LOVREN Superb Collagen Peptide Серум

Серум за лице с колаген, трипептид и глицерин
Код на продукта:
066179
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Този серум помага за завръщане на естествената хидратация, озарява и заглажда кожата, поддържа я стегната и предотвратява отпускането ѝ.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
30ML
43,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Подхранва кожата Основни предимства на формулата : Без оцветители, Без парабени Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Изключителна формулировка с чист растителен колаген във високи концентрации, трипептиди, глицерин и глюконолактон, които в комбинация помагат на кожата да възвърне естествената си хидратация и стегнатост, противодействайки на тъканната недостатъчност и оформяйки ясно контура на лицето. Има интензивен и незабавен стягащ ефект. COLLAGEN PEPTIDE3 е идеалният съюзник на вашата кожа с течение на времето. Колагенът е най-важния между протеините, отговорен за стегнатостта и еластичността на кожата, като по този начин помага за борба със загубата на тонуса и еластичността на тъканите и последващото предотвратяване и забавяне на образуването на бръчки. Нещо повече, това е структурен протеин за кожата, от който e зависима нейната гладкост и еластичност. Ораганизма естествено произвежда колаген, но ендогенното производство намалява с напредване на възрастта. Следователно кожата губи еластичност и стегнатост и става по-податлива на образуването на бръчки. По този начин приемът на екзогенен колаген предотвратява дехидратацията на кожата и спомага за нейното регенериране, подобрява еластичността и стегнатостта, предотвратява появата на бръчки и намалява размера на вече съществуващите, като същевременно спомага за активиране на естествените процеси на самовъзстановяване на кожата. Има много висока способност да прониква през кожата, поради бързото му усвояване, генерирайки незабавен видим ефект: след няколко дни кожата на лицето изглежда по-стегната, по-хидратирана, по-еластична и по-гладка.
Начин на употреба
Нанесете 4-5 капки върху лицето, сутрин и вечер, върху чиста кожа, непосредствено след тонер и преди любимия си крем.
Състав
Aqua (Water), Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Gluconolactone, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Acacia Seyal Gum Extract, Sodium Hydroxide, Palmitoyl tripeptide-5.
Напишете вашето мнение
Оценете: LOVREN Superb Collagen Peptide
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.