Грижа за кожата за мъже – най-важните продукти, които задължително трябва да присъстват в рутината на господата.

Грижа за кожата за мъже – най-важните продукти, които задължително трябва да присъстват в рутината на господата.

Скъпи господа, необходими са ви само няколко стъпки, за да постигнете добре поддържан външен вид. Всичко е лесно, когато знаете кое, какво и кога да използвате. А ето и кои са продуктите, които ви препоръчваме!

Грижа за лице

Добрият крем за лице е задължителен всеки ден! Той хидратира кожата и укрепва естественатата й защитна бариера, като осигурява свеж, равномерен и жизнен вид на кожата.

Грижата за кожата не е запазена само за жени с DOUGLAS MEN ENERGY BALANCING FACE GEL 

Балансиращият гел-крем съдържа екстракт от женшен и матиращи агенти, които хидратират кожата ви в дълбочина и балансират производството на себум. В резултат вашата кожа е матирана и свежа през целия ден. Неговата гел текстура възвръща баланса на кожата, изглажда я и се абсорбира бързо. Екстрактът от женшен е известен със своите енергизиращи свойства.

Комбинирайте с DOUGLAS MEN ENERGY ACTIVE AGE EYE CREAM 

Този антиейдж крем е специално разработен да хидратира и предпазва околоочната зона от следите на времето. Формулата му е обогатена с екстракт от женшен и други активни антиейдж съставки. Текстурата е кремообразна и ви защитава от появата на бръчки и други фактори на средата. Вашата кожа е освежена, фините линии са заличени.

Грижа за брадата

Независимо дали е къса или дълга: вашата брада заслужава собствена стъпка в рутинната грижа! Основният продукт трябва да е масло за брада, което поддържа косъма мек и в същото време се грижи за кожата на лицето.

Олио за брада DOUGLAS MEN ENERGY BEARD OIL

Грижа и стилизиране в едно: това олио за брада подхранва и подсилва брадата ви без да дразни кожата и не оставя мазни следи. Формулата е обогатена с масло от макадамия, което омекотява кожата и подхранва брадата.

Идеалната комбинация с DOUGLAS MEN ENERGY SHAVING-GEL 

С този гел ежедневният ви ритуал по бръснене е бърз и приятен. Неговата гел формула е обогатена с женшен и се превръща в кремообразна пяна при контакт с вода, осигурявайки прецизно бръснене и моментална хидратация. Кожата ви се чувства комфортно без следа от възпаление. Екстрактът от женшен е известен със своите енергизиращи свойства.

Грижа за коса и тяло

Най-практично е да изберете комплект, който съчетава основни и ефективни продукти грижа за кожата, които са разработени специално за господата и пленяват с мъжествен аромат.

Точно като DOUGLAS MEN STARTER SET SPORT 

Този комплект от Douglas Men Sport съчетава три ефективни продукта грижа за кожата, които са разработени за мъже с активен начин на живот и убеждават с мъжествен аромат: душ гел 2-в-1 за тяло и коса (100 мл.), който при контакт с вода се превръща в копринена пяна, охлаждащ лосион за тяло (100 мл). с ценни минерали, който оставя кожата изключително мека и прекрасно ревитализирана и дезодорант спрей против изпотяване (50 мл,) осигуряващ надеждна защита срещу нежелани остатъци от пот дори по време на спорт и гарантира страхотно усещане за свежест през целия ден.

Пробвайте и DOUGLAS HOME SPA LAND OF VASTA SHOWER FOAM 

Енергизиращата душ пяна за тяло Land of Vasta от Douglas Home Spa е освежаващо допълнение към вашата баня. Кремообразната текстура се превръща в чудесна мека пяна при контакт с водата, която почиства кожата изключително нежно. Дървото от гаяк и екстрактът от бреза се съчетават, за да създадат примамлив аромат, който веднага ви приканва да се почувствате добре и да се отпуснете.

АРОМАТ

Завършващият щрих на вашата рутина е личният ви характерен аромат! Нашият съвет: когато се влюбите в един парфюм, си набавете и всичко от неговата линия – козметика за тяло, дезодорант и т.н., за да може рутината ви да е завършена, а вие да сте обгърнати в любимото ухание.

Обширен. Необуздан. TOM FORD OMBRÉ LEATHER 

Ombré Leather въплъщава чистата чувственост. Пикантен намек на кардамон и шафран се съчетават във върха на ароматната пирамида, за да създадат очарователен аромат, който получава своята чувствена композиция от флорални нюанси, редуващи се с арабски жасмин. В сърцето интензивни нотки на черна кожа съблазняват и се срещат с пачули и ветивер, които подчертават чувствения характер на аромата.

 

Лек. Освежаващ. Охлаждащ. TOM FORD OMBRE LEATHER ALL OVER BODY SPRAY 

Освежаващият All Over Body Spray е леко ароматизиран с Ombre Leather, добавяйки ново измерение и освежаващ начин да носите ухание на Tom Ford. Наслоете върху Ombre Leather Eau de Parfum или носете самостоятелно.

Свеж. Мъжествен. Пристрастяващ. CALVIN KLEIN CK DEFY EAU DE TOILETTE 

Calvin Klein Fragrances открива нова глава в историята си с аромат, който е дързък контраст между ободряваща свежест и мощни дървесни нотки. Тоалетната вода CK Defy се открива с пристрастяваща комбинация от свеж бергамот и лавандула. Зведната съставка на уханието е маслото от ветивер, което се доставя отговорно от Хаити и осигурява жизнена, земна и неустоима дървесна плътност, която допълва богатата и примамлива основа от амброви нотки.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.