SHISEIDO Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser Почистващ гел

Почистващ гел с трансформираща се текстура
Рейтинг:
70% of 100
Код на продукта:
060010
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER 2-в-1 нежен, но мощен гел, базиран на действието на масла.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
125ML
70,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:
  1. КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials
    Shiseido КОМПЛЕКТ SHISEIDO My Waso Essentials Почистващ гел
    ПЦД: Pcd Price 86,00 лв. 68,00 лв. Разлика: 18,00 лв.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Почистващ гел Какъв проблем решава: Нежно почистване без изсушаване. Почиства дори водоустойчив грим. Основна полза: Почистване без изсушаване, Премахване на грим, Подобряване на защитната функция на кожата. Веган формула с чисти съставки. Пол: Унисекс Вместимост: 125ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Хибриден продукт, който почиства кожата в дълбочина, премахва грима и балансира защитните функции на кожата с Шикуаса лайм. Нанася се като нежен гел, който улавя нечистотиите. Превръща се в копринено нежно масло, което почиства дори водоустойчив грим, без да изсушава кожата. Оставя чиста и сияеща кожа. Шикуаса – Японски лайм Силата на този богат на полифенол „плод на дълголетието“ от Окинава е използвана, за да подсили защитната функция на кожата. * * ин витро тестове ОТ ФЕРМЕРИТЕ, ЗА ВАС Съвместната работа с фермери от различни региони на Япония, вместо, както обикновено, с големи доставчици, ни осигурява проследяемост на произхода, свежест и потенциал на използваните съставки, като едновременно с това, подкрепяме и местното производство. Свойствата на всяка една от местно отглежданите съставки се използват от учените за създаването на богата на хранителни вещества грижа за кожата с доказана ефикасност. НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАШАТА КОЖА И КЪМ ПРИРОДАТА Чиста формула: Формула, в която са използвани висококачествени съставки, внимателно селектирани в зависимост от техните ползи за кожата. Веган формула: Формулиран без суровини от животински произход и в съответствие с политиката за хуманно отношение към животните на Shiseido. Формула, спестяваща вода: Формулата съдържа пречистена вода, извлечена от преработка на ябълки. Опаковка, съобразена с опазването на природата: Всеки материал е внимателно подбран. За да намалим употребата на пластмаса, използваме 30% рециклирани оризови люспи за изработката на капачката.
Начин на употреба
Нанесете, без да мокрите лицето или ръцете си. Сложете капка с размера на череша на пръстите си и масажирайте върху сухо лице, за да разтворите грима и замърсяванията. Изплакнете обилно със студена или хладка вода. Използвайте два пъти на ден, сутрин и вечер.
Състав
HYDROGENATED POLYDECENE・CETYL ETHYLHEXANOATE・SORBITOL・WATER(AQUA/EAU)・GLYCERIN・ISODODECANE・DIMETHICONE・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・SUCROSE STEARATE・PPG-15-BUTETH-20・BUTYLENE GLYCOL・VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL・CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL・PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL・SODIUM METHYL COCOYL TAURATE・XANTHAN GUM・SODIUM CITRATE・CITRIC ACID・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・SODIUM METAPHOSPHATE・TOCOPHEROL・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL・TRISODIUM EDTA・PHENOXYETHANOL・IRON OXIDES (CI 77492)・BHT・  <M094884-702>
Оценка на потребителите
  1. Прекрасен
    Рейтинг:
    80
    Най-добрият почистващ продукт за 1-ва стъпка във вечерна рутина, който съм ползвала от години насам! Сваля грима от раз, след него кожата е почистена и остава хидратирана!

    Мнение от Соня,

  2. Със смесени чувства съм
    Рейтинг:
    60
    Странен ми е някак този измиващ гел, който сякаш е подходящ само за сваляне на грим. Още не мога да разбера добре ли почиства, ползвам го от 5 дни два пъти на ден. Оставя леко мазен филм след изплакване, може би ще е перфектен за по-суха кожа. Иначе е свеж и кожата остава чиста, без да има усещане за опъване.

    Мнение от Надя С. ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.