Корейска козметика

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Корейска козметика - тайната на сияйната кожа

Равномерен тен и естествен блясък - това ви обещават формулите на корейската козметика. Тенденцията за красота от Азия се основава на знания, които се предават от безброй поколения. Корейците гледат на грижата за кожата като на грижа за себе си и съзнателно отделят време за ежедневния ритуал грижа за кожата.

Грижа за всеки тип кожа с K-Beauty

В K-Beauty фокусът е върху правилното снабдяване с влага на кожата. Те дори са измислили свой собствен израз за това: "Chok Chok" описва звука, който издава кожата, когато я потупате. Основата за това е ефективната грижа, която е идеално съобразена с вашия тип кожа. Независимо дали става въпрос за разширени пори, суха кожа или пигментни петна - корейската козметика ви предлага идеалната грижа за всяка нужда.

Вълнуващи текстури и естествени съставки

Корейската козметика съчетава най-доброто от науката и природата и винаги предоставя нови иновации за красота. Sheet маските, модерните слънцезащитни филтри или BB кремовете ви дават «уау» ефект и също са много популярни на Запад. Това се дължи не само на напредналите технологии, но и на изисканите, традиционни съставки, които са изключително важни в корейските продукти за грижа. Киселини като BHA, AHA или Витамин C (аскорбинова киселина) осигуряват блестяща кожа без дразнене. Азиатската центела (известна още като тигрова трева) и зеленият чай предпазват от свободните радикали, благодарение на антиоксидантните си свойства, докато екстрактът от ориз успокоява кожата, а филтратът от охлюви и медът осигуряват дълготрайна хидратация. Много марки K-Beauty също съдържат ценните прополис, женшен и други в цели продуктови линии.

Купете корейска козметика онлайн на DOUGLAS.BG

С корейската козметика вие не само осигурявате блестящ тен, но и дарявате кожата си с релаксиращи моменти. На DOUGLAS.BG ще намерите голямо разнообразие от азиатски продукти за красота с иновативни съставки. Открийте модерните марки K-Beauty, които имат всичко, за да накарат сърцето на феновете на грижата за кожата да бие по-бързо - от лист маски и процедури до есенции.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.