SHISEIDO Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer REFILL 24 - часов крем

Мега хидратиращ крем - пълнител
Код на продукта:
065700
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER REFILL Вашият любим WASO хидратиращ крем вече може да се зарежда повторно с пълнител.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
50ML
71,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: 24 - часов крем Какъв проблем решава: Акне и проблемна кожа, Хидратация Основна полза: Хидратира кожата,Енергизира кожата,Против акне Основни предимства на формулата : Веган, Био, Дерматологично тестван, Некомедогенен Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ КРАСОТА И ПО-МАЛКО ОТПАДЪЦИ! Тази сигурна и бърза за смяна капсула за пълнене се заключва лесно направо във вашето бурканче с хидратиращ крем WASO Shikulime Mega Hydratinng Moisturizer. Съдържа същата кремообразна, мека и нежна формула, която оставя кожата ви балансирана и здрава. След като изразходите крема си, купете само пълнителя, за да намалите използването на пластмаса с 89%*! Напълнете, изразходвайте и заменете с нов пълнител! *Въз основа на изчислението на теглото на пластмасата, спестена от това, че не се налага повторно закупуване на буркана. Интензивно подхранващ кожата хидратант с Шикуаса лайм – съставка, възстановяваща защитната бариера на кожата. Осигурява 48-часова хидратация*. Попива в кожата безпроблемно. Подсилва защитните ѝ функции и дълбоко я подхранва. Нежна, мека и кремообразна текстура. Кожата е балансирана и сияеща. Шикуаса – Японски лайм Силата на този богат на полифенол „плод на дълголетието“ от Окинава е използвана, за да подсили защитната функция на кожата. * Съвместната работа с фермери от различни региони на Япония, вместо, както обикновено, с големи доставчици, ни осигурява проследяемост на произхода, свежест и потенциал на използваните съставки, като едновременно с това, подкрепяме и местното производство. Свойствата на всяка една от местно отглежданите съставки се използват от учените за създаването на богата на хранителни вещества грижа за кожата с доказана ефикасност. Формула, в която са използвани висококачествени съставки, внимателно селектирани в зависимост от техните ползи за кожата.
Начин на употреба
Използвайте като последна стъпка в дневния ви ритуал. Вземете две дози с размера на перла с върховете на пръстите си и разнесете по лицето. Нанасяйте сутрин и вечер след почистване. Сутрин, използвайте крема преди нанасяне на UV. Използвайте новия пълнител като извадите използваната капсула от буркана. Поставете новата и я натиснете до пълно прилягане. Отстранете покритието отгоре и затворете капака.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・CETYL ETHYLHEXANOATE・HYDROGENATED POLYDECENE・BUTYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・XYLITOL・GLYCERIN・SILICA・SQUALANE・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER・GLYCERYL STEARATE・ERYTHRITOL・BEHENYL ALCOHOL・TREHALOSE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・PHENOXYETHANOL・ISOSTEARIC ACID・HYDROGENATED PALM OIL・MICA・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL・CHLORPHENESIN・XANTHAN GUM・DIPROPYLENE GLYCOL・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・DISODIUM EDTA・TIN OXIDE・SODIUM METAPHOSPHATE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・SODIUM POLYACRYLATE・LIMONENE・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・TOCOPHEROL・IRON OXIDES (CI 77492)・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・POTASSIUM HYDROXIDE・PLANKTON EXTRACT・CITRIC ACID・  <M094949-702>
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer REFILL
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.