SHISEIDO

 

ПОЧИСТВАНЕ
ПОЧИСТВАНЕ

ЗАЩИТА
ЗАЩИТА

ХИДРАТАЦИЯ
ХИДРАТАЦИЯ

АНТИЕЙДЖ
АНТИЕЙДЖ

ГРИМ
ГРИМ

СЛЪНЦЕЗАЩИТА
СЛЪНЦЕЗАЩИТА

ГРИЖА ЗА МЪЖЕ
ГРИЖА ЗА МЪЖЕ

АРОМАТИ
АРОМАТИ

 

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Купете Shiseido онлайн на DOUGLAS.BG

Японският луксозен бранд Shiseido, който е основан през 1872 г. като аптека, сега е успешен световен дистрибутор на висококачествени продукти за грижа, грим и аромати. Shiseido се фокусира върху хармонията на тялото и ума. Ето защо японската марка Shiseido иска да популяризира естествената красота и здраве на своите клиенти във всяка фаза от живота. Shiseido съчетава източните традиции със западните технологии. Открийте разнообразната козметика от Shiseido на DOUGLAS.BG и намерете своя нов любим продукт!

Открийте продуктите на Shiseido

В гамата на Shiseido ще намерите всичко необходимо за грижата за лицето – от почистване до правилния крем. Серията Ibuki е специално създадена за новото поколение, което се бори с динамичния начин на живот. Тази грижа връща баланса на кожата и поддържа собствената й устойчивост. Това означава името Ибуки – „нов дъх“. Поглезете се с нежен крем за лице Shiseido, за да хидратирате кожата си през целия ден. Можете да добавите и екстра грижа към рутината си с приятна нощна гел маска, докато спите. Изборът от продукти е огромен – всеки може да открие любимия си продукт от Shiseidо!

Купете Shiseido онлайн на DOUGLAS.BG

С нов приятен аромат от Shiseido със сигурност ще се откроите! А с правилния крем за лице Shiseido можете да накарате лицето си да засияе отново. Намерихте ли идеалните продукти на Shiseido? Поръчайте продукти на Shiseido онлайн на DOUGLAS.BG и се насладете на страхотни предимства. Вашaта нова находка ще бъде доставена бързо до дома ви и ще получите две мостри като подарък и безплатна доставка за поръчки над 80 лева.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.