КАЖЕТЕ „ДА“ на най-красивия ден – козметика за булки и гостите им

КАЖЕТЕ „ДА“ на най-красивия ден – козметика за булки и гостите им

Предстои сезонът на сватбите, което значи, че ни очакват красота и ефирност. След като сте казали „да“ на най-любимия човек, е време да помислите как да направите този ден още по-незабравим като изглеждате и се чувствате феноменално. Нашите козметични и ароматни идеи ще впечатлят всички бъдещи булки и, разбира се, всички дами, които са канени на специалния ден – почерпете празнично вдъхновение сега!

Безупречна кожа

Денят обещава да бъде дълъг, затова и гримът на лицето ви трябва да остане безупречен. Съветваме ви да използвате основа за грима, като след нея нанесете дълготраен фон дьо тен.

Безупречно гладък тен на лицето с DOUGLAS SMOOTING PRIMER

Базата за грим ви осигурява перфектен тен. Уникалната му формула не съдържа съставки от животински произход и усъвършенства порите на лицето за нула време. Линиите и неравностите изглеждат омекотени, а тенът на лицето е изгладен.

24 часа високо покритие с естествен матов финиш от LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR 

Обновената формула е създадена за всеки тип и тон на кожата от суха, чувствителна до мазна и склонна към акне. Прикрива безпроблемно всички несъвършенства. Обогатен с хиалуронова киселина и 81% серум за грижа за кожата. Защитава кожната бариера от агресивните фактори на градската среда. 

Нежни вълни

Нека косата ви се спуска нежно и романтично! В най-важния ден, а и не само, разчитайте на помощта на мултифункционален уред за коса с пара за стилизиране на всеки тип коса – за красива прическа, без компромис с блясъка и здравината.

Топ избор с L'ORÉAL PROFESSIONNEL STEAMPOD 4.0 

SteamPod 4.0 e мултифункционален уред за коса, разработен съвместно от L'Oréal Professionnel и Rowenta, който използва патентована технология с пара, за да осигури неограничени възможности за стилизизиране за всеки тип коса. SteamPod осигурява 3 пъти по-бързо, 2 пъти по-гладко стилизиране на косата, с до 95% по-малко увреждане на косъма. Ергономичната форма на SteamPod 4.0 позволява видимо по-дефинирани и еластични къдрици спрямо SteamPod 3.0, а по-широките плочи позволяват на пресата да достигне до 30% по-близо до корените, постигайки по-добро изправяне спрямо SteamPod 3.0.

Под сватбените прожектори

Когато ви очаква дълъг и емоционален ден, ви съветваме да изберете водоустойчива спирала и дълготрайно червило – ще ни благодарите после!

Удължава и уплътнява миглите до "екстремен" обем DOUGLAS KISS&CURL EXTREME WATERPROOF MASCARA 

Тази спирала придава на миглите несравним обем, осигурявайки драматичен ефект без използване на извивачка за мигли. Подхранващата, веган формула е обогатена с микропротеинова съставка на пшенична основа, която възстановява и укрепва миглите. Благодарение на иновативните влакна и четка с форма на пясъчен часовник, вие ще покриете миглите си със слой ултрачерен цвят и ще им придадете трайно извиване.

Ултракомфортно червило SHISEIDO TECHNOSATIN GEL LIPSTICK 

Перфектно сливане на наука и изкуство, това червило осигурява на устните 24-часова хидратация и ги обгръща в дълготраен цвят със сатенен финиш. Формулирана с иновативна Stretch-Flex технология, текстурата създава усещане за „втора кожа“ и носи максимален комфорт. Подхранващата формула съдържа повече от 68% съставки грижа за кожата, включително масло от шафранка, което балансира устните и ги оставя гладки и хидратирани.

С аромат на любов

За романтичен ден като сватбения, във въздуха трябва да се носи парфюм, напоен с любов. Дали ще напомня за първата ви среща или ще пресъздаде усещането за предстоящия меден месец – изборът е ваш.

За съвременната жена, която носи романтиката в сърцето си JARDIN BOHEME EPISODE ROMANTIQUE 

Парфюмната вода е елегантна като пищен букет цветя и романтична като любов от пръв поглед. За дами, които със своя женствен, лежерен шик излъчват красота, жизнерадостен оптимизъм и безкрайна жизненост. Свеж букет от фрезия, жасмин и теменужка смесен със сладък касис. Кадифените нотки на сандалово дърво и кедър нежно подчертават зелените цитрусови нотки на сицилианския лимон, докато отличителен кехлибарен акорд завладява сетивата и излъчва дълготрайна топла аура. Ароматът е уникална комбинация от пикантни, сияещи и ефирно-леки нотки.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.