ЕСЕН (ЖИВОТ) В РОЗОВО – ХИТОВИЯТ ГРИМ, КОЙТО ЩЕ ВИ НАКАРА ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВОТА ПРЕЗ РОЗОВИ ОЧИЛА!

ЕСЕН (ЖИВОТ) В РОЗОВО – ХИТОВИЯТ ГРИМ, КОЙТО ЩЕ ВИ НАКАРА ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВОТА ПРЕЗ РОЗОВИ ОЧИЛА!

Както може би сте забелязали и по витрините на магазините, тази есен мотото ни ще е по-скоро „живот в розово“, отколкото традиционните бежово и кафяво. Независимо дали върху скули, устни или клепачи, розовото винаги успява да ни разкраси и подчертава най-хубавото у нас. Щипка розово за миг ще ви направи по-свежи, по-жизнени и по-радостни.

Да започнем с основата

Подгответе кожата на лицето си за най-бонбонения грим! Как? Благодарение на лек фон дьо тен, който ще придаде допълнителна доза сияние, без да стои като маска, но перфектно ще покрие несъвършенствата.

Ние избрахме:
GUERLAIN PARURE GOLD SKIN MATTE FOUNDATION NO-TRANSFER HIGH PERFECTION
Parure Gold Skin Mattе e комбинация от грим и грижа за кожата за несравнимо младежко излъчване. В основата на формулата е използвана технология, която осигурява 24-часова дълготрайност на пигментите и сияен матов ефект с кадифено усещане. Нотка на чисто 24-каратово злато е обединена с екстракт от бял божур, които правят тена перфектен, сияен и кожата е все по-красива ден след ден. Parure Gold има деликатен флорален аромат. Във връхните нотки откриваме нотки праскова, в сърцевините роза, малина и жасмин, а в базата - бял мускус.

Продължаваме с перфектни клепачи и бузки

Нанесете розови сенки върху клепача, като издължите линията в края на окото и свържете с долната линия на миглите. За да бъде гримът ви в тон, си изберете руж с розов нюанс и направете скулите си свежи и бонбонено нежни.

Ние избрахме: DOUGLAS MAKE UP QUATTRO HARMONY EYESHADOW PALETTE
Сенките от палитрата са с меки, прахообразни текстури за изключително копринено усещане върху клепачите. Комбинирайте различните финиши - от матови до металически и различните нюанси, за да създадете перфектен грим. Силно пигментирани и лесни за преливане, а текстурата се плъзга перфектно при нанасяне.

ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY SCULPTING BLUSH
Скулптурирайте. Подчертайте. Засияйте. Нанесете този ултра копринен, луксозен руж за акцентиране и здравословен блясък. Цветовата гама е създадена, за да подхожда на всеки цвят кожа. Компактната опаковка е елегантна и чувствена на допир. От сияйните извивки до изключителното качество - това е модерен блясък и дълготраен лукс. Включва ексклузивна четка за контуриране.

Наблягаме на пърхащите миглички

Нанесете спирала за драматичен обем и екстра дължина, която ще „отвори“ още повече красивите ви очи.

Ние избрахме: CLARINS WONDER PERFECT MASCARA 4D
Спирала, която може всичко: невероятен обем, екстремна дължина, перфектна извивка и подчертаване! 100% минералните пигменти улавят светлината, не слепват миглите. Lash Boosting Complex заздравява и сгъстява миглите ден след ден. Комбинация от 3 растителни восъка, в това число восък от роза обгръща миглите в лек филм, за да придаде идеалната извивка.

Подчертаваме красивите си устни

Обожаваме nude цветовете върху устните си – съчетават се перфектно с всеки грим и аутфит – особено с розово!

Ние избрахме: DOUGLAS ABSOLUTE MATTE LIPSTICK
Очаровайте със спиращи дъха матови устни с новото Absolute Matte - само с едно движение ултрапигментираното червило обгръща устните в интензивен цвят с матов финиш, докато неговата свръхлека, супер приятна, кремообразна текстура подхранва и хидратира чувствителната кожа на устните.

За още мечти в розово, вижте нашето специално видео.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.