ПОДСЛАДЕТЕ ЖИВОТА СИ С НОВИ ПРИДОБИВКИ

ПОДСЛАДЕТЕ ЖИВОТА СИ С НОВИ ПРИДОБИВКИ

Не знаем за вас, обаче на нас вече ни е празнично! Идват Цветница, Великден – много страхотни поводи за празнуване. Сега, след като дръвчетата започнаха да цъфтят и въздухът вече стана пролетен, в ума ни препускат мисли за обновяване на гардероба и списъци за нови покупки. Това, което ви съветваме да направите е да извадите дрехите си от гардероба и да се отървете от всичко, което не сте носили, за да дадете път на новото в живота. С козметиката направете същото, а ако някой зимен аромат вече ви е тежък, е време за обновяване и на този фронт.

А то е сладко и идва в любимите ни пастелни цветове. И, за да подсладим качествено деня ви, ще ви покажем продуктите на прицел този месец, които са по-сладки и от най-вкусния козунак. Сами изберете дали да ги подарите на близък човек за празниците или да ги добавите към своя козметичен антураж.

Гарнирайте пролетното настроение с правилния аромат

PRADA CANDY EAU DE PARFUM 

Prada Candy е символ на радостната женственост: наслаждаваща се на тропическата жега, блясъците и фантастичните цветя. Жената с Prada Candy не може да остане незабелязана. Тя никога не бяга от крайностите, винаги се отдава на своя импулсивен, капризен дух. Експлозивен и чувствен, този аромат е експлозия от шокиращо розово и златисто и комбинира в бял мускус, благородна смола и карамел, които се сливат, за да предадат на аромата истински интересен акцент.

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA FLORA SALVAGGIA

Flora Salvaggia е част от колекцията Aqua Allegoria от Guerlain, тоалетни води с изискана ароматна следа, която ви приканва на пътешествие за сетивата. Колекцията предлага изобилие от неочаквани нотки, които разкриват красотата на бергамот, скъпоценни цитруси и „зеленото злато на Калабрия“. Flora Salvaggia е тонизираща тоалетна вода, която рисува картина на поле, обсипано с горски цветя и поезията на техния аромат. Тази тоалетна вода изразява духа на букет от диви цветя обгърнати нежно от бял мускус. Тонизиращи нотки диня придават свеж акорд към тяхното сладко ухание, чиято поезия е подсилена от пудрен ирис и виолетки.

ARIANA GRANDE SWEET LIKE CANDY

Докоснете се до неустоимия аромат от Ariana Grande - Sweet Like Candy. Една захарна и сладка експлозия, която ще накара околните да се обръщат след вас.

ACQUA DI PARMA MAGNOLIA NOBILЕ 

Новото дамско парфюмно творение от традиционната къща Acqua di Parma - Magnolia Nobile е синоним на стилно благородство и елегантна женственост. Аромат, който черпи от меките кадифени венчелистчета и елегантните нюанси на цветето магнолия за един отчетливо структуриран аромат. Той се разтваря с кристални нотки на бергамот, лимон и цитрон, съчетани с букет от магнолия. В сърцето на тази женствена парфюмна вода, нотки на роза и жасмин се сливат с тубероза за изискано докосване, докато базата от сандалово дърво и ванилия, придава на аромата елегантен финиш.

BYREDO LA TULIPE 

La Tulipe е създаден около идеята за лалето, напомнящо за влажните градини сутрин, то е едно от първите, разтварящи пъпката си цвете, превърнало се в символ на прераждането на пролетта. La Tulipe се отваря със зелени, свежи нотки, напомнящи за стеблата на току-що откъснати цветя. Ароматът на лале в сърцевината прониква през връхните нотки и му придава допълнителна свежест. Ветиверът подсилва зелените акорди, а кашмеранът придава ясно изразена структура на аромата. Това е перфектният цветен аромат без сладки нотки.

Пренесете пролетните цветове върху устните си

ESTEE LAUDER PURE COLOR REVITALIZING CRYSTAL BALM 

Истински цвят. Истинска грижа. Чиста енергия. Повишете енергията си. Придайте цвят на устните си, грижейки се за тях. Лек сияен цвят, повишаващ настроението, подхождащ на всеки тен и допълващ естествената красота. Съдържа 92% естествено извлечени съставки. Вдъхновен от мощната енергия на кристалите. Ревитализира устните с изпълваща хидратация през целия ден. Открийте своята сила, вдъхновена от кристалите.

CLARINS NATURAL LIP PERFECTOR 

Нежен балсам за устни с изкусителен аромат. Устните са меки, изгладени, блестящи и обемни. Полупрозрачен, но достатъчно наситен цвят, за да се носи самостоятелно или върху любимото ви червило.

 

Още продукти за устни, в които сме влюбени:

Пролетно обновяване в грижата за кожата

EISENBERG CLASSIC EYE AND LIP CONTOUR CREAM 

Този вълшебен коктейл успокоява деликатната околоочна зона. Той комбинира неутрализиращи стареенето, хидратиращи и изглаждащи свойства на олио от гроздови семена и Хиалуронова киселина с екстракти от Червени водорасли, черен бъз и бизаболол. Идеална база за грим за чувствителни очи.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.