С любов към косата!

С любов към косата!

Студеното време и вятърът, както и носенето на шапки и шалове са фактори за влошаване здравината и красотата на вашата коса! За да избегнете това, разкриваме как правилно да се грижите за нея, за да заблести отново.

Поддръжка и грижа

Сухият зимен въздух изтощава косата, като я прави суха и чуплива. Балсамът, нанесен след измиване, осигурява интензивна грижа, предпазва от накъсване и подпомага възстановяването ѝ. Серумът с хиалуронова киселина и активни съставки действа за осигуряване на по-здрава коса, с ефект против наелектрезиране.

DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR CONDITIONER  е възстановяващ и изглаждащ балсам от линията Salon Hair от колекцията Douglas, който осигурява на сухата и изтощена коса интензивна грижа за 48 часа, предпазва я от накъсване и подпомага възстановяването ѝ.

PFC COSMETICS HYALURONIC HA+ HAIR SERUM е серум за коса, формулиран с хиалуронова киселина и комбинация от активни съставки, които действат като допълнителен бустер на хидратацията, придавайки на косата по-силен и устойчив вид.

Грижа за скалпа

За да защитите деликатната кожа на скалпа от атмосферните влияния, използвайте нежен продукт за грижа, който да предпазва от изсушаване и дразнене, а в същото време да стимулира хидратацията на скалпа и косата.

THE ORDINARY HAIR CARE NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA е серум за скалп, който представлява комбинация от съставки, които имитират функцията на естествените овлажняващи фактори (NMF). Други ключови съставки са хиалуронова киселина (HA) и сквалан, които се произвеждат естествено в кожата. При редовна употреба формулата подпомага и стимулира хидратацията на скалпа и косата чрез активна защита на кожата на главата.

Блясък и текстура

Условията през зимните месеци могат да доведат и до други нежелани реакции на нашата коса като накъсване и косопад. В такъв случай имате нужда от шампоан, който стимулира растежа и укрепването и предотвратява изтъняването на косата.

COLOR WOW DREAM COAT SUPERNATURAL SPRAY е иновативен спрей, който запечатва всеки кичур с невидима  обвивка и е идеален в борбата срещу накъсването на косата. Активиран от топлината, ефектът на този спрей се запазва до три-четири измивания и запечатва нишките на косата за гладко и изключително копринено покритие.

PFC COSMETICS HAIRXIL FORTE SHAMPOO е шампоан против косопад за мъже и жени, формулиран с най-добрите активни съставки, които насърчават растежа на косата.

LOVREN DOCCIA SHAMPOO RIVITALIZZANTE е шампоан за коса с ревитализиращо и пречистващо действие, който съдържа екстракти от алое вера и киви. Придава блясък, защитава и хидратира дори най-деликатната кожа.

DOUGLAS SALON HAIR VOLUME & STRENGHT DRY SHAMPOO е сух шампоан, който нежно почиства, придава обем и лекота. Формулата с екстракт от морски водорасли и пшеничен протеин абсорбира излишния себум, отлаганията и миризмите, а косата се усеща свежа и копринено мека. Перфектен съюзник, когато искате да намалите прекомерното миене на косата.

Защита и устойчивост

Маслото за коса може да укрепи защитния слой на косата през студения сезон и да противодейства на структурните увреждания от триенето на шапки и шалове.

DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR OIL възстановява защитния слой на сухата и увредена коса и същевременно я предпазва от външни влияния. Формулата е обогатена с арганово масло и серамиди и предлага ефективна защита на косата и подобрява външния ѝ вид. При редовна употреба косата засиява гладка и красива.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.