ЕСЕНТА Е ВАША С ТЕЗИ ТОП BEAUTY НАХОДКИ

ЕСЕНТА Е ВАША С ТЕЗИ ТОП BEAUTY НАХОДКИ

Листата танцуват, цветовете от зелени се превръщат в златни, а вие сте по-красиви от всякога. Готови ли сте за новия сезон? Подгответе се подобаващо, като си набавите най-задължителното в beauty антуража.

Сбъднете есенните си мечти с нова козметика

След летните приключения и наблягането върху тена, е време да помислите за грижата за лицето си. Добавете нови козметични находки в рутината, които ще стегнат и изгладят кожата ви.

Ние препоръчваме:
DERMACOSMETICS FIRMING POWER SERUM

Този страхотен серум подпомага обновяването и регенерацията на клетките, стимулира изграждането на колаген и еластин, подобрява тонуса и плътността и овлажнява кожата интензивно и трайно.

THANK YOU FARMER RICE PURE GEL AND CREAM  
Овлажняващ гел-крем 2 в 1, който успокоява и укрепва сухата и чувствителна кожа. Изработен с оризов екстракт и натурални съставки, тази уникална формула може да бъде персонализирана според специфичните нужди на вашата кожа. Успокояващата текстура на гела е идеална за хидратиране, успокояване и изсветляване на кожата, също така укрепва естествената бариера на кожата и поддържа хидратацията.

Сбъднете есенните си мечти с нов грим

През новия сезон се запасете с палитра в бежови и златисти нюанси и чувствено червило, които ще отиват както на есенния ви гардероб, така и на цветовете на природата.

Ние препоръчваме:
ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY LUXE EYESHADOW QUAD  
Най-добрият начин да изразите себе си чрез очите и да разкриете всяка емоция: 4 жизнени цвята с богат завършек и луксозни комбинации, които отиват на всеки. Всяка палитра включва четири луксозни цвята сенки, богато пигментирани и с кадифена текстура. Експертно съчетание на цветове в неутралната гама с неочаквани акцентиращи нюанси и разнообразие от типове завършек - блестящи, сатенени и матови във всяка опаковка - съчетани по красив начин. Цветовете подчертават цвета на вашите очи и тена на кожата, надграждат се лесно от мек цвят за през деня до по-наситен и подчертан за през нощта. Нанасят се и се смесват без усилие. Не се ронят и не се посипват върху лицето. Не се размазват и не се събират в гънката на клепача.

DOUGLAS ABSOLUTE MATTE LIPSTICK 
Очаровайте със спиращи дъха матови устни - само с едно движение ултрапигментираното червило обгръща устните в интензивен цвят с матов финиш, докато неговата свръхлека, супер приятна, кремообразна текстура подхранва и хидратира чувствителната кожа на устните. Новото червило се предлага в премиум гилза от цветен алуминий с магнитно затваряне и гравирано логото на DOUGLAS.

Сбъднете есенните си мечти с глезещи продукти за тяло

Докато лятото е време за обикаляне, срещи с приятели и наситена програма, то есента е по-скоро уютна и със забавено темпо. Поглезете се подобаващо с домашни СПА процедури и удължете бронзовия си загар.

Ние препоръчваме:
COCOSOLIS SOLIS MEDIUM SELF-TANNING FOAM
SOLIS Medium Self-Tanning Foam е натурална автобронзираща пяна за наситен и дълготраен бронзов тен. Пяната придава бронзов тен и сияние, сякаш сте били няколко дни на плажа. Прекрасен за нормална и по-светла кожа или за подсилване на вече съществуващ тен. Придава естествено изглеждащ наситен бронзов тен, който идеално пасва на цвета на кожата, без нежелани оранжеви нюанси. Мигновен и дълготраен ефект. Още при нанасянето придобивате равномерен красив тен, който се развива напълно в следващите 8 часа и се задържа върху кожата до 10 дни.

DOUGLAS HOME SPA HARMONY OF AYURVEDA SHOWER FOAM  
Душ пяната Harmony of Ayurveda, обогатена с портокалово етерично масло и бадем, се превръща в гладка и кремообразна пяна при контакт с вода, оставяйки кожата ви чиста и копринено гладка. Ароматът на Harmony of Ayurveda е комбинация от нотки на праскова, манго, жасмин и мускус за чувствен аюрведа момент.

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.