Топла грижа за студени дни - козметиката, която трябва да имате!

Топла грижа за студени дни - козметиката, която трябва да имате!

Неусетно след близо месец ще посрещнем астрономическата зима. А това значи какво? Нова козметика, моля!

Серумът - още познат като най-добрия приятел на кожата.

Добавете в рутината си серум, богат на активни съставки, който освен че ще хидратира кожата ви, ще я подхрани в дълбочина.

Първият наш герой е ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX 

Бързо възстановяване и подмладяваща сила. Открийте следващото поколение на революционната формула - най-всеобхватния Advanced Night Repair серум, създаван някога. Патентован до 2033 г. Сега с Chronolux™ Power Signal Technology, този бързо навлизащ в дълбоките слоеве на кожата серум намалява вида на множество признаци на стареене, причинени от вредите на околната среда и модерния начин на живот. Кожата изглежда по-гладка и с по-малко линии, по-млада, сияйна и с равномерен тен.

Друг продукт, който горещо препоръчваме, е GUERLAIN ABEILLE ROYALE DOUBLE R RENEW & REPAIR ADVANCED SERUM 

Вдъхновен от дермо-козметичната наука, той съчетава силата на две ексклузивни технологии за обновяване на епидермиса и същевременно предлага на кожата лифтинг ефект само в една стъпка. Формулиран с 96% естествено извлечени съставки.

Ако навън е студено… об(л)ичайте се! И хидратирайте кожата, разбира се!

Фактори за суха кожа през зимата:

+ Сухотата е признак, че кожата не получава достатъчно хидратация;

+ Студеният въздух навън и горещият въздух вътре нарушават естествената влага на кожата;

+ Ниската влажност на въздуха както вътре, така и навън.

Богатите хидратиращи кремове са най-добрият и сигурен избор за студените дни.

Заложете на CLARINS SUPER RESTORATIVE DAY CREAM- VERY DRY SKIN 

Този дневен крем намалява вредния ефект върху кожата на хормоналните промени, свързани със стареене. Мигновено по-гладка, по-плътна, повдигната и с равномерен тен, ден след ден кожата сияе. Тайната? Мощна двойка растителни екстракти - органична харунгана и органичен прещип спомагат за възстановяване плътността на кожата, осигуряват лифтинг ефект и се борят с отпускането. Бръчките са намалени. Кожата е по-добре хидратирана и изпълнена отвътре. Топящата се текстура допринася за по-равномерения тен, а кожата е по-сияйна. Текстурата е свежа и гладка, с нежен цветен аромат и изключително приятна за нанасяне.

Друг наш любимец е EISENBERG CLASSIC ANTI-AGE TREATMENT 

Попиващ в кожата комплекс, богат на специфични съставки, който разкрива тонизирана, гладка, стегната и подмладена кожа. Комбинацията от капсулиран ретинол, олио от пореч и гроздови семена, Витамини E и C, растителни серамиди и червени водорасли регенерира, подхранва, елиминира токсините, предпазва хидролипидния слой на кожата и я защитава от свободните радикали и вредния ефект на околната среда.

 

Ако имате чувствителна кожа

Ако външните фактори и свободните радикали не се отразяват добре на кожата ви и тя е не само дехидратирана, но и чувствителна, вие се нуждаете от още по-специална грижа.

Страхотна грижа и комфорт ще откриете с BIOTHERM LIFE PLANKTON™ SENSITIVE BALM 

Богатият обгръщащ балсам съдържа най-високата концентрация на неповторимата съставка, известна със своите регенериращи свойства: Life Plankton™. Съхранен в защитен безвъздушен флакон, доказаната ефикасност на балсама мигновено успокоява дори най-сухата чувствителна кожа. Подхранва я ден след ден, като я оставя комфортна, по-мека с видимо сияен вид.

Друг доказан продукт е LANCÔME NUTIX FACE CREAM 

Богатият крем NUTRIX е универсална грижа за много суха кожа или зони с интензивна сухота. Осигурява й еластичност и я защитава от климатичните фактори като вятър и студ.

За да се преборим с проблема с напуканите устни

Студеният въздух може да бъде причината за това, но не само! Твърде честото нанасяне на балсам за устни – също.

Какво да правя?

Ексфолирайте редовно устните си, преди да нанасяте балсам, за да премахнете мъртвите клетки.

Нашето предложение е DOUGLAS LIP SCRUB 

Ексфолиантът за устни използва най-фините пилинг частици от бадемови черупки, за да премахне нежно и естествено мъртвите кожни клетки от устните. Тъй като скрабът е в практичен стик формат, може да се използва навсякъде и по всяко време: нанася се като червило и след това просто се изтрива с кърпа - устните се чувстват изключително гладки и съблазнително меки.

Задължителна грижа е балсамът, а ние съветваме той да бъде DOUGLAS SWEET WINTER LIP BALM 

Балсамът е чудесно решение за сухите устни: когато се използва ежедневно, богатата, но не тежка формула се грижи устните ви да са меки, хидратирани и естествено красиви.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.