YASUMI Pro Vitamine C Shock cream mask set Маска за лице

Комплект кремообразна маска за лице Vitamine C Shock
Рейтинг:
89% of 100
Код на продукта:
060105
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Професионална маска, богата на антиоксидантни съставки и vit C, която намалява признаците на стареене на кожата!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
50ML
39,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Пигментни петна и избелване на тена Основна полза: С този комлект можете да постигнете в домашна обстановка ефекта от процедура в салон за красота. Професионална крем маска, богата на антиоксидантни съставки, намалява признаците на стареене на кожата и предпазва от вредното въздействие на външни фактори. Основният компонент на маската – Ацерола е най-богатият източник на витамин С, предпазва клетъчните мембрани от вредното въздействие на свободните радикали и по този начин предотвратява стареенето на кожата. Укрепва кръвоносните съдове, ускорява обновяването на клетките и предпазва кожата от прекомерна загуба на вода. Портокалът тонизира кожата и й придава свеж, сияен вид, ускорява регенерацията на кожата и успокоява възпалението. Червената боровинка, съдържаща се в маската, стимулира фибробластите да синтезират колаген и еластин, благодарение на което има повдигащ и опъващ ефект. Къпината е естествен източник на витамин С и Е, които помагат за намаляване на бръчките, свиват порите и облекчават обезцветяването на кожата. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
С комплекта Yasumi Pro Vitamine C Shock можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Vitamine C Shock е нежна кремообразна професионална маска за лице, богата на специално подбрани антиоксидантни съставки, която видимо намалява признаците на стареене на кожата и я предпазва от вредното въздействие на външни фактори. Acerola, основният компонент на маската, е най-богатият източник на витамин С, предпазва клетъчните мембрани от вредното въздействие на свободните радикали, укрепва кръвоносните съдове, ускорява обновяването на клетките и предпазва кожата от прекомерна загуба на вода. Портокалът тонизира кожата и й придава свеж, сияен вид, ускорява регенерацията и успокоява възпалението. Червената боровинка, съдържаща се в маската, стимулира фибробластите да синтезират колаген и еластин, благодарение на което има повдигащ и изглаждащ ефект. Къпината е естествен източник на витамин С и Е, които спомагат за намаляване на бръчките, свиване на порите и изсветляване на пигментните петна на кожата.
Начин на употреба
Комплектът съдържа: 1 х тубичка с маска 50 мл 1 х купичка 1 х фина четка 1 х брандирана микрофибърната кърпа за почистване на лице за многократна употреба Изцедете около 5 ml от маската в купичката. Използвайте четката, за да нанесете маската върху почистената кожа на лицето и шията. След 15 минути свалете маската с помощта на добре навлажнената с топла вода кърпа в комплекта. Използвайте 1-2 пъти седмично. Една опаковка е достатъчна за до 10 нанасяния.
Състав
AQUA (WATER), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GLYCOL STEARATE, OCTYLDODECANOL, DECYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL POWDER, MALPIGHIA PUNICIFOLIA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, RUBUS FRUTICOSUS (BLACKBERRY) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED POWDER, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, POLYACRYLATE-13, BENZYL ALCOHOL, CITRUS DIMETHICONE, GLUCONOLACTONE, POLYISOBUTENE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, CALCIUM GLUCONATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL.
Оценка на потребителите
  1. Страхотна маска
    Рейтинг:
    100
    Маската е много хубава. Другите неща в комплекта са абсолютно ненужни. Би било хубаво, ако може да се получи по-голямо количество продукт, вместо евтини четка и кърпичка, за същите пари.

    Мнение от Toni,

  2. Отлична
    Рейтинг:
    100
    Очаквах я с нетърпение и останах очарована, след като я пробвах. Много добра консистенция и с четчицата от комплекта се нанася изключително лесно и приятно. Използвам кърпичката ежедневно за подсушаване на лицето, а не само след маска. Много е приятна и попива отлично. Следващия път съм набелязала Хидратиращата маска на марката :)

    Мнение от Мария,

  3. Прекрасен продукт
    Рейтинг:
    100
    Страхотна консистенция, лесна и удобна за нанасяне и почистване с включената кърпа!

    Мнение от Мира,

  4. Ще забравя за YASUMI
    Комплектът не ми допадна. Маската не е нищо особено, четката е изключително неудобна за нанасяне на такава консистенция, а кърпата е в неприятен черен цвят и със странни размер и форма.

    Мнение от Боряна,

  5. 25.02.22
    Рейтинг:
    100
    Маската е прекрасна.Горещо я препоръчвам!Видимо лицето става по-сияйно и изгладено!

    Мнение от Магдалена Миланова,

  6. Yasumi Vitamin C
    Рейтинг:
    100
    Маската е плътна и кремообразна и оставя приятното усещане за уплътнена и стегната кожа след като я сваля. Пигментните петна на челото и фините линии видимо намаляха.

    Мнение от Илияна П.,

  7. Маска с витамин С
    Рейтинг:
    100
    Отлична. Изглажда кожата и стяга контура на лицето. Използвам я 2 пъти седмично.

    Мнение от Kalina,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Pro Vitamine C Shock cream mask set
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.