29 юли – международен ден на червилото! Празнуваме го с три хитови тренда в грима за устни.

29 юли – международен ден на червилото! Празнуваме го с три хитови тренда в грима за устни.

По случай празника на червилото – един от най-обичаните грим продукти, сме ви подготвили няколко великолепни тренда при грима за устните. Убедени сме, че сред тях ще откриете тoзи, който подхожда най-много на вашите характер и стил.

Тренд 1: Смелите цветове срещат гланцовия завършек

За тази визия се изисква смелост и силен характер. Самата тя е малко „ретро“, но в никакъв случай не е демоде! Постига се с кремообразно червило и гланц за устни с огледален блясък върху него.

Обожаваме ESTEE LAUDER PURE COLOR CREME LIPSTICK 
Това дълготрайно червило обгръща устните с наситен, впечатляващ цвят, който е създаден да подхожда на всеки цвят на кожата. Високоефективната му формула запазва цвета си и остава безупречна в продължение на 10 часа, като не се разтича, напуква или събира във фините линии. Плътният цвят се нанася с лекота за гладък, сатенен завършек. Със силата на Moisture Lock Complex* с натурален произход предоставя допълнителна грижа за кожата, докато го носите. Устните изглеждат моментално по-плътни, гладки и изваяни с по-ясно изразена форма, дори след като червилото бъде премахнато.

Глазирайте с DOUGLAS ARA LUMIERE HYDRA PLUMPING GLOSS  
Гланцът за обем на устните от лимитираната колекция на Douglas х Ara Lumiere придава на устните красив блясък и плътност, а освен това има супер грижовна формула с хиалуронова киселина.

Любопитен факт за червилото

През 1883 г. червилото е представено за първи път пред публика на изложение в Амстердам. То съдържа смес от еленска лой, восък, червена боя, масло от бергамот и бадемово масло.

Тренд 2: Хибридните продукти за устни – must-have!

То не е балсам, нито червило, нито гланц. То е тотален хит, заради черния мед, който е известен със своята хамелеонова способност да стои добре на всички тонове на кожата, но да изглежда различно на всеки. 

Правилно разбрахте – говорим за CLINIQUE ALMOST LIPSTICK BLACK HONEY  
Богатата на емолиенти формула придава на устните елегантен завършек. Съчетава предимствата на червилото и гланц за устни. Може да се носи самостоятелно, под или върху друг цвят на устните.

Тренд 3: Неувяхващата комбимация между роза и nude

Друга супер нашумяла тенденция при устните, са матовите или кадифени текстури на цветове в гамата на телесните и розовите нюанси. Комбинира се чудесно с опушен грим.

Под прожекторите ни застана DOUGLAS SMART MATTE LIPSTICK  
То в „облечен0" в първокласна опаковка, с магнитно затваряне. Неговата текстура придава фин матов финиш на устните ви, без да ги изсушава, а цветът лесно може да се надгради до покритие, адаптирано към вашите желания! Благодарение на своите антиейдж и подхранващи активни съставки, устните ви са хидратирани, гладки и по-здрави.

Обожаваме и DOUGLAS ABSOLUTE SATIN LIPSTICK  
Неговата нелепкава текстура се грижи за устните ви, като същевременно предлага сатенен и сияен финиш. Червилото Absolute Satin хидратира устните ви благодарение на естествен екстракт от малина.

Още наши любими продукти, които са абсолютно трендинг:

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.