Великден е!

Великден е!

Пожелаваме ви да сте здрави и красиви. За второто със сигурност може да разчитате на страхотните продукти, които сме ви подбрали – благоуханни, пролетни и завладяващи – като за истинско пиршество на сетивата!

Парфюм за Великден

Парфюм, който подчертава личността е един от най - индивидуалните идеи за подарък, който да направите на себе си или на любим човек. Разбира се, също така е обонятелна и очарователна великденска находка!

Израз на женствеността с PRADA PARADOXE EAU DE PARFUM 

Prada Paradoxe улавя същността на неопределимата и вечно развиваща се жена на Prada, която никога не е същата, но винаги е себе си. Наситен с букет от бели цветя, преоткрит в авангарден подпис и уловен в емблематичен, но неочакван триъгълен флакон, ароматът обхваща всички парадоксални измерения на аромата. Prada Paradoxe е интимна материализация и неповторима подредба на измеренията.

Празничен и изключителен PHILIPP PLEIN FATALE EDP 

Тя е FATALE …Тя е партньорът на PLEIN в нарушаването на правилата. Ултрасъблазнителна, бляскава, контролираща, магнетична и страстна. Ароматът е нейното фатално оръжие за съблазняване. За нея животът е игра..Хвани я,ако можеш..

Енергична женственост и свобода с SALVATORE FERRAGANO SIGNORINA LIBERA 

Signorina Libera е игрива, слънчева и енергична жена, която има уникален начин на живот и следва свой собствен път. Синьорина Либера се гордее със своята уникалност. Няма наложени ограничения, тъй като тя е свободна.

Жизнен лимон и топла роза в CHOPARD HAPPY CHOPARD BIGARADIA 

Създаден от най-ценните и освежаващи природни есенции, Bigaradia излъчва естествените нотки на емблематичните си съставки - ароматен подпис на висококачествен парфюм, който предизвиква усмивка. Най-чист портокалов цвят абсолю с нотка на цветчета на горчив портокал, етерично масло петитгрейн и провансалски естествен мед, съставки които - точно като танцуващите диаманти - дават атрактивно пристрастяващи нотки, неочаквана свежест, обгръщащо докосване на топъл, кехлибарен акцент.

Козметика за Великден

С изискана грижа за кожата си осигурявате несравнимо удоволствие от ежедневната рутина. Ако подарявате козметика, давате на любимите си хора възможност да отделят време за себе си.

Хидратиращ крем в ексклузивна лимитирана опаковка от CLINIQUE LIMITED EDITION MOISTURE SURGE 100H AUTO-REPLENISHING HYDRATOR 

Много неща могат да дехидратират кожата ви - климат, замърсяване, синя светлина, време, прекарано на слънце, пътуване със самолет, климатик. Преборете ги с гел-крем с Алое Биофермент + HA Комплекс, който прониква в дълбоките слоеве на кожата за 100 часова хидратация. Антиоксидантната бленда от Витамини C и E спомага за предпазването от дехидратанти, за да бъде кожата по-устойчива и да се чувства успокоена и хидратирана, подготвена за нанасянето на грим.

Експерт против бръчки в околоочната зона от SHISEIDO BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM 

Околоочен крем, който възстановява влагата в околоочния контур, подобрявайки видимо фини линии, причинени от сухота. Подобрява вида на 6 вида бръчки, които се образуват в околоочната зона, включително тези, причинени от стрес Подобрява гъвкавостта на кожата в околоочната зона и я прави да изглежда по-гладка.

Грим за Великден

Нашите тайни оръжия са очите и устните, затова се стремим да си избираме грим, който да ги подчертава и да е същевременно лек и в унисон със сезона.

Балсам за съблазнителни и добре поддържани устни ONE TWO FREE! GLOSSY LIP BALM 

Балсамът за устни Moisture Boost от Оne.two.free! е специално разработен за сухи и напукани устни и им дава интензивна грижа и ценна влага. Балсамът гарантира, че устните изглеждат по-пълни и плътни веднага след нанасяне и им придава прекрасен гланц. Кремообразната текстура се усеща супер комфортно - не залепва, състои се от 91% натурални съставки и има естествен аромат на портокал. Балсамът е обогатен с ценни съставки като ферментирало масло от семена на зелен чай, което осигурява на устните важна влага, и пълнители от растението konjak, които действат като естествен пълнител и визуално изпълва устните. В същото време Витамин Е и маслото от камелия предпазват устните от свободните радикали и имат възстановяващи свойства.

Чист обем за миглите от DOUGLAS MAKE-UP MASCARA VOLUME OBESSION 

Уникалната формула е обогатена с подхранващи активни съставки, които спомагат за еластичността на миглите за още повече обем и дължина! Отличаваща се със супер меки влакна, цилиндрична форма и супер фини връхчета, четката достига без усилие и до най-късите мигли, дори тези в ъгълчетата на окото, за да ги покрие с безтегловно лека, кремообразна формула и да им придаде невероятен обем.

Красива коса за Великден

С правилната грижа за косата, блаженството достига чак от скалпа до връхчетата. Представяме ви нашите герои, които ще вдъхнат живот на косата ви.

Грижа за косата с DOUGLAS SALON HAIR REPAIR&SMOOTH HAIR SHAMPOO 

С шампоана Repair & Smooth от линията Salon Hair, можете да пренесете професионалната грижа за косата директно в дома си! Нежно, но ефективно почистващ, шампоанът с арганово масло и серамиди помага за защитата и възстановяването на сухата и увредена коса. След използване косата е мека, копринено гладка и силна.

Интензивен блясък за вашата коса с DOUGLAS SALON HAIR REPAIR &SMOOTH HIGH GLOSS SPRAY 

С Repair & Smooth High Gloss Spray, ще се радвате на формула със силен гланц, обогатена с ценни съставки като арганово масло и серамиди, която придава на косата перфектния завършек. След нанасяне финият и лек като перце спрей оставя косата по-мека, гладка и с интензивен блясък.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.