SHISEIDO Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask Маска за лице

Маска за разкрасителен сън
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
060009
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK - Нощна маска, която в една стъпка осигурява 8 часова хидратация* за напълно възстановена, отпочинала и уплътнена кожа. *Инструментален тест с 10 доброволци.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 20 март - петък, 22 март
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: слаба защита на кожата, Дехидратирана кожа Основна полза: Хидратация, Подхранване, Подобряване на защитните функции на кожата. Веган формула с чисти съставки. Пол: Унисекс Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Хидратираща нощна маска, която зарежда кожата с блясък докато спите. Формулирана с мощното действие на узрели на слънце цитруси Юзу. Кожата се усеща свежа като след измиване. Дори и лишената от достатъчно сън кожа е освежена и по-плътна. ЮЗУ – Японски цитрус Този емблематичен цитрус идва от слънчевия регион Кочи в Япония и помага на кожата да поддържа нивата си на влага*, за здрав вид и свежо усещане. * ин витро тестове ОТ ФЕРМЕРИТЕ, ЗА ВАС Съвместната работа с фермери от различни региони на Япония, вместо, както обикновено, с големи доставчици, ни осигурява проследяемост на произхода, свежест и потенциал на използваните съставки, като едновременно с това, подкрепяме и местното производство. Силата на всяка една от местно отглежданите съставки се използва от учените за създаването на богата на хранителни вещества грижа за кожата с доказана ефикасност. НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАШАТА КОЖА И КЪМ ПРИРОДАТА Чиста формула: Формула, в която са използвани висококачествени съставки, внимателно избрани в зависимост от техните ползи за кожата. Веган формула: Формулиран без суровини от животински произход и в съответствие с политиката за хуманно отношение към животните на Shiseido. Формула, спестяваща вода: Формулата съдържа пречистена вода, извлечена от преработка на ябълки. Опаковка, съобразена с опазването на природата: Всеки материал е внимателно подбран. За да намалим употребата на пластмаса, в опаковките използваме 95% рециклирана пластмаса за производството на бурканчето и 30% рециклирани оризови люспи за капачката.
Начин на употреба
Използвайте като последна стъпка в нощния ритуал, преди да легнете да спите. Вземете количество с размера на бадем и разнесете по кожата. Оставете да действа през нощта, без да премахвате гела. Препоръчително е да се ползва два пъти седмично за по добри резултати.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・GLYCERIN・PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE・MALTITOL・DIMETHICONE・TREHALOSE・EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX(CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA)・PHENOXYETHANOL・PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・CARBOMER・ALCOHOL・POTASSIUM HYDROXIDE・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・LAUROYL LYSINE・BUTYLENE GLYCOL・SODIUM METAPHOSPHATE・ASCORBYL TETRAISOPALMITATE・SODIUM METABISULFITE・DISODIUM EDTA・DEXTRIN PALMITATE・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・IRON OXIDES (CI 77492)・LIMONENE・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・TRIISOSTEARIN・CITRUS JUNOS SEED EXTRACT・TRIMETHYLOLPROPANE TRIETHYLHEXANOATE・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・METHICONE・BHT・TETRADECENE・TOCOPHEROL・  <M094916-702>
Оценка на потребителите
  1. страхотен продукт
    страхотен продукт

    Мнение от Антония,

  2. Маска
    Рейтинг:
    100
    Отличен продукт! Много сьм доволна! Овлажнява кожата без да я омазнява.

    Мнение от Tatyana,

  3. Чудесен продукт за моята кожа
    Рейтинг:
    100
    Маската е много хубава за моята кожа, която трудно понася серуми, емулсии и кремове, поради омазняване и блясък. Кожата ми, след нанасяне на маската, не стои мазна и почти не се усеща, че е на лицето, а след измиване - става мека, еластична, хидратирана, с блясък и много приятна на допир.

    Мнение от Anelia,

  4. Нощна маска
    Отскоро използвам продукта,но мисля ,че овлажнява кожата много добре!

    Мнение от [email protected],

  5. SHISEIDO WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK МАСКА ЗА ЛИЦЕ
    Рейтинг:
    100
    Много приятна за нанасяне маска.Не оставя мазен филм, Сутринта лицето е свежо и озарено.Определено отново бих поръчала!

    Мнение от Кремена,

  6. Най-добрият!
    Рейтинг:
    100
    Най-добрият продукт за лице, който съм използвала!

    Мнение от Anna,

  7. Ночная маска
    Супер продукт! Не закупоривает поры, реально увлажняет, утром лицо мягкое и ухоженное! Рекомендую!

    Мнение от Татьяна,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
  1. SHISEIDO Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask
    Shiseido SHISEIDO Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask Маска за лице
    Специална цена 73,60 лв. Редовна цена 92,00 лв.
  2. CLARINS Double Serum Light Texture
    Clarins CLARINS Double Serum Light Texture Серум
    Специална цена 175,70 лв. Редовна цена 251,00 лв.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.