АРОМАТ (НА) ЕСЕН – ПАРФЮМИТЕ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ!

АРОМАТ (НА) ЕСЕН – ПАРФЮМИТЕ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ!

Подарете си ароматна есен, изпълнена с наслада за сетивата. Започнете с чисто нов парфюм, който да отбележи новото начало. Вижте кои есенни ухания привлякоха вниманието ни и защо.

Цитруси в сърцето

Когато се намирате на кръстопът и едновременно в душата ви още е лято, но усещате и уюта на топлата есен, перфектният парфюм за вас е цитрусов с нотки на любимия бергамот.

Нашият избор: GIORGIO ARMANI - ARMANI CODE LE PARFUM  
Ароматът разкрива озаряващи връхни нотки зелен бергамот и сърце от бергамот, добити чрез молекулярна дестилация, позволяваща внимателен подбор на определени молекулярни фракции бергамот. В средните нотки откриваме градински чай, добит в Прованс, в Южна Франция. Изисканото сърце на аромата комбинира натурален Ирис от Мароко и синтетичен Алдехид Ирис, новата емблематична чувственост на ARMANI CODE.

Влюбете се още в:

Дървесни и шипрови находки

Ароматите, които са представители на тези семейства са едни от най-подходящите именно за есента, тъй като са чувствени и мистериозни като самата нея. При шипровите аромати известни нотки са тамян, мускус и дъбов мъх, а дървесните пленяват със сандалово дърво, ветивер и пачули.

Нашият избор: JIMMY CHOO I WANT CHOO FOREVER  
Запознайте се с този опияняващ шипров-амбров-вкусен парфюм, който излъчва енергия и наситеност чрез специална комбинация от съставки. Във върха нежната роза се слива с розов пипер, за да засили привлекателността. Сърцето е смес от силен ликьор от черна череша, съблазнителен жасмин самбак и топъл, женствен ветивер. Накрая, земен мъх, сладострастна ванилия и зърна тонка се съюзяват, за да направят този забележителен парфюм истински пристрастяващ. Ароматът оставя мистериозна следа, която издържа през цялата нощ. Улавяйки дръзката и бляскава есенция на къщата Jimmy Choo, този омагьостващ парфюм се превръща в неизменен спътник на вашите най-запомнящи се парти вечери. Изтънчен и закачлив, той притежава енергичен дух и атмосферата на забавен момент, който несъмнено е прелюдия към вълнуваща нощ.

PACO RABANNE FAME
Открийте FAME, новият пристрастяващ дамски аромат. Бъдеща класика от PACO RABANNE. FAME улавя неустоимия парижки дух на жената на PACO RABANNE , докато отдава почит на една нова ера на женственост . Игрива... Чувствена... Овластена.. Ароматът е един авангарден, ярък, луксозен подпис на съвременната жена. Композиран от изключително чист жасмин , сочно манго и пристрастяващ, чувствен, кремообразен тамян.

MONTBLANC EXPLORER  
Montblanc Explorer е парфюм, създаден да ви придружава във всекидневните предизвикателства. Връхните нотки избухват с вулканичен бергамот от Италия, като разкриват ярката, енергична и оптимистична страна на парфюмното сърце. Този специален бергамот с неговите зелени, интензивни и свежи нотки събужда желание за пътешествие на юг. Сърдечните нотки ни отвеждат до югозападната част на Хаити, където се произвежда най-изтънченият ветивер. Той гордо заявява своята мъжественост и харизматичен характер с опушени нюанси и лек оттенък, напомнящ лешник. Финалната спирка ни отвежда в Индонезия, на остров Сулавеси, за да открием нов вид пачули с несравнимо качество, което придава богат и комплексен характер на аромата. Това невероятно пачули подчертава кожените и какаови нотки в композицията, с плътен, експлозивен и дълбок аромат, като придава топлина на парфюма. EXPLORER ни отвежда на незабравимо пътешествие до девствени територии с един необикновен дървесен, ароматичен, кожен парфюм.

Влюбете се още в:

Ориенталска магия

Усетете есента с всички нейни нюанси като изберете завладяващ ориенталски парфюм. Гарантираме ви, че няма да останете незабелязани, благодарение на съчетанията с нотки с зърна тонка и ванилия.

