Почистване на кожата: правилният продукт, спрямо вашите собствени нужди

Почистване на кожата: правилният продукт, спрямо вашите собствени нужди

Замърсяванията, гримът и слънцезащитният крем трябва да се отстраняват старателно, за да може вашата кожа да запази блясъка си. Разберете коя текстура на почистващия продукт отговаря на най-много на индивидуалните ви нужди.

Почистващ гел

Почистващите продукти с гел текстура са идеални за нежно и дълбоко почистване. Те помагат за отпушване на порите и отстраняват излишните мазнини, без да изсушават кожата.

 

Препоръчваме за: кожа, която е мазна/комбинирана, с петна или чувствителна.

Нашият любим гел е: DOUGLAS ESSENTIAL CLEAR CLEANSING PURIFYING GEL  
Обичаме го, защото надеждно отстранява замърсяванията, свива порите и премахва излишния себум, който може да причини появата на пъпки. Освежаващият почистващ гел съдържа две активни съставки - цинк и янтарна киселина, които регулират производството на себум инамалят замърсяванията. След измиване с този гел, кожата изглежда чиста и избистрена, усеща се мека и обгрижвана. Веган формула се основава на 97% естествени съставки, а рециклируемата туба е изработена от 41% рециклирана пластмаса.

Почистващо олио

 

Почистващите продукти на маслена основа премахват слънцезащитния крем, остатъците от грима и дори водоустойчивия грим без усилие. За най-добри резултати използвайте почистващ продукт на водна основа след това.

 

Препоръчваме за: всички типове кожа.

Любимото ни олио е DOUGLAS ESSENTIAL MAKE-UP REMOVING OIL
Красивата кожа започва с перфектна грижа! Разгримиращото олио от Douglas Essential съдържа само 9 съставки, но нежно и ефективно премахва замърсяванията и всички остатъци от грим. Неговата текстура, обогатена с подхранващо масло от жожоба се превръща в копринено мляко при контакт с вода, без да оставя мазен филм. Кожата ви е перфектно почистена, оптимално подхранена, копринено мека и впечатлява със сияен тен.

Друг фаворит ни е ONE.TWO.FREE! MIRACLE OIL CLEANSER 
Miracle Oil Cleanser почиства, подхранва, изглажда и омекотява кожата без да оставя мазен остатък. Нежно премахва фон дьо тена, червилото и грима от очите. Подпомага да се предотврати изсушаването на кожата и премахва излишния себум.

Почистваща пяна

Този тип продукти обикновено са на основата на гел или кремообразни текстури, които се разпенват, когато се изпомпват от бутилката. Въпреки изключително леката си консистенция, те често почистват особено дълбоко.

Препоръчваме за: кожа, която е мазна/смесена или с петна.

Нашата любима пяна е SHISEIDO CLARIFYING CLEANSING FOAM
Богатата, кремообразна пяна премахва замърсявания и грим, запазвайки влагата. Съдържа Micro White Powder за ефективно отстраняване на замърсяванията и излишните мъртви клетки и White Clay, който абсорбира окисления себум за бистър и сияен финиш. Маслото от оризов зародиш почиства и омекотява.

Друга пяна, без която никога не оставаме в банята е ESTEE LAUDER NUTRITIOUS 2-IN-1 FOAM CLEANSER  
Дарете вашата кожа с мощна грижа за кожата от NUTRITIOUS. Ако вашата кожа е чувствителна, склонна към раздразнения и без блясък, вие се нуждаете от нея. Прецизно разработена формула богата на нутриенти с натурални съставки. Грижа за кожата, която и помага да разцъфне и да разкрие естествената си красота. Толкова е лесно. 2-in-1 Foam Cleanser действа като ежедневен почистващ продукт или като почистваща маска, която може да се нанася веднъж седмично.

Почистващ крем

 

Почистващите продукти за лице с кремообразна текстура са особено нежни. Обогатени с хидратиращи и подхранващи съставки, те почистват, без да лишават кожата от естествените й масла.

Препоръчваме за: суха и чувствителна кожа.

Класика в жанра е DOUGLAS ESSENTIAL LIGHT CLEANSING CREAM  
Почистващият крем от Douglas Essential надеждно и нежно отстранява замърсяванията и остатъците от грим от вашата кожа, като същевременно я предпазва от изсушаване. Кремообразната формула е обогатена с екстракт от цвят на памук, който осигурява допълнителна хидратация и я оставя свежа.

 

Съветът на специалиста

„Винаги след като съм почистила старателно лицето си, първо нанасям мощен активиращ лосион, който да възстанови оптималния баланс на кожата ми и да я направи максимално възприемчива към ползите от серума и крема, които следват в козметичната ми рутина.”

Claudia,

Козметичен редактор,

DOUGLAS Германия.

Никога не оставам без SHISEIDO EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE
Този мощен активиращ лосион е създаден, за да възстанови оптималния баланс на кожата и да я направи максимално възприемчива към ползите от серума и крема, нанесени впоследствие. Eudermine Activating Essence изпълва кожата с два вида хиалуронова киселина за дълбока, 24-часова хидратация, като същевременно таргетира тъмните петна с Витамин C.

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.