YASUMI Pro Ultimate Hydrating cream mask set Маска за лице

Комплект кремообразна маска за лице Ultimate Hydrating
Рейтинг:
72% of 100
Код на продукта:
060107
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Професионална крем маска за дълбока хидратация с морски колаген за гладка, мека и еластична кожа!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 01 април - сряда, 03 април
50ML
ПЦД: Pcd Price 39,95 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

29,96 лв.
Разлика: 9,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Хидратация Основна полза: Кремообразна маска, богата на овлажняващи и успокояващи съставки, предназначена за суха и дехидратирана кожа. Хитозанът и морският колаген имат силни овлажняващи свойства, създават защитен филм върху повърхността на кожата, който ефективно предпазва кожата от прекомерна загуба на вода. В резултат на това се намалява неприятното усещане за стягане на кожата и тя е по -еластична. Натриев PCA - компонент на естествения хидратиращ фактор NMF, задържа вода в кожата и предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Маслото от пшенични зародиши е богато на незаменими мастни киселини, предпазва от вредното въздействие на свободните радикали и стимулира регенеративните процеси. Предотвратява дехидратацията на кожата, повишава нейната еластичност и омекотява и изглажда кожата. Водораслите ламинария подобряват тонуса на кожата и правят кожата по -еластична. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
С комплекта Yasumi Pro Ultimate Hydrating можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Ultimate Hydrating е нежна кремообразна професионална маска за лице, богата на подбрани овлажняващи и успокояващи съставки, специално разработена за сухата и дехидратирана кожа. Хитозанът и морският колаген имат силни овлажняващи свойства, създават защитен филм върху повърхността на кожата, който ефективно предпазва кожата от прекомерна загуба на вода. В резултат неприятното усещане за стягане на кожата намалява и тя е по-еластична. Маслото от пшеничен зародиш е богато на незаменими мастни киселини, предпазва от вредното въздействие на свободните радикали и стимулира регенеративните процеси, повишава еластичността, омекотява и успокоява кожата. Водораслите Laminaria подобряват тонуса на кожата и я правят по-еластична, възстановяват естествения липиден слой на епидермиса, укрепвайки защитната бариера и забавят процеса на стареене на кожата.
Начин на употреба
Комплектът съдържа: 1 х тубичка с маска 50 мл 1 х купичка 1 х фина четка 1 х брандирана микрофибърната кърпа за почистване на лице за многократна употреба Изцедете около 5 ml от маската в купичката. Използвайте четката, за да нанесете маската върху почистената кожа на лицето и шията. След 15 минути свалете маската с помощта на добре навлажнената с топла вода кърпа в комплекта. Използвайте 1-2 пъти седмично. Една опаковка е достатъчна за до 10 нанасяния.
Състав
AQUA (WATER), KAOLIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF (POWDER), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, BENTONITE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, MAGNESIUM CHLORIDE, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, XANTHAN GUM, MAGNESIUM NITRATE, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM LAURETH SULFATE , TRIETHYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77891.
Оценка на потребителите
  1. YASUMI Pro Ultimate Hydrating cream mask set
    Маската добре почиства, кожата е спокойна. Достатъчно е по- малко от 5 мл за едно ползване.

    Мнение от Пенка,

  2. YASUMI PRO ULTIMATE HYDRATING CREAM MASK SET
    Не е хубава, нищо особено. Няма да я купя пак.

    Мнение от Боряна,

  3. Yasumi Mask set
    Маската е приятна. Много харесах кърпата от комплекта и ще я ползвам занапред, за да почиствам други маски от лицето си с нея. Но въпреки това, едва ли бих си купила този комплект на редовна цена.

    Мнение от Соня,

  4. Yasami mask
    Честно казано не виждам голям ефект върху кожата си след употреба. Не препоръчвам.

    Мнение от Nikolina,

  5. YASUMI PRO ULTIMATE HYDRATING CREAM MASK SET
    Рейтинг:
    20
    Това е втора маска, която пробвам на марката. Взех я, защото беше -40%, но и така се оказа беумно скъпа. Както и предишната (YASUMI PRO VITAMINE C SHOCK CREAM MASK SET) ,не е нищо особено и е в комплект с непотребни за мен аксесоари. Има подобни маски за около 10 лв. Не бих я купила пак.

    Мнение от Боряна,

  6. Липсва четка!
    Рейтинг:
    40
    Вкичко е прекрасно, но съм изключително неприятно изненадана от това, че липсва четка!

    Мнение от Селин ,

  7. Чудесна
    Много приятно се нанася и оставя кожата мека и приятна

    Мнение от Мая,

  8. Страхотна е
    Рейтинг:
    100
    Много мека консистенция, с лек и приятен аромат. Четката и кърпата правят ползването един приятен ритуал!

    Мнение от Ради,

  9. Отлична маска!
    Рейтинг:
    100
    Отлична маска! В момента използвам трета опаковка. Пасна на кожата ми. Вече не се налага да се боря със сухи участъци по бузите. Препоръчвам за суха и дехидратирана кожа!

    Мнение от Blaga Zaharieva,

  10. Крем маска Yasumi
    Рейтинг:
    100
    Великолепна маска с отличен резултат! Маската е с консистенция на кадифен мус с нежен аромат, който оставя кожата гладка и дълбоко хидратирана за дълго. Купичката и четката са много удобни и правят нанасянето лесно и приятно. Препоръчвам

    Мнение от Дарина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: YASUMI Pro Ultimate Hydrating cream mask set
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.