YASUMI Rice Face Cream 24 - часов крем

Изглаждащ оризов крем за лице
Рейтинг:
91% of 100
Код на продукта:
060103
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Подхранва, регенерира и видимо изглажда кожата, стяга и подобрява еластичността. Изравнява тена. Редуцира обезцветяването.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
50ML
39,95 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: 24 - часов крем Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Оризовият крем на Yasumi регенерира и видимо изглажда кожата, стяга я и подобрява нейната еластичност. Той е богат източник на антиоксиданти, предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевата светлина и забавят процеса на стареене. Витамин Е и мастните киселини в оризовите трици предпазват от свободните радикали и колагеновите влакна. Маслото от оризови трици, маслото от жожоба и бадемовото масло видимо подобряват състоянието на кожата, имат омекотяващ и изглаждащ ефект. Biowhite™ е патентован комплекс от растителни екстракти, които намаляват обезцветяването и изсветляват кожата, като я правят ярка и сияйна. Както оризовите трици, така и маслата, включени в композицията, позволяват кремът да се използва за грижа и за чувствителна кожа. С редовното използване на оризов крем за лице YASUMI, кожата се изглажда и изсветлява. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Оризовият крем на Yasumi съдържа натурални оризови екстракти, в които се крие тайната за порцелановата кожа на японските жени. Той регенерира и видимо изглажда кожата, стяга я и подобравя нейната еластичност. Кремът е богат източник на антиоксиданти, които предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи и забавят процеса на стареене. Витамин Е и мастните киселини в оризовите трици предпазват от свободните радикали и увеличават производството на колаген. Маслото от оризови трици, маслото от жожоба и бадемовото масло видимо подобряват състоянието на кожата, поддържат правилното снабдяване с влага и имат омекотяващ и изглаждащ ефект. Biowhite™ е патеннован комплекс от растителни екстракти, които намаляват обезцветяването и изсветляват кожата, като я правят ярка и сияйна. Както оризовите екстракти, така и маслата, включени в композицията, позволяват кремът да се използва за грижа и за чувствителна кожа. С редовното използване на оризов крем за лице YASUMI, кожата се изглажда и изсветлява.
Начин на употреба
Нанасяйте върху почистена кожа 1-2 пъти на ден с нежни масажни движения. Въпреки съдържанието на подхранващи масла, той бързо се абсорбира и също така е подходящa основа за грим за комбинирана кожа.
Състав
Aqua, Octyldodecanol, Decyl Oleate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa Powder, Coco-Caprylate, Ceteareth-20, Microcrystalline Cellulose, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Fruit Extract, Morus Alba Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Saxifraga Sarmentosa Extract, Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, Caprylyl Glycol, Ceteareth-12, Polysorbate 20, Dimethicone, Xanthan Gum, Polyacrylate-13, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Polyisobutene, Butylene Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Metabisulfite, Sodium Sulfite, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Benzyl Benzoate, Coumarin, Parfum.
Оценка на потребителите
  1. Крем
    Рейтинг:
    60
    Със суха кожа съм и ми не ми допада.След нанасяне имам усещане на сухота и опъване на кожата.Пробвала съм и други продукти на марката ,които ми допаднаха.За това е хубаво да се пробва предварително.

    Мнение от Анна,

  2. ...
    Рейтинг:
    80
    Изпъва кожата, изсветлява, но при мен специално изсушава кожата и това е нещото което не ми допада.

    Мнение от Ani,

  3. Много съм доволна
    Кремът е лек, попива бързо и хидратира кожата. Усещам я мека. Ще продължа да го ползвам.

    Мнение от Victoria,

  4. YASUMI RICE FACE CREAM 24 - ЧАСОВ КРЕМ
    Много добър ефект върху кожа от смесен тип. Фина, лека текстура, приятен за използване, и удобна опаковка. Препоръчвам)

    Мнение от Polia,

  5. YASUMI RICE FACE CREAM 24 - ЧАСОВ КРЕМ
    Попива много добре, не оставя кир ефект! Препоръчвам!

    Мнение от Maria,

  6. Добър хидратиращ
    Приятно изненадана от резултата. Имам смесена към мазна кожа и лицето е добре хидратирано. Състава изглежда чист и вероятно на това се дължи. Единствен недостатък е ако се слага фон дьо тен, защото се получава кир ефект. Цена качество е супер!

    Мнение от Деница Лазарова,

  7. Не овлажнява смесена кожа
    Имам смесена кожа (нормалнамазна) и този продукт не ми дава достатъчно овлажнаваняване. Много приятно мирише на бисквитки, исползвам го сутрин, преди SPF крем и това ми е достатъчно, но ако няма нищо освен този крем, трябва да го слагам в 2 слоя.

    Мнение от Valerie,

  8. Великолепен
    Рейтинг:
    100
    Този крем е разкошен, не е мазен и попива много бързо , супер икономичен е и резултата е на лице веднага след нанасянето му. Кожата ми е супер гладка и опъната след него! Съжелявам, че няма околоочен продукт!

    Мнение от Петя,

  9. Yasumi оризов крем
    Рейтинг:
    100
    Този крем е страхотен! Усещам кожата си хидратирана, кадифена и еластична. Прекрасен е за комбинирана кожа!

    Мнение от Габриела Стоименова ,

  10. Оризов крем
    Рейтинг:
    100
    Страхотен продукт ,на отлична цена !
    Кожата ми видимо е променена и озарена,само от няколко дни употреба .Съчетан с маските на Митомо ,дава видим резултат !

    Мнение от В.Стоянова,

  11. Yasumi оризов крем за лице
    Рейтинг:
    100
    Цялата линия ориз надмина очакванията ми. Красив аромат, изключително деликатна формула. Само след няколко употреби кожата ми се подобри значително. Усещам я по-гладка и хидратирана, със светъл и равномерен тен.

    Мнение от Ева Гочева,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Rice Face Cream
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.