи, опушен грим и очертани“крилца“ на линията. Благодарение на дълготрайната формула, вашите творения с очна линия ще останат на място с часове! Апликаторът на молива прави детайлното, прецизно нанасяне бързо и лесно.

Спиралата не е само черна

Заложете на синя спирала за мигли със силна пигментация и дълготрайна формула, която допълва вашия, вдъхновен от водата грим за очи - за прецизно дефинирани, обемни сини мигли, извити като океанска вълна!

Обожаваме DOUGLAS EXCEPTION‘ EYES MASCARA  
Още първото нанасяне създава моментален обем и интензивно извиване за невероятно дълги, плътни и дефинирани мигли. Вашите мигли са покрити с интензивен цвят, без наплъстяване. Изключителен резултат, постигнат от комбинацията на перфектна четка и формула на туша: невроятната четка, спираловидно усукана на повече от 320°, ще увеличи максимално обема благодарение на дизайна си. Усуканите влакна се въртят около дръжката за оптимален резултат. Благодарение на коничния си връх, четката достига и до по-късите мигли в най-трудните места (долните мигли и вътрешните ъгли)!

Не подценявайте основата за спирала! Особено харесваме DOUGLAS LASH LOVE PRIMER MASCARA
Ако обичате миглите си, дайде им само най-добрата грижа: с Lash Love Primer това е лесно. Иновативната кремообразна формула е обогатена с естествени восъци и сребърно масло и осигурява на интензивна влага и основни хранителни вещества през целия ден. Lash Love Primer е идеалната основа за всички видове спирали: тя не само удължава тяхната трайност, но и финишът е оптимизиран, благодарение на перфектната подготовка на фините мигли и им позволява да изпъкнат още по-добре.

Маникюрът? Синьо, моля!

За цялостна визия можете да да лакирате ноктите си в яркосиньо. Тюркоазените нюанси се съчетават много добре с летния загар на кожата.

Важно: винаги нанасяйте защитен основен слой!

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.