SHISEIDO Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer 24 - часов крем

Мега хидратиращ крем
Рейтинг:
64% of 100
Код на продукта:
060007
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

SHIKULIME MEGA HYDRATING MOISTURIZER е интензивно подхранващ кожата хидратант с Шикуаса лайм – съставка, възстановяваща защитната бариера на кожата. 48-часова* хидратация. *Инструментален тест с 10 субекта.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 20 март - петък, 22 март
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: 24 - часов крем Какъв проблем решава: слаба защита на кожата, Дехидратирана кожа Основна полза: 48-часова хидратация, Подхранване, Подобряване на защитните функции на кожата. Веган формула с чисти съставки. Пол: Унисекс Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Интензивно подхранващ кожата хидратант с Шикуаса лайм – съставка, възстановяваща защитната бариера на кожата. Осигурява 48-часова хидратация*. Попива в кожата безпроблемно. Подсилва защитните и функции и дълбоко я подхранва. Нежна, мека и кремообразна текстура. Кожата е балансирана и сияеща. *инструментален тест на 10 субекта. Шикуаса – Японски лайм Силата на този богат на полифенол „плод на дълголетието“ от Окинава е използвана, за да подсили защитната функция на кожата. * * ин витро тестове ОТ ФЕРМЕРИТЕ, ЗА ВАС Съвместната работа с фермери от различни региони на Япония, вместо, както обикновено, с големи доставчици, ни осигурява проследяемост на произхода, свежест и потенциал на използваните съставки, като едновременно с това, подкрепяме и местното производство. Свойствата на всяка една от местно отглежданите съставки се използват от учените за създаването на богата на хранителни вещества грижа за кожата с доказана ефикасност. НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАШАТА КОЖА И КЪМ ПРИРОДАТА Чиста формула: Формула, в която са използвани висококачествени съставки, внимателно селектирани в зависимост от техните ползи за кожата. Веган формула: Формулиран без суровини от животински произход и в съответствие с политиката за хуманно отношение към животните на Shiseido. Формула, спестяваща вода: Формулата съдържа пречистена вода, извлечена от преработка на ябълки. Опаковка, съобразена с опазването на природата: Всеки материал е внимателно подбран. За да намалим употребата на пластмаса, в опаковките използваме 95% рециклирана пластмаса за производството на бурканчето и 30% рециклирани оризови люспи за капачката.
Начин на употреба
Използвайте като последна стъпка в дневния ви ритуал. Вземете две дози с размера на перла с върховете на пръстите си и разнесете по лицето. Нанасяйте сутрин и вечер след почистване. Сутрин, използвайте крема преди нанасяне на UV.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・CETYL ETHYLHEXANOATE・HYDROGENATED POLYDECENE・BUTYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・XYLITOL・GLYCERIN・SILICA・SQUALANE・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER・GLYCERYL STEARATE・ERYTHRITOL・BEHENYL ALCOHOL・TREHALOSE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・PHENOXYETHANOL・ISOSTEARIC ACID・HYDROGENATED PALM OIL・MICA・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL・CHLORPHENESIN・XANTHAN GUM・DIPROPYLENE GLYCOL・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・DISODIUM EDTA・TIN OXIDE・SODIUM METAPHOSPHATE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・SODIUM POLYACRYLATE・LIMONENE・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・TOCOPHEROL・IRON OXIDES (CI 77492)・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・POTASSIUM HYDROXIDE・PLANKTON EXTRACT・CITRIC ACID・  <M094949-702>
Оценка на потребителите
  1. Choneva
    Много харесвам крема!Кожата ми е подхранена,нежна и мека.Приятна консистенция и аромат.С много суха кожа съм и с него се чуствам комфортно през целия ден.

    Мнение от Elena,

  2. Много приятен
    Изпозлвам вече месец и мога да споделя, че на моята суха кожа, този крем стои много добре! В началото при нанасянето изглежда много мазен, но попива добре и държи влагата до края на деня.

    Мнение от Rositza,

  3. Недоволна..
    След нанасяне оставя следи като от кир. Не бих повторила

    Мнение от Kamу,

  4. Недоволна!
    Не съм особено доволна. След нанасяне креме започва да се люпи, като кир. Ползвам Shiseido, но този крем няма да повторя.

    Мнение от Kameliya,

  5. Приятен
    Рейтинг:
    80
    Приятен крем, сравнително плътна структура. Ползвам го вечер, иначе кожата ми лъщи, но моята е смесена, предполагам на нормална / суха ще се отразява по-добре.

    Мнение от Надя С. ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.