SHISEIDO Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask Маска за лице

Почистваща порите скраб маска с глина
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
060012
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK 21% по-малко видими пори и черни точки, само след 1 използване. * *Визуален анализ на 20 жени.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 20 март - петък, 22 март
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: дълбоко почистване, черни точки, Запушени пори Основна полза: Дълбоко почиства кожата, ексфолира мъртвите клетки, предотвратява появата на черни точки. Веган формула с чисти съставки. Пол: Унисекс Вместимост: 80ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Глинена маска с дълбоко почистващо порите действие, която таргетира замърсяванията и упоритите черни точки за гладка кожа, без видими пори. Нежно ексфолира мъртвите клетки, като оставя кожата гладка и бебешки нежна. SATOKIBI – Японска захарна тръстика Тази тропическа тръстика се отглежда в Мияко-джима и е ключова съставка за предотвратяване на оксидацията на себума, основна причина за запушването на порите.* *Ин витро тестове ОТ ФЕРМЕРИТЕ, ЗА ВАС Съвместната работа с фермери от различни региони на Япония, вместо, както обикновено, с големи доставчици, ни осигурява проследяемост на произхода, свежест и потенциал на използваните съставки, като едновременно с това, подкрепяме и местното производство. Свойствата на всяка една от местно отглежданите съставки се използват от учените за създаването на богата на хранителни вещества грижа за кожата с доказана ефикасност. НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАШАТА КОЖА И КЪМ ПРИРОДАТА Чиста формула: Формула, в която са използвани висококачествени съставки, внимателно селектирани в зависимост от техните ползи за кожата. Веган формула: Формулиран без суровини от животински произход и в съответствие с политиката за хуманно отношение към животните на Shiseido. Формула, спестяваща вода: Формулата съдържа пречистена вода, извлечена от преработка на ябълки. Опаковка, съобразена с опазването на природата: Всеки материал е внимателно подбран. За да намалим употребата на пластмаса, използваме 30% рециклирани оризови люспи за изработката на капачката.
Начин на употреба
Почистете кожата и я изсушете с кърпа. Вземете две дози с размер на череша и разнесете маската равномерно по лицето, като избягвате зоната около очите и устните. Оставете да действа за 5 минути. Нежно масажирайте с мокри ръце и изплакнете. Препоръчително е да се ползва два пъти седмично за най-добри резултати.
Състав
WATER(AQUA/EAU)・KAOLIN・DIPROPYLENE GLYCOL・GLYCERIN・ZINC OXIDE・BETAINE・GLYCERYL STEARATE SE・BUTYLENE GLYCOL・BENTONITE・PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE・BEHENYL ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・MICROCRYSTALLINE CELLULOSE・PHENOXYETHANOL・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・ALCOHOL・TRISODIUM EDTA・CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288)・IRON OXIDES (CI 77492)・IRON OXIDES (CI 77491)・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT・  <M094917-702>
Оценка на потребителите
  1. Страхотна
    Рейтинг:
    100
    Взех мини комплект с цел да тествам серума и маската - страхотно попадение. След използване на маската има видим обещаният ефект за свити пори. Много икономична ,но ще се възползвам да си поръчам и пълноразмерна опаковка.

    Мнение от Надежда,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask
Вашата оценка
Други подбрани за Вас продукти:
  1. SHISEIDO Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask
    Shiseido SHISEIDO Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask Маска за лице
    Специална цена 73,60 лв. Редовна цена 92,00 лв.
  2. CLARINS Double Serum Light Texture
    Clarins CLARINS Double Serum Light Texture Серум
    Специална цена 175,70 лв. Редовна цена 251,00 лв.
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.