Мъжете също се нуждаят от козметика и да - мъжките времена в грижата са тук!

Мъжете също се нуждаят от козметика и да - мъжките времена в грижата са тук!

Свежа и чиста кожа само в 5 стъпки? Напълно е възможно, господа! Как? С правилната козметична рутина, разбира се. Важно е, обаче, да сте постоянни и всеки ден да отделяте по 5 минутки. Вижте всички стъпки и подберете правилните продукти, благодарение на нашата звездна селекция.

Стъпка 1: Измиване

По време на сутрешния душ и вечер преди лягане е важно да миете кожата си с продукт, който да не я изсушава, особено когато се бръснете често. Препоръчваме ви пяна за бръснене, която хидратира и енергизира кожата.

Няма да сгрешите, ако изберете DOUGLAS MEN ENERGY SHAVING-GEL
С този гел ежедневният ви ритуал по бръснене е бърз и приятен. Неговата гел формула е обогатена с женшен и се превръща в кремообразна пяна при контакт с вода, осигурявайки прецизно бръснене и моментална хидратация. Кожата ви се чувства комфортно без следа от възпаление. Екстрактът от женшен е известен със своите енергизиращи свойства.

 

След като сте се обръснали и измили кожата си, идва ред на почистването. Препоръчваме ви да ползвате тоник за лице, който да подхранва кожата и да запазва оптимално нейното pH.

Гарантирано ще останете доволни от MARIO BADESCU GLYCOLIC ACID TONER  
Нежен, но мощен тоник, формулиран да впрегне ексфолиращите сили на гликоловата киселина и екстрактите от натурални плодове. Подмладяващият AHA (естествено открита в екстракта от грейпфрут) осигурява ползи с двойно действие за активно намаляване на появата на фини и по- дълбоки линии, липсата на блясък и обезцветяването. Алое вера се заема да осигури влага на сухата и дехидратирана кожа.

 

Стъпка 3: Грижа

Хидратирайте и изгладете кожата си с интензивна грижа, която освен всичко, ще  скулптира и оформи долната част на лицето ви. В допълнение, кожата ви ще бъде и защитена от замърсяванията.

 

Заложете на сигурното с BIOTHERM AQUAPOWER COMFORT GEL
Обогатен с Life Plankton™, неповторима съставка в козметичната индустрия, която оставя кожата дълбоко хидратирана, ревитализирана и ултра свежа след нанасяне. Без парабени. Минерални масла. Без излишно омазняване.

Правилната грижа ще откриете и чрез CLARINSMEN HYDRA-SCULPT
Уникална двойна технология, комбинираща някои от най-мощните растителни екстракти за изключителна ефикасност. Двойно действие в една лесна стъпка: хидратира и изглажда кожата и едновременно с това скулптурира и оформя долната част на лицето. В допълнение кожата е защитена от замърсяванията и тонизирана. Двата контейнера имат отделни помпи и перфектната доза от двете формули се смесва едва при нанасяне, за оптимален ефект всеки път.

Стъпка 4: Околоочна грижа

Както вероятно знаете, кожата около очите е много по-деликатна и изисква специфичен продукт. Изберете крем, който да минимизира бръчиците и да енергизира кожата – така ще се чувствате винаги свежи.

Нашият любим продукт е DOUGLAS MEN ENERGY ACTIVE AGE EYE CREAM
Този антиейдж крем е специално разработен да хидратира и предпазва околоочната зона от следите на времето. Формулата му е обогатена с екстракт от женшен, а текстурата е кремообразна и ви защитава от появата на бръчки и други фактори на средата. Вашата кожа е освежена,  а фините линии са заличени.

Стъпка 5: Хидратация

Хидратирайте кожата си с правилния продукт, в зависимост от това дали го нанасяте сутрин или вечер. Когато избирате хидратиращ крем за сутринта, той трябва да е с по-лека текстура, докато нощният следва да е по-плътен и подхранващ.

За дневна хидратация заложете на HERMÈS H24 ЕНЕРГИЗИРАЩ ФЛУИД
За да съпътства мъжете в ежедневието, H24 вплита своя ароматичен, свеж и растителен аромат в цялостна линия грижа за кожата. Третата стъпка от ритуала H24: енергизиращият хидратиращ флуид за лице предпазва кожата от външни агресии. Лека и освежаваща емулсия, лесна за нанасяне. 97% от съставките му са с естествен произход, а формулата му съдържа екстракти от алое вера, растителен мъх и индийски женшен. Овлажняваща, антиоксидантна и предпазваща от замърсяванията формула, която съживява кожата, като същевременно я защитава от външни агресии. Тя оставя кожата мека и хидратирана.

Изберете за нощна грижа BIOTHERM AQUAPOWER ADVANCED GEL  
Хидратиращ гел за мъже за енергизирана кожа от първата употреба. Обогатен с Life Plankton™ и биосерамиди, незабавно хидратира и укрепва хидролипидния филм на кожата.

И един важен съвет, като за финал

Грижата със слънцезащитен фактор е съществена част от козметичната рутина. Не забравяйте да я използвате след дневния крем, независимо от сезона и местоположението.

Заложете на ONE.TWO.FREE! SUNSCREEN DAILY SUN PROTECTION FLUID SPF 50

Максимална защита - ден след ден Daily Sun Protection Fluid SPF 50 от one.two.free! предпазва перфектно кожата ви от вредното въздействие на слънцето. Леката формула предлага оптимална защита срещу UVA и UVB лъчи и дава на кожата ви богата грижа, без да оставя мазни или лепкави следи. Със своята сила, ферментиралите органични зърна тонка, помагат за укрепването на естествената бариера на кожата ви и защитата на клетките от свободните радикали и признаците на стареене. Daily Sun Protection Fluid SPF 50 е дерматологично тестван и знае как да поглези всички типове кожа.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.