За да бъдат наближаващите празнични дни още по-магични и красиви, доверете се на DOUGLAS COLLECTION!

За да бъдат наближаващите празнични дни още по-магични и красиви, доверете се на DOUGLAS COLLECTION!

В богатата и разнообразна колекция на от феноменално красиви, богати и луксозни комплекти на DOUGLAS COLLECTION  ще откриете всичко от което имате нужда, за да бъде вашата визия зашеметяваща, както в ежедневието, така и във всеки празничен ден.

За грим ентусиастите!

Тези празници си подарете вълшебни и блестящи мигове с невероятните комплекти на DOUGLAS и превърнете ежедневието си в приказка.

За блестяща визия,  заложете на DOUGLAS GLAM PALLETE
Тази истински професионална палитра съдържа 56 цвята сенки за очи, 10 цвята червила, 2 от които в течна форма, 4 цвята руж, 4 нюанса хайлайтъри, 1 мини спирала, 1 молив за очи и аксесоари (2 четки - 1 четка за руж и 1 дуо апликатор). Вдъхновете се от инструкциите в кутията и създайте безброй грим визии!

Грижа за тялото!

Поглезете себе си и вашето тяло с комплектите, които няма да ви оставят безразлични. Празнични, практични и подбрани за вас!

Наш любимец е КОМПЛЕКТ DOUGLAS SWEET WINTER LUXURY PROGRAM SET 

Този богат комплект от колекцията Sweet Winter е представен в стилна алуминиева кутия за многократна употреба и съдържа основни продукти за тяло. Уникалните формули предоставят на кожата богата грижа и очароват с деликатния аромат на захаросани бисквитки. Комплектът съдържа: душ крем (150 мл), крем за ръце (30 мл), лосион за стъпала, Масло за тяло (30 мл), сапун 30 г, ескфолиант за устни 10 г., балсам за устни 10 г.

Multi-masking за тези, които са свикнали с multi-tasking

За вас или за подарък на любим човек – изберете нещо, което ще очарова сетивата и ще осигури нужната грижа за кожата.

Ние препоръчваме КОМПЛЕКТ DOUGLAS ESSENTIAL MULTI MASKS SET

Влюбете се в този комплект маски, който включва 4 продукта за грижа за кожата, които да носите със себе си навсякъде! Комплектът включва: хидратираща маска за лице (осигурява интензивна хидратация, регенерира я и я прави изключително мека), подхранваща маска за лице (успокоява и изглажда), маска за сияйна кожа (тонизира и озарява тена), детокс маска за (почиства в дълбочина).

Коледа върху ноктите

В празничната грижа не бива да забравяме и нашия маникюр.

Перфектни с КОМПЛЕКТ DOUGLAS MUST HAVE NAIL POLISHES SET 

Пълен комплект за красиви нокти - имате избор между 6 цвята за нокти и задължителните база за нокти и топ лак.

 

Когато красивото срещне практичното

Разбира се, че сме помислили и за любителите на удобни, практични и пълни несесери с любими продукти.

За красив поглед е нужно само едно - КОМПЛЕКТ DOUGLAS ГРИМ ПРОДУКТИ В КРАСИВ НЕСЕСЕР 

Този красив несесер съдържа новата спирала Lash Curve Mascara, която осигурява перфектно извити и дълги мигли. В комплектът е включена и нашата популярна палитра сенки за очи Desert Nudes 6 цвята и черен молив Intense Khol за красив грим на очите.

За господата

И да, както винаги сме помислили и за мъжката част от нашите приятели.

Всичко най-необходимо, събрано на едно място ще откриете в КОМПЛЕКТ DOUGLAS С ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА МЪЖА

Този комплект включва основните наши продукти против стареене - за плътна, гладка, младежка и стегната кожа. Комплектът съдържа: антиейдж крем за лице 50 мл. - специално създаден за борба с признаците на стареене при мъжката кожа. Формулиран с женшен и активни съставки, кремообразната му текстура действа върху бръчките и предпазва кожата от външни агресори. Кожата ви е по-еластична и бръчките и фините линии са намалени, антиейдж околоочен крем 15 мл.  - с женшен и гуарана, неговата лека текстура прави очите ви да изглеждат по-млади. Кожата ви е по-еластична, а бръчките и фините линии намаляват.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.