YASUMI Pro Shine Off cream mask set Маска за лице

Комплект кремообразна маска за лице Shine Off
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
060106
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Професионална кремообразна маска с кал от Мъртво море, почиства, успокоява и оставя кожата дълго време свежа и матова!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 29 март - вторник, 02 април
50ML
ПЦД: Pcd Price 39,95 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

29,96 лв.
Разлика: 9,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Пори и мазна кожа Основна полза: Нежна кремообразна професионална маска, богата на почистващи съставки и регулираща работата на мастните жлези, специално разработена за комбинирана, мазна и замърсена кожа. Маската премахва замърсяванията, предпазва кожата от излишен блясък и осигурява правилното ниво на хидратация. Калта от Мъртво море дълбоко почиства порите, намалява ги и успокоява кожата. Тя е ценен източник на минерали и витамини, като по този начин ускорява процесите на регенерация на кожата. Каолиновата глина има нормализиращо действие, регулира работата на мастните жлези, успокоява възпалението и стеснява порите. Бентонитовата глина почиства, освежава и осигурява основни минерали, които подхранват кожата и ускоряват заздравяването на възпаленията. Глините перфектно абсорбират всички примеси, токсини и излишния себум, без да дразнят кожата. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

С комплекта Yasumi Pro Shine Off можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Shine Off е нежна кремообразна професионална маска за лице, богата на почистващи съставки и регулираща работата на мастните жлези, специално разработена за комбинирана, мазна и замърсена кожа. Маската премахва замърсяванията, предпазва кожата от излишен блясък и осигурява правилното ниво на хидратация.

Калта от Мъртво море дълбоко почиства порите, намалява ги и успокоява кожата, оставяйки я дълго време свежа и матова. Тя е ценен източник на минерали и витамини, като по този начин ускорява процесите на регенерация на кожата.

Каолиновата глина има нормализиращо действие, регулира работата на мастните жлези, успокоява възпалението и стеснява порите. Бентонитовата глина почиства, освежава и осигурява основни минерали, които подхранват кожата и ускоряват заздравяването на възпаленията.

Глините перфектно абсорбират всички примеси, токсини и излишния себум, без да дразнят кожата. В резултат на това лезиите от акне видимо намаляват след редовна употреба на маската.

Комплектът съдържа: 1 х тубичка с маска 50 мл; 1 х купичка; 1 х фина четка; 1 х брандирана микрофибърната кърпа за почистване на лице за многократна употреба

Начин на употреба

 Изцедете около 5 ml от маската в купичката. Използвайте четката, за да нанесете маската върху почистената кожа на лицето и шията. След 15 минути свалете маската с помощта на добре навлажнената с топла вода кърпа в комплекта. Използвайте 1-2 пъти седмично. Една опаковка е достатъчна за до 10 нанасяния.

Състав
AQUA (WATER), KAOLIN, MARIS LIMUS EXTRACT (SEA SILT EXTRACT), GLYCERIN, BENTONITE, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), O-CYMEN-5-OL, CI 77891, CI 77288.
Оценка на потребителите
  1. Маска Yasumi shine off
    Рейтинг:
    100
    Поръчвам за пореден път. Много приятно усещане след нанасяне.

    Мнение от Antoaneta,

  2. Маска Yasumi shine off
    Рейтинг:
    100
    Тази маска ме спасява откакто я открих от прекомерно омазняване и лъщене. Освен това прави порите незабележими.Пъпките завяхват и изчезват след две нанасяния. На 19 г съм и съм я препоръчала на всички.

    Мнение от Ради,

  3. Страхотен продукт!
    Рейтинг:
    100
    Използвам маската от 2 седмици и вече виждам промяна в кожата на лицето. Почиства без да изсушава, препоръчвам я!

    Мнение от Mira,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Pro Shine Off cream mask set
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.