Изберете своя стил – хитовите визии от модния подиум, по които всички полудяха!

Изберете своя стил – хитовите визии от модния подиум, по които всички полудяха!

В настроение ли сте за външен вид с “уау” ефект? Вдъхновете се от вълнуващите тенденции в грима на моделите от подиума! Ще ви покажем 3 модерни стила, които ще накарат очите и устните ви да изглеждат по най-добрия начин.

КРЪСТОСАНА ОЧНА ЛИНИЯ

С две пресичащи се линии, вие ще подчертаете очите си цели два пъти: те ще бъдат идеално очертани и ще привличат вниманието.

Стъпка 1: Изберете дълготраен фон дьо тен с дишаща формула, която осигурява до 24 часа плътно покритие и безтегловна текстура. Точно като YVES SAINT LAURENT ALL HOURS FOUNDATION 

Новият фон дьо тен на YSL е наситен с хиалуронова киселина, за да хидратира кожата през целия ден. Доказано кожата е по-мека, по-гладка и по-хидратирана. All Hours вече е устойчив на размазване и изпотяване, за да осигури естествен, безупречен и свеж матов тен в продължение на 24-часа.

Стъпка 2: Започнете с горния клепач, като чертаете по линията на миглите с помощта на очна линия и завършете с крилце нагоре. Ние препоръчваме за целта DOUGLAS MAKEUP CAT EYES WATERPROOF 18H LONGLASTING EYELINER WITH ULTRA THIN TIP

Очна линия с висока точност и дълготрайност. Формулата му ви гарантира, че ще се наслаждавате на перфектен и изискан поглед през целия ден. Прецизният връх ви предлага такъв контрол, че можете да направите дори най-сложната линия без проблем.

Стъпка 3: Очертайте с черен молив долната част на окото и свържете с горната във вътрешния ъгъл. За да направите това, удължете двете линии - на очната линия и на молива и ги пресечете – готови сте!

РОМАНТИЧНА ЛАВАНДУЛА

Дори само едни люлякови сенки за очи могат да изваят очите ви, ако ги приложите върху широка област и ги удължите така, че да завършват извън окото.

Стъпка 1: Заложете на фон дьо тен с три серумни технологии и без мазнини, който съдържа хиалуронова киселина, салицилова киселина и Витамин С. Точно като CLINIQUE EVEN BETTER CLINICAL™ SERUM FOUNDATION SPF20 

Течен фон дьо тен със средно до пълно покритие с 24-часова издръжливост. Помага за видимото подобряване на кожата мигновено и с течение на времето. Снабден с добри за кожата съставки като хиалуронова киселина, салицилова киселина, Витамин С и ексклузивната молекула за борба с тъмните петна на Clinique UP302. Със SPF 25. Клинично доказано е, че кожата без грим започва да изглежда дори по-добре, отколкото преди използването му - по-равномерна, по-гладка и хидратирана.

Стъпка 2: Нанесете сенките за очи с четка върху целия подвижен клепач. С помощта й начертайте широко, подобно на очна линия крило отвън-навътре. След това свържете широката линия с очертания подвижен клепач. За прецизност заложете на DOUGLAS CLASSIC FLAT EYESHADOW BRUSH

Тази четка позволява бързо и равномерно нанасяне на сенки за очи върху целия горен клепач. Четката може да се използва и с кремообразни сенки за очи.

 

Стъпка 3: Изберете качествени сенки, които да очароват с цвят и издръжливост през целия ден.

Качеството идва с DOUGLAS MAKEUP MINI FAVORITE EYE PALLETE PURPLE NUDES 

С мини палитрата сенки за очи Purple Nudes можете да създадете индивидуални визии с матов до метално блестящ финиш за нула време. Благодарение на супер удобния формат палитрата е създадена за пътуване или да поддържате безупречната си визия в движение, тъй като се побира във всяка малка чанта. 6-те модерни нюанса, от ултравиолетово до наситено кафяво, предлагат много възможности за творчески експерименти и сътворяват всичко, което сърцето ви пожелае - от свежа визия за деня до драматичен вечерен грим.

УСТНИ С ДВА ЦВЯТА ЧЕРВИЛО

Защо да не носите повече от едно червило? Чувствените червени устни с коралови нюанси в центъра определено ще привличат вниманието.

Стъпка 1: За да блестят устните ви, трябва и тенът ви да бъде сияен. Нанесете фон дьо тен, който осигурява 24 часа естествен блясък и улавя светлината, за да подчертае естествените черти на лицето ви. Като LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW 

Безпрецедентна технология за фон дьо тен с нео-блясък, която осигурява 24 часа естествен блясък. Свежест през целия ден и средно надграждащо се покритие, което улавя светлината, за да подчертае естествените черти на лицето. Хидратация през целия ден и истинско сияние благодарение на базата с 82% серум с хиалуронова и бадемова киселина.

Стъпка 2: Очертайте устните си с червен молив, а след това нанесете червило с вашите четка. Изберете DOUGLAS ABSOLUTE MATTE LIPSTICK 

Само с едно движение ултрапигментираното червило обгръща устните в интензивен цвят с матов финиш, докато неговата свръхлека, супер приятна, кремообразна текстура подхранва и хидратира чувствителната кожа на устните. Намерете идеалния нюанс за вас сред гамата от 8 цвята. Формулата е Clean Beauty и веган.

Стъпка 3: С потупващи движения нанесете в центъра на устните си коралов нюанс – вашата вълнуваща и разчупена визия е завършена! Заложете на ONE TWO FREE! SKIN-UP CHEEKY GLOW CREAM BLUSH 

Кремообразният руж Cheeky Glow Cream Blush от Оne.two.free! придава на скулите и устните ви деликатен, красив цвят. Текстурата му е супер лесна за нанасяне, оставяйки тена ви естествено сияен. Ружът е обогатен с ценни съставки като ферментирало масло от семена на зелен чай и масло от гарциния, което е богато на есенциални мастни киселини и интензивно подхранва кожата. След нанасяне кожата се усеща много еластична и тенът ви изглежда свеж за дълго време.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.