Най-хитовите продукти за грижа, които трябва да имате!

Най-хитовите продукти за грижа, които трябва да имате!

Есента е най-пъстрият и красив сезон и е перфектното време да помислим за себе си и как да започнем да изграждаме полезни навици още сега, за да бъдем най-добрата си версия за идващите празници. Вижте кои са нашите продукти на фокус този месец и заблестете!

Нашето оръжие за разкошна коса

Подхранена и здрава коса – нима не искаме всички това? Погрижете се за едно от най-силните си оръжия, особено през есента, когато тя вероятно не е в най-добрата си форма. При нас ще откриете предложения за всеки вид и тип коса!

Заложете на L'ORÉAL PROFESSIONNEL METAL DETOX OIL  
Концентрирано олио, подходящо за изсветлена, боядисана, суха или изтощена коса. Осигурява до 97% по-малко накъсване на косата и предпазва цвета на боядисаната коса, за по-дълготраен и сияен цвят. Предпазва от топлина до 230°и защитава от влага. Осигурява на косата два пъти повече подхранване, моментална плътност и дисциплина. Не утежнява и има пристрастяващ аромат, който включва нотки на лимонена трева, мандарини, бергамот цитрус и лимон.

Гарантирано ще се влюбите в MATRIX INSTACURE ANTI-BREAKAGE POROSITY SPRAY
Спрей против накъсване, обогатен с витамин В5 и течни протеини, който подхранва и помага за възстановяване на силата на сухи, безжизнени и увредени коси. Леката формула изглажда уврежданията по кутикулата, контролира статичния и фриз ефект, подхранва чувствителната коса, предпазва при топлинна обработка и балансира pH. Осигурява до 60% по-малко накъсване за увредената коса.

Нашата тайна за свежо и сияйно лице? Това е доброто почистване!

Както добре знаете, всичко започва с почистването, защото здравата кожа е чистата кожа! Важно е да изградите навик да го правите и сутрин, и вече никога да не лягате с грим.

За да сте сигурни, че ще получите качествено почистване на своето лице, изберете ONE.TWO.FREE! MAGIC TONER
Той нежно почиства и подготвя кожата за следващите процедури за красота. Ферментиралата мая доставя минерали, аминокиселини и витамини и стимулира обновяването на клетките. Алое Вера и хиалуронова киселина осигуряват дълготрайна и дълбока хидратация. Кожата е тонизирана, освежена и подхранена.

Почистете до съвършенство нежната кожа на лицето с DOUGLAS ESSENTIAL LIGHT CLEANSING FOAM
Леката почистваща пяна разчита на 97% естествени съставки, за да почисти кожата невероятно нежно и същевременно ефективно. Кремообразната пяна с екстракт от боровинка осигурява на кожата интензивна влага и гарантира приятно усещане за свежест. Кожата ви е перфектно почистена, оптимално хидратирана, еластична и мека.

 

Луксозната грижа за лице е правилната грижа за лице!

След като сте почистили лицето си, е време за основната грижа. Изберете я спрямо типа на вашата кожа, като ви съветваме да инвестирате в качествени козметични продукти, с които бързо и лесно ще постигнете резултатите, които търсите – а защо не и повече?

Горещо препоръчваме ESTEE LAUDER RE-NUTRIV ULTIMATE DIAMOND TRANSFORMATIVE BRILLIANCE SERUM
За кожа с диамантен блясък: безупречна, сияйна, незабравима. Също като диамант, уникалната красота на вашата кожа извира от зашеметяваща повърхност и млада структура. Зареден с екстракт от черен диамантен трюфел и поддържаща младостта технология, този изключителен серум подсилва кожата, за да създаде по-стегната и видимо перфектна повърхност.  Изключително лекият и приятен серум се абсорбира бързо, за да освежи кожата и да възстанови гладкостта и усещането за изпънатост. Стъклената бутилка с елементи на диамантени фасети е създадена с прецизността на бижутер, пълнителят й се подменя лесно и може да се рециклира. Диамантеният блясък на вашата кожа ви очаква с всяко едно докосване.