Нашият избор: PACO RABANNE PHANTOM  
Оставете се да бъдете завладени от тази есенция за самоувереност, подхранвана от положителна енергия. Футуристичен аромат, роден от сблъсъка между луксозна изработка и нова технология. Използвайки творчески процес при избор на съставки, ароматът ви кара да се почувствате заредени, силно уверени и секси. Смел аромат с нотки на пристрастяваща кремообразна лавандула, енергизиращ лимон и секси дървесна ванилия. Phantom е създаден по устойчив метод: аромат от днес, създаден за утре. Коренно различен, напълно разтърсващ: открийте първият флакон за свързане досега. Докоснете флакона с телефона си, отгоре и полетете към нова Вселена - Вселената на Paco Rabanne!

Цветни мечти

Добре дошли в дъхавата есенната градина, където цветята танцуват топлия си танц и ухае на жасмин, магнолия и орхидея.

Нашият избор: BLACK ORCHID PARFUM
Новият BLACK ORCHID PARFUM е най-концентрираната версия на BLACK ORCHID, създавана някога. Ефектът му на афродизиак издига най-неуловимите и тъмни цветове до изключително съблазнителни нови висоти - разкривайки магнетизма на черната слива и цветовете от иланг иланг, потопени в златист ром. Специално създадена за TOM FORD, черната орхидея е родена от неговото търсене на "перфектното цвете: луксозно, елегантно, чисто и изтънчено.” Неуловимият цвят се превръща в сърцето на неговия дебютен аромат, а комплексната му красота продължава да привлича жени и мъже в неговия свят. Новият BLACK ORCHID PARFUM е създаден за тези, които се кълнат във верността си на BLACK ORCHID и за тези, които го откриват за първи път.

ACQUA DI PARMA SIGNATURE MAGNOLIA INFINITA  
Новият Magnolia Infinita e aртистична комбинация от две олфактивни усещания: изискан флорален аромат на магнолия, подсилен с искрящи цитрусови нотки.Пищните венчелистчета на магнолията, се разтварят обляни в лъчи светлина и разкриват парфюм с безкрайна красота, който не спира да очарова и изненадва. Нежният флорален аромат на това пищно цвете е комбиниран с нотки Калабрийски бергамот. Портокал и лимон добавят живителна светлина и свежест. Светлината се отразява в интензивното и сладострастно сърце от завладяваща комбинация от жасмин самбак, магнолия, роза и иланг иланг. За финал чувствените нотки от мускус и патчули, обгръщат парфюмната есенция, за да създадат безкрайни олфактивни усещания. Изпълнена със слънце интерпретация, създаваща безкрайни възможности, в която величествената Магнолия очарова по хиляди различни начини. Очарование, което не ни напуска.

 

Сочните плодове на есента

За любителите на сладките и сочни аромати сме си набелязали нови есенни находки с дъх на ягоди, маршмелоу и праскови.

Нашият избор: ARIANA GRANDE THANK U, NEXT 2.0
Сочен нов аромат за СЛЕДВАЩАТА глава в живота ви. Завладяващият нов парфюм на Ариана Гранде, Thank U, Next 2.0 се разгръща със сочна ябълка, ягодов крем и ухание на апетитен нар и ви привлича за игрива наслада. Кремообразният флорал в сърцето се разкрива с флирт и изискано докосване, докато в базата бленд от разбит маршмелоу, чувствен мускус и сандалово дърво оставят незабравимо впечатление.

JARDIN BOHEME NUAGES DE COTON  
Спокойни като преминаващи облаци, свежи като утринната роса и чисти като меките цветове на памука: Nuages de Coton от Jardin Bohème е свежо творение, което се усеща като топла прегръдка на чист памук. В началото парфюмната вода омагьосва с нежните нотки на мека лайка, бяла праскова и елегантна роза, докато сърцето на аромата разкрива свеж акорд на жасмин и кананга. Флоралните нотки на теменужка се съчетават с нотка на ванилия и топлината на кедрово дърво, за да създадат основата, която придава на аромата неговата характерна, нежна аура.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.