Доверете се на CLINIQUE SMART CLINICAL REPAIR SERUM
Серум против стареене, проектиран от експертна група учени и дерматолози. Формулата е супер концентрирана, насочена срещу признаците на стареене, включително експертно разработената, богата на пептиди бленда, плюс мощен ретиноид и хиалуронова киселина. Кожата е видимо подмладена, по-гладка и по-еластична на допир.

Със сигурност ще ви впечатли GUERLAIN ORCHIDEE IMPERIALE 5G 24  
Кремът Orchidée Impériale е изключителна цялостна грижа, която спомага за коригиране видимите признаци на стареене. След повече от 15 години изследвания, посветени на невероятните сили на орхидеите, кремът предлага ново действие: дълбока и ефективна регенерация на кожата, извлечена от корените на ново и необикновено дуо от орхидеи. Тази сила е концентрирана в новия молекулярен екстракт Orchid Totum™. Той спомага за активирането и за първи път за удължаване дълголетието на клетките в кожата.

Озарете погледа си за секунди с правилната грижа за очите

Околоочният крем е една от най-важните стъпки за щастливата кожа и цялостното излъчване, защото озарява погледа, редуцира фините линии и неприятните торбички под очите.

Горещото ни предложение е CLARINS TOTAL EYE LIFT 

Експертна грижа за кожата с лифтинг ефект, която разкрасява околоочната зона от слепоочие до слепоочие. Нежната, изглаждаща текстура се нанася лесно и прави грима по-дълготраен. Total Eye LIft повдига, изглажда линиите и бръчките тип "пачи крак", намалява подпухването и тъмните кръгове, озарява очите и заздравява миглите, благодарение на формулата си с 94% съставки от естествен произход. Подходящ за чувствителни очи и за носещите контактни лещи.

 

 

Правилната грижа в правилното време!

Когато изграждате своята козметична рутина, се стремете продуктите, които избирате да бъдат подходящи за периода от денонощието, за което ги ползвате.

Заложете на сигурното с LANCÔME ABSOLUE SOFT CREAM
Благодарение на новата си трансформираща текстура, серията грижа за кожата Absolue представя новия крем Absolue Soft Cream. В основата на линията Absolue са екстрактите от Grand Rose, обогатени с розата на Lancôme, роза дамасцена и роза сентифолия. Кремът помага за подновяване на клетките на повърхността на кожата и оставя усещане за мекота, еластичност и комфорт.

Нощната грижа е гарантирана с SISLEY SUPREMŸA AT NIGHT
Supremya at Night е върховната антиейдж нощна грижа, която задържа естественото стареене на кожата, за да й даде видимо по-младежки вид. Действа през нощта - ключовият момент за клетъчно обновление, за да възстанови клетките от миналото и да ги подготви за бъдещето. Комфортна като крем и мощна като серум, Supremÿa е създадена да се масажира в кожата и така постепенно да попият активните съставки. Текстурата е нежна и приятна.

 

Съветът на козметичния експерт:

„Независимо кое време на годината е, винаги нанасям слънцезащита по време на сутрешната си козметична рутина. Моят любимец е: DOUGLAS SUN FACE CREAM SPF50.“

Изберете всеобщия любимец DOUGLAS SUN FACE CREAM SPF50 50ML
Кремообразната, немазна текстура се нанася лесно и оставя кожата мека и приятно ароматизирана. Абсорбира се бързо, без да оставя лепкаво усещане или бели следи. Включва патентован комплекс за оптимизиране на тена, който стимулира производството на меланин за интензивен и дълготраен тен. Формулата е обогатена с Tanositol, антиоксиданти и масло от макадамия. С прекрасните си ароматни нотки на бергамот, кокос, нероли и портокал, лосионът носи наслада за кожата и сетивата.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